2017.02.14.@ 00.02

Horoszkóp: Február 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 14-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 14., Kedd

Kos: Kicsit magányosnak érezheted magad, mintha senki nem értene meg, és nem találnád a közös hangot még azokkal sem, akik közel állnak hozzád. Valóban így van, te most egy más lelkiállapotban vagy, amit nehéz lenne elmondani, pár nap és jobb lesz.

Bika: A barátod egyik haverjával összetűzésbe keveredhetsz, olyan, mintha valami baja lenne veled és direkt provokálna, hogy összevesszetek. Hagyd rá, ne menj bele a játszmájába!

Ikrek: Csak azt tesz neked jót, ami természetes minden értelemben, ételekből, italokból is attól érzed kirobbanó formában magadat, ami friss, természetes. Reggel készíts egy tartalmas smoothiet, ebédre is válassz olyan fogást, amiben sok nyers zöldség és gyümölcs van.

Rák: Érzékeny vagy, és a stressz a szokásosnál is rosszabbul tűröd. Muszáj bevetned ma valami technikát, ami segít ellazulni, eltávolodni kis időre a problémáktól.

Oroszlán: Ma minden lehetőséget ki kell használnod, igaz ez a munkádra és a hobbidra is! Szuper programok várnak rád, amiket nem érdemes elszalasztanod, mert azon nyomban megbánnád.

Szűz: A legnehezebb megtenni az első lépést – főleg, ha egy tényleg nagyon dögös srácról van szó. Talán nem is kell ma neked kezdeményezned, de ne is zárkózz el zavarodban. Legyél nyitott és kedves, hogy erőt vegyen magán!

Mérleg: Azzal vádolhatnak a kollégáid, hogy lusta vagy, és van is ebben némi igazság, de ne húzd fel magad ezen. Inkább bizonyítsd be az ellenkezőjét, legalább előre letudsz csomó munkát.

Skorpió: Ma szükséged lesz sok kicsi szünetre a nap folyamán. Minden alkalommal legalább tíz percet pihenj, hívd fel a barátnődet, egyél lassan, igyál egy nyugtató gyógynövényteát!

Nyilas: Szuper napod lehet, ha nem veszel véresen komolyan mindent! Ne foglalkozz a kritikákkal, ha beszólnak, vedd poénra, nem válaszolnak a leveleidre rögtön? Ne izgasd magad!

Bak: Figyelj minden jelre, ami arra utal, hoyg esetleg kerülnek, vagy nem vesznek elég komolyan. Lehet a viselkedésben valami olyan, ami azt sugározza, hogy egyáltalán nem vagy biztos magadban.

Vízöntő: Legyél rámenősebb, ha ismerkedésről, randizásról van szó. Kicsit vedd át az irányítást, hogy a srác ezt az oldaladat is megismerje. Legalább már az elején megtudja, milyen vagány csaj vagy!

Halak: Jó ötlet két társaságot bemutatni egymásnak, sőt kifejezetten remekül éreznéd magad, ha jó sok barátod egyszerre egy eseményen lenne, de nem biztos, hogy nekik is olyan jó lenne. Ezt vedd figyelembe…

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!