2017.03.22.@ 00.03

Horoszkóp: Március 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 22., Szerda

Kos: Pozitívan és vidáman vágsz bele egy projektbe, viszont hamar rájössz, hogy ez sokkal nehezebb lesz, mint gondoltad. Próbáld meg nehézség helyett kihívásnak megélni, amiből rengeteget tanulhatsz!

Bika: Egy közeli barátodról kiderül, hogy az új melója vagy otthona miatt kevesebbet fogtok tudni majd találkozni. Ez pedig annyira lelomboz, hogy teljesen elmegy a kedved a munkától.

Ikrek: Összefutsz egy régi ismerősöddel, akiről azonnal kiszúrod, hogy borzalmas passzban van. Mindent megpróbálsz, hogy felvidítsd, de sajnos ehhez most még te is kevés vagy.

Rák: Nagyon rosszul osztod be az idődet, és már délben észreveszed, hogy hatalmas csúszásban vagy. De egyszerűen nem tudsz mit tenni, ha az egyik barátnőd épp beszélgetni akar, vagy a pasidnak van fontos mondanivalója van!

Oroszlán: Beesik egy extra meló, ami szerencsére plusz pénzzel is jár. Azonban le kell mondanod jó néhány szuper programról is, de hát valamit valamiért, igaz?

Szűz: Egyre jobban érzed, hogy a munkádhoz szükség lenne egy extra tanfolyam vagy workshop elvégzésére. Itt az idő, hogy belevágj, mert ez nem csak most, de a következő munkahelyeden is szuperül jön majd!

Mérleg: Nagyon rég nem szántál időt a családodra, és ezt ma szóvá is teszik. De ha belegondolsz, nincs is olyan sok melód, és simán beleférne délután egy extra kávézás az anyukáddal, igaz?

Skorpió: Semmi extra nem történik, mégis kicsattanóan jó a kedved. Most különösen erős vagy lelkileg, ez pedig segíthet abban, hogy végre megoldj régóta húzódó konfliktusokat és problémákat a főnököddel, amik mostanáig nyomasztottak.

Nyilas: Ma végre lezársz egy régóta húzódó projektet, de ne szomorkodj, mert azonnal be is esik egy újabb feladat, ami sokkal jobban fekszik majd neked, mint az eddigiek.

Bak: Már régóta tervezgeted, hogy el kéne utazni valahová, de ma a szokásosnál is erősebb a kalandvágy és a kíváncsiság benned. Szerencsére találsz is egy szuper last minute utat, szóval már csak a szabidat kell elintézned!

Vízöntő: Ha munkahelyet szeretnél váltani, most végre olyan ajánlatot is hallasz, amire régóta vártál. De egy kicsit mégis bizonytalan vagy, hogy tényleg ez lenne az álommeló! Járj utána alaposan, mert lehetnek rejtett buktatók…

Halak: Nagyon érzelmes hangulatban vagy, úgy érzed, bármin el tudnád sírni magad. Ugyanakkor valahogy a haragod is eltűnik, és kibékülsz olyanokkal is, akikre már nagyon régóta haragszol.

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!