2017.02.14.@ 00.02

Horoszkóp: Február 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 14., Kedd

Kos: Kicsit magányosnak érezheted magad, mintha senki nem értene meg, és nem találnád a közös hangot még azokkal sem, akik közel állnak hozzád. Valóban így van, te most egy más lelkiállapotban vagy, amit nehéz lenne elmondani, pár nap és jobb lesz.

Bika: A barátod egyik haverjával összetűzésbe keveredhetsz, olyan, mintha valami baja lenne veled és direkt provokálna, hogy összevesszetek. Hagyd rá, ne menj bele a játszmájába!

Ikrek: Csak azt tesz neked jót, ami természetes minden értelemben, ételekből, italokból is attól érzed kirobbanó formában magadat, ami friss, természetes. Reggel készíts egy tartalmas smoothiet, ebédre is válassz olyan fogást, amiben sok nyers zöldség és gyümölcs van.

Rák: Érzékeny vagy, és a stressz a szokásosnál is rosszabbul tűröd. Muszáj bevetned ma valami technikát, ami segít ellazulni, eltávolodni kis időre a problémáktól.

Oroszlán: Ma minden lehetőséget ki kell használnod, igaz ez a munkádra és a hobbidra is! Szuper programok várnak rád, amiket nem érdemes elszalasztanod, mert azon nyomban megbánnád.

Szűz: A legnehezebb megtenni az első lépést – főleg, ha egy tényleg nagyon dögös srácról van szó. Talán nem is kell ma neked kezdeményezned, de ne is zárkózz el zavarodban. Legyél nyitott és kedves, hogy erőt vegyen magán!

Mérleg: Azzal vádolhatnak a kollégáid, hogy lusta vagy, és van is ebben némi igazság, de ne húzd fel magad ezen. Inkább bizonyítsd be az ellenkezőjét, legalább előre letudsz csomó munkát.

Skorpió: Ma szükséged lesz sok kicsi szünetre a nap folyamán. Minden alkalommal legalább tíz percet pihenj, hívd fel a barátnődet, egyél lassan, igyál egy nyugtató gyógynövényteát!

Nyilas: Szuper napod lehet, ha nem veszel véresen komolyan mindent! Ne foglalkozz a kritikákkal, ha beszólnak, vedd poénra, nem válaszolnak a leveleidre rögtön? Ne izgasd magad!

Bak: Figyelj minden jelre, ami arra utal, hoyg esetleg kerülnek, vagy nem vesznek elég komolyan. Lehet a viselkedésben valami olyan, ami azt sugározza, hogy egyáltalán nem vagy biztos magadban.

Vízöntő: Legyél rámenősebb, ha ismerkedésről, randizásról van szó. Kicsit vedd át az irányítást, hogy a srác ezt az oldaladat is megismerje. Legalább már az elején megtudja, milyen vagány csaj vagy!

Halak: Jó ötlet két társaságot bemutatni egymásnak, sőt kifejezetten remekül éreznéd magad, ha jó sok barátod egyszerre egy eseményen lenne, de nem biztos, hogy nekik is olyan jó lenne. Ezt vedd figyelembe…

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Ezt tartogatja még 2020 számodra a horoszkópod szerint

Az évnek ugyanis még bőven nincs vége!

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!