Horoszkóp: Február 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!

2017.02.28. 00:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 28., Kedd

Kos: Nehezebb napok jönnek, de mivel ez az ára annak, hogy utána viszont lazább időszak jöjjön, simán átvészeled a napot. Csak az eredmény lebeg a szemed előtted. Még tarts ki egy kis ideig!

Bika: Késésben leszel gyakorlatilag egész nap, de ha reggel nem csúszol meg, akkor nem így alakul. Próbáld rávenni magad ébredés után egy szorosabb tempóra, hogy ne rontsd el rohanással a napodat.

Ikrek: A barátod egy meglepetéssel készül, ráadásul olyannak, amit nem lehet öt perc alatt beszerezni. Ha randira hív, vagy azt kéri tedd szabaddá a hétvégédet, vedd komolyan.

Rák: Az egyik családtagod próbál beleszólni a munkahelyi dolgaidba, de ne engedd, te is tudod pontosan, mi jó neked, mire van szükséged. Irányítsd te a karrieredet, mert nem biztos, hogy jó tanácsokat kapsz a szerettedtől.

Oroszlán: Olyan változások lesznek az életedben, amire nem vagy teljesen felkészülve, de hidd el, hamar megszokod majd az új felállást. Át kell pár dolgot szervezned, de élvezed majd a változatosságot.

Szűz: Túlságosan rágörcsölsz a párkapcsolati problémáidra, mindenen felhúzod magadat, és egyre kevésbé vagy vevő egy nyugodt beszélgetésre. Hidd el, megéri mindig végighallgatni a másik felet…

Mérleg: Mindig mindennek az okát keresed, ma is leginkább azzal leszel elfoglalva, hogy mi miért történik és nem azzal, hogyan old meg a helyzetet. Túlságosan elmélyülsz a részletekben.

Skorpió: Valakitől megtudsz egy személyes titkot, de ez inkább teher. Olyan infó birtokában vagy, amit nagyon szeretnél megosztani másokkal, de erkölcsi okokból nem teheted meg. Tartsd meg, szuper érzés lesz, hogy nem árultad el!

Nyilas: Mindenkitől azt várod, hogy egyből a te hullámhosszodra kerüljön, de miért is kellene félszavakból megértenie téged a többieknek. Lassíts le, legyél kicsit empatikusabb, és akkor tényleg meglesz az összhang!

Bak: Minél mélyebben élsz meg valamit, annál jobban fel tudod dolgozni – ez igaz kellemes és rossz élményekre is! Engedd el magad, ne szégyelld a sírást, a dühkitörést és a hangos nevetéseket se.

Vízöntő: Előbb gondold át és csak utána mondd ki! Ez a legfőbb szabály mára, mert irtó kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha megcseréled a sorrendet. Ugye ciki lenne másnak küldeni egy e-mailt vagy felhívni valakit, akivel nem is akartál beszélni?

Halak: Ha munkát keresel, akkor ez egy szuper eredményes nap lesz, egyszerre több olyan ajánlatot is találhatsz, ami vonzó. Az egyikben a fizetés ígéretes, a másikban a feladatok tűnnek jó kihívásnak. Egyik lehetőséget se hagyd ki!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!