2017.02.28.@ 00.02

Horoszkóp: Február 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 28., Kedd

Kos: Nehezebb napok jönnek, de mivel ez az ára annak, hogy utána viszont lazább időszak jöjjön, simán átvészeled a napot. Csak az eredmény lebeg a szemed előtted. Még tarts ki egy kis ideig!

Bika: Késésben leszel gyakorlatilag egész nap, de ha reggel nem csúszol meg, akkor nem így alakul. Próbáld rávenni magad ébredés után egy szorosabb tempóra, hogy ne rontsd el rohanással a napodat.

Ikrek: A barátod egy meglepetéssel készül, ráadásul olyannak, amit nem lehet öt perc alatt beszerezni. Ha randira hív, vagy azt kéri tedd szabaddá a hétvégédet, vedd komolyan.

Rák: Az egyik családtagod próbál beleszólni a munkahelyi dolgaidba, de ne engedd, te is tudod pontosan, mi jó neked, mire van szükséged. Irányítsd te a karrieredet, mert nem biztos, hogy jó tanácsokat kapsz a szerettedtől.

Oroszlán: Olyan változások lesznek az életedben, amire nem vagy teljesen felkészülve, de hidd el, hamar megszokod majd az új felállást. Át kell pár dolgot szervezned, de élvezed majd a változatosságot.

Szűz: Túlságosan rágörcsölsz a párkapcsolati problémáidra, mindenen felhúzod magadat, és egyre kevésbé vagy vevő egy nyugodt beszélgetésre. Hidd el, megéri mindig végighallgatni a másik felet…

Mérleg: Mindig mindennek az okát keresed, ma is leginkább azzal leszel elfoglalva, hogy mi miért történik és nem azzal, hogyan old meg a helyzetet. Túlságosan elmélyülsz a részletekben.

Skorpió: Valakitől megtudsz egy személyes titkot, de ez inkább teher. Olyan infó birtokában vagy, amit nagyon szeretnél megosztani másokkal, de erkölcsi okokból nem teheted meg. Tartsd meg, szuper érzés lesz, hogy nem árultad el!

Nyilas: Mindenkitől azt várod, hogy egyből a te hullámhosszodra kerüljön, de miért is kellene félszavakból megértenie téged a többieknek. Lassíts le, legyél kicsit empatikusabb, és akkor tényleg meglesz az összhang!

Bak: Minél mélyebben élsz meg valamit, annál jobban fel tudod dolgozni – ez igaz kellemes és rossz élményekre is! Engedd el magad, ne szégyelld a sírást, a dühkitörést és a hangos nevetéseket se.

Vízöntő: Előbb gondold át és csak utána mondd ki! Ez a legfőbb szabály mára, mert irtó kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha megcseréled a sorrendet. Ugye ciki lenne másnak küldeni egy e-mailt vagy felhívni valakit, akivel nem is akartál beszélni?

Halak: Ha munkát keresel, akkor ez egy szuper eredményes nap lesz, egyszerre több olyan ajánlatot is találhatsz, ami vonzó. Az egyikben a fizetés ígéretes, a másikban a feladatok tűnnek jó kihívásnak. Egyik lehetőséget se hagyd ki!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!