2017.03.01.@ 08.03

Horoszkóp: Márciusi 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Márciusi 1., Szerda

Kos: Új évszak, új kezdet! Szuper az időzítés számodra, hogy ma kicsit átgondold a dolgaidat és rendet tegyél az életedben. Például egy hatalmas edzés vagy egy kiadós rendrakás a ruhásszekrényedben most sokat segítene!

Bika: Ma sokkal kommunikatívabb és nyitottabb vagy másokra, és gyorsabban is hozol meg döntéseket. Ezért ha régi konfliktusod van, vagy csak egy megoldatlan projekted a melóban, érdemes most újragondolnod.

Ikrek: Ma szuper energikus vagy, ezért mindenben utolérheted magadat, amit eddig csak halogattál. Sőt, még arra is marad időd, hogy másoknak is segíts behozni a lemaradást.

Rák: Amibe ma belefogsz, az szerencsésen végződik! Bár egy kicsit bizonytalan vagy mostanában, hiszen nem jöttek össze annyira a dolgaid, de ma nyugodtan lehetsz bátrabb, mert újra kezdődik a sikerszériád!

Oroszlán: Még mindig rajtad van a téli depresszió, és a tavasz ellenére sem vagy képes kimászni belőle. Vegyél erőt magadon és vállalj be egy kőkemény maratoni edzést, de már egy hosszú séta is felrázhatja kicsit a hangulatodat!

Szűz: Úgy érzed, végtelenül eluntad magad a téli, sötét hónapokban. A jó hír, hogy a március izgalmas kalandokat tartogat számodra, amik már ma elkezdődnek…

Mérleg: Ma különösen nyugodt hangulatban leszel, ami segít mérlegelni a rád váró nehéz döntéseket. És bár rengeteg ilyenben lesz részed mostanában, könnyen megbirkózol velük.

Skorpió: Ma hevesebb vagy a kelleténél, ezért inkább hagyd máskorra a fontos kérdések megoldását, ugyanis még akár egy durva vitába is belebonyolódhatsz.

Nyilas:  Bár nem vagy a második esélyek híve, ma kivételesen működhet, ha adsz még egy lehetőséget magadnak! Akár szerelemről, akár melóról van szó, gondold át még egyszer, mielőtt nemet mondanál!

Bak: Ma hietelenül kreatív vagy, csak úgy özönlenek a jobbnál jobb ötleteid, ezért sokan kérnek tanácsod tőled. Sőt, észreveszel olyan lehetőségeket is, amit korábban nem.

 Vízöntő: Semmi kedved dolgozni, pedig ha ma kicsit rákapcsolsz, gyorsan a végére érhetsz a feladat-listádnak. Mindenképpen szánj rá néhány órát, mert utána sokkal jobban érzed majd magad!

Halak: Mostanában rengeteget stresszeltél, amiben teljesen kimerültél. Ezt a napot szánd arra, hogy kicsit magaddal foglalkozol. Menj el fodrászhoz, szerezz be egy új rucit. Most tényleg megérdemled a kényeztetést!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!