2017.04.07.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 7-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Megismerkedtél egy sráccal, de már most nagyon bonyolultnak tűnik a dolog? Volt épp elég zűrös viszonyod, ezt inkább most hagyd ki, ha nem akarsz egy újabb csalódást.

Párban: Végre szabad a hétvégétek, erre a pasid beszervez egy programot, amihez semmi kedved. Nyugodtan mond le, mint hogy végig duzzogd az egészet!

Bika:

Szingli: Vészesen közeledik a szülinapod, és te még mindig egyedül vagy, ami egyszerűen kiborít! De feleslegesen stresszelsz rá, azért addig még van idő, de akkor sincs semmi, ha szingliként ünnepled!

Párban: Egy közös barátotok nagyon bekavart a kapcsolatotokba, ami miatt elképesztően mérges vagy. Ne aggódj, hamar elcsendesedik a balhé, és hidd el, ő érzi magát a legrosszabbul, hogy így elszúrta a dolgokat.

Ikrek:

Szingli: Összejöttél egy sráccal, és most végre megtörténik az első közös éjszaka, amit már anniyra vártál. De próbáld meg nem túlpörögni a dolgot, mert az elsőnél még nem biztos, hogy akkora akkora lesz a tüzijáték, mint várnád.

Párban: Sokat vitatkoztok, ami teljesen kimerít, és már azon gondolkodsz, talán nem is illetek össze. De gondolj csak bele, nem lehet minden tökéletes, és néhány veszekedés még nem a világ vége!

Rák:

Szingli: Elképesztően kimerültél a héten, ezért egy laza, pihenős hétvégét terveztél, a barátnőid viszont közbeszólnak. Ne mondj nekik nemet, mert a közös program sokkal jobban feltölt majd.

Párban: Nem kell mindig valakinek megnyernie a vitát, és lenyomnia a másikat. Az az abszolút győztes szitu, ha mindketten elégedetten zárjátok le a veszekedéseket!

Oroszlán:

Szingli: Már ezer éve nem volt komoly kapcsolatod, ezért az elvárásaid egyre csak nőnek. Nem lehet, hogy pont ezért szalasztassz el szuper pasikat, mert senki sem elég jó neked?

Párban: Egy félreértés miatt a barátod féltékenységi rohamot rendez, amit képtelenek vagytok normálisan megbeszélni. Ajd neki egy néhány napot, előbb-utóbb lenyugszik és elfelejti!

Szűz:

Szingli: Legszívesebben a családoddal töltenéd a hétvégédet, és ennek ők is nagyon fognak örülni. Jót tesz néha egy kis bulimentes időszak neked is!

Párban: Már évek óta szeretnétek elmenni egy közös külföldi nyaralásra? Most kezdjétek el megszervezni, mert ha tovább halogatjátok, idén sem lesz belől semmi.

Mérleg:

Szingli: Kiborít, hogy itt a tavasz, körülötted mindenki párban van, csak te vagy egyedül. Ha magadba fordulsz, ez így is marad! Örülj mások boldogságának és élvezd a jó időt, mert ezt a szingli srácok is hamar kiszúrják!

Párban: Felbukkan egy régi szerelmed, ami kicsit megkavarja körülötted a dolgokat. Mindenképpen tisztázd a pasiddal, hogy nincs köztetek semmi, mielőtt félreértené!

Skorpió:

Szingli: Egy időre hanyagld a törzshelyeidet, és ezen a hétvégén prógálj ki új helyeket. Az új élmények feltöltenek, ráadásul még néhány extra helyes sráccal is megismerkedhetsz.

Párban: Észrevetted, hogy a pasid bármit is tervez, te mindig lemondod, és kitalálsz helyette jobb közös programot? Boldogabb lenne, ha végre azt csinálnátok, amit ő szeretne!

Nyilas:

Szingli:  Ki mondta, hogy szőke hercegek fehér lovon nem léteznek? Mert te bizony most megismerkedsz eggyel, aki akár még a Nagy Ő is lehet!

Párban: Mindkettőtöknek feszkós volt a hét a melóban, amit nem biztos, hogy most együtt kéne levezetnetek. Egy csajos- pasis hétvége mindkettőtöknek jót tenne.

Bak:

Szingli: Mostanában valamiért gyakrabban eszedbe jutnak az exeid, és azon kattogsz, vajon mit rontottál el. Ez a hétvége viszont nem szólhat a noszhtalgiázásról, irány bulizni és új pasikat megismerni!

Párban: Olyan sok programotok van, hogy egy pillanat alatt elrepül a hétvégétek. Figyelj arra, hogy ne felejts ki senkit, akinek megígértetek egy közös bulizást, vacsit vagy mozit.

Vízöntő:

Szingli: Egy olyan pasira kattantál rá váratlanul, akiről korábban soha nem gondoltad volna, hogy bejönne! Kísérletezz bátran, mert nincs semmi vesztenivalód, sőt csak nyerhetsz vele!

Párban: Úgy érzed, a barátod fontossági sorrendjében eléggé háttérbe szorultál.  Pedig egyáltalán nem arról van szó, hogy már nem szeretne, csak kicsit figyelmetlen mostanában. Ne vedd annyira a szívedre!

Halak:

Szingli: Azon kapod magad, hogy féltékeny vagy az egyik közeli barátodra! Itt az ideje, hogy sürgősen tisztázd magadban, vajon mit is érzel iránta valójában…

Párban: Mindkettőtök baráti társasága igény tart rátok a hétvégén, és nem tudtok ketté szakadni, de együtt is lennétek. Szervezzetek egy nagy házibulit, és hívjatok meg mindenkit, ez most garantáltan szuperül fog elsülni!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Horoszkóp: December 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Horoszkóp: December 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 2-án is!

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!