2017.03.21.@ 00.03

Horoszkóp: Március 21., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 21., Kedd

Kos: Egy súlyos félreértés megnehezíti a munkádat, és egész nap azon vagy, hogy kibogozd a szálakat. Kitartás, délutánra minden rendeződik és még az elismerést is te zsebelheted be!

Bika: Egy fontos feladat miatt olyan rosszindulatú emberrel kell ma találkoznod, akit legszívesebben messzire elkerülnél. Hallgass az ösztöneidre, és akkor jól jöhetsz ki a dologból.

Ikrek: Már reggel úgy ébredsz, hogy nem érzed jól magad! Az elmúlt hetekben teljesen kihajtottad magad, rád fér a pihenés, szóval ha nem akarsz nagyon megbetegedni, vegyél ki néhány szabadnapot!

Rák: Viharosan indul a napod, és ez nem változik később sem! Nehezedre esik kordában tartani az érzelmeidet, de ha odafigyelsz a kommunikációdra, elkerülheted a hatalmas vitákat.

Oroszlán: Egy csúnya pletykát hallasz egy kedves kollégádról, és egész nap azon tépelődsz, hogy vajon igaz vagy sem, és hogy szólnod kéne-e az illetőnek.  Mielőtt döntenél, igyekezz mindél több infót begyűjteni, hogy objektíven lásd a dolgot.

Szűz: Ma semmilyen fontos pénzügyi kérdésben ne dönts! Akár kölcsönről, megtakarításról van szó, jobb ha holnapra halasztod az ilyen ügyeket, mert ma csak rosszul járhatsz.

Mérleg: Semmi kedved emberek közé menni, akkor lennél a legboldogabb, ha otthon egy szuper könyv társaságában tölthetnéd a napot. Gyorsan tudd le a fontos elintéznivalóidat, és aztán irány a kanapé!

Skorpió: Egész nap nyugtalanít, hogy kicsit összevesztetek a pasiddal. Annyira csak ezen jár az eszed, hogy a melóra sem tudsz igazán koncentrálni. Ha nem szeretnél több ilyen napot, este mindenképpen tisztázzátok!

Nyilas: Ismét előkerül egy régi sérelem a múltadból, ami teljesen felzaklat. Ne hagyd, hogy annyira kiborítson, mint legutóbb, inkább hívd fel a legjobb barátnődet, és beszéld ki alaposan magadból.

Bak: Általában pontosan tudod, hogy kiben bízhatsz meg és kiben nem. Azonban most kicsit csaltak az ösztöneid, és kiderül egy közeli kollégádról, hogy egyáltalán nem az, akinek gondoltad!

Vízöntő: Mostanában rengeteget költöttél, és bár még hátra van a hónap fele, már eléggé kétségbeejtő a bankszámáld egyenlege, ezzel pedig sajnos most szembesülsz is. Itt az ideje a spórolásnak!

Halak: A nap első felében semmi izgalmas nem történik, azonban a délután egy szuper romantikus meglepetést tartogat számodra, ami az egész szerelmi életedhez való hozzáállásodat megváltoztathatja.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!