2017.03.01.@ 08.03

Horoszkóp: Márciusi 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Márciusi 1., Szerda

Kos: Új évszak, új kezdet! Szuper az időzítés számodra, hogy ma kicsit átgondold a dolgaidat és rendet tegyél az életedben. Például egy hatalmas edzés vagy egy kiadós rendrakás a ruhásszekrényedben most sokat segítene!

Bika: Ma sokkal kommunikatívabb és nyitottabb vagy másokra, és gyorsabban is hozol meg döntéseket. Ezért ha régi konfliktusod van, vagy csak egy megoldatlan projekted a melóban, érdemes most újragondolnod.

Ikrek: Ma szuper energikus vagy, ezért mindenben utolérheted magadat, amit eddig csak halogattál. Sőt, még arra is marad időd, hogy másoknak is segíts behozni a lemaradást.

Rák: Amibe ma belefogsz, az szerencsésen végződik! Bár egy kicsit bizonytalan vagy mostanában, hiszen nem jöttek össze annyira a dolgaid, de ma nyugodtan lehetsz bátrabb, mert újra kezdődik a sikerszériád!

Oroszlán: Még mindig rajtad van a téli depresszió, és a tavasz ellenére sem vagy képes kimászni belőle. Vegyél erőt magadon és vállalj be egy kőkemény maratoni edzést, de már egy hosszú séta is felrázhatja kicsit a hangulatodat!

Szűz: Úgy érzed, végtelenül eluntad magad a téli, sötét hónapokban. A jó hír, hogy a március izgalmas kalandokat tartogat számodra, amik már ma elkezdődnek…

Mérleg: Ma különösen nyugodt hangulatban leszel, ami segít mérlegelni a rád váró nehéz döntéseket. És bár rengeteg ilyenben lesz részed mostanában, könnyen megbirkózol velük.

Skorpió: Ma hevesebb vagy a kelleténél, ezért inkább hagyd máskorra a fontos kérdések megoldását, ugyanis még akár egy durva vitába is belebonyolódhatsz.

Nyilas:  Bár nem vagy a második esélyek híve, ma kivételesen működhet, ha adsz még egy lehetőséget magadnak! Akár szerelemről, akár melóról van szó, gondold át még egyszer, mielőtt nemet mondanál!

Bak: Ma hietelenül kreatív vagy, csak úgy özönlenek a jobbnál jobb ötleteid, ezért sokan kérnek tanácsod tőled. Sőt, észreveszel olyan lehetőségeket is, amit korábban nem.

 Vízöntő: Semmi kedved dolgozni, pedig ha ma kicsit rákapcsolsz, gyorsan a végére érhetsz a feladat-listádnak. Mindenképpen szánj rá néhány órát, mert utána sokkal jobban érzed majd magad!

Halak: Mostanában rengeteget stresszeltél, amiben teljesen kimerültél. Ezt a napot szánd arra, hogy kicsit magaddal foglalkozol. Menj el fodrászhoz, szerezz be egy új rucit. Most tényleg megérdemled a kényeztetést!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!