2017.04.13.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ne keseredj el, ha a kiszemelted egyelőre nem veszi a jeleidet. Viselkedj természetesen, de azért továbbra is éreztesd vele, hgoy tetszik. Hid el, nemsokára észrevesz téged!

Párban: Sikerül pont a hosszú hétvége előtt összevesznetek. Most kivételesen tedd félre a büszkeségedet, mert egy apró vita tönkretehet mindent.

Bika:

Szingli: Már egy ideje kiszemeltél egy srácot, és egész jól alakultak a dolgaitok, de minél jobban megismered, annál jobban idegesít. Ha a hétvégén ez rosszabb lesz, ideje továbblépned!

Párban: Hiába a miniszabi, nem tudtok annyi időt együtt tölteni, mint szeretnétek, ez pedig teljesen kiborít. De ezért ne a pasidat hibáztasd, mert ez még a közös perceket is elronthatja.

Ikrek:

Szingli: Nagy meglepetés érhet, ha már éppen kezdtél lemondani álmaid pasijáról. Most, amikor egyáltalán nem számítanál rá, végre felbukkan és a feje tetejére állítja a világod.

Párban: Most valahogy nem bízol abban, hogy a barátod családjával jól kijönnél? Akkor találj ki egy jó kifogást, miért lépsz le a közös ünnepi ebédről, mert nem lenne jó egy konfliktus, amikor amúgy sem vagytok annyira jóban!

Rák:

Szingli: Ünnep ide vagy oda, rengeteg melód marad a hétvégére, és sajnos végig kell dolgoznod, hogy behozd magad. Azért pihenj is egy kicsit, mert nem fogod bírni a következő heteket!

Párban: Nyugodt hétvégére van szükségetek, de ez nem azt jelenti, hogy a négy napot végig lustálkodjatok, inkább töltsétek aktívan a hétvégét!

Oroszlán:

Szingli: Nem sok kedved van bulizni, inkább sportolnál, kirándulnál ebben a gyönyörű időben. Jól is teszed, mert sok egyedülálló srác is így van ezzel!

Párban: Már alig várod ezt a négy napot, hogy végre együtt lehessetek. Mostanában nagyon kevés időtök volt egymásra, de ez jó alkalom, hogy bepótoljatok mindent!

Szűz:

Szingli: Ne lepődj meg, ha egy időre most eltűnik a srác! Valószínűleg elutazott, vagy a családjával tölti az ünnepet. Nyugi, jövőhéten újra jelentkezik majd!

Párban: Az egész szünet egy hatalmas rohanás lesz, mégis élvezni fogjátok minden percét, mert legalább együtt tölthetitek!

Mérleg:

Szingli: Nincs kedved senkihez és semmihez, de egy váratlan meglepetésnek köszönheten hamar feldobódsz, és aztán már semmi sem állíthat meg!

Párban: Bármilyen probléma is volt mostanában köztetek, azt most lesz időtök megoldani. Csak legyél nyitott és őszinte, és simán helyrejönnek a dolgok!

Skorpió:

Szingli: Jöhet egy szigorúan lustizós hétvége? Rádférne már a pihenés, és bár rengeteg meghívást kapsz, most kivételesen mondj mindenre nemet!

Párban: A barátod több apró meglepetéssel és figyelmességgel készül neked, hogy érezd, mennyire szeret. Te valamiért most mégsem vagy vevő rá, amivel lehet, hogy nagoyn megbántod őt…

Nyilas:

Szingli: Szuper első randit töltesz el egy sráccal, amitől teljesen bepörögsz. Azért fogd vissza magad, és hagyj teret neki, mert könnyen elijesztheted, ha rögtön másnap ráírsz vagy felhívod.

Párban: A szerelmedet most sok minden bántja, amiért egyáltalán nincs jó passzban. Ha úgy érzed, nem tudsz okosat mondani, az is elég neki, ha meghallgatod és támogatod.

Bak:

Szingli: Senki másra nincs most szükséged, csakis a barátnőidre. Tartsatok egy wellness napot vagy pizsamapartit. Nagyon jót fog tenni!

Párban: Ha eddig még nem ismertétek meg egymás szüleit, ez az ünnep jó alkalom, hogy végre bemutassátok egymást otthon.

Vízöntő:

Szingli: Egy elég erős bulival indítod a hétvégét, ami aztán rányomhatja a bélyegét a hátralévő napokra, ha nem figyelsz oda és a kelleténél több koktélt iszol este.

Párban: Ne hagyd, hogy a féltékenység közétek álljon és elrontsa a miniszabitokat. Ne balhézz feleslegesen, főleg, hogy semmi okod nincsen rá!

Halak:

Szingli: Az új randilovagod eláraszt üzenetekkel, mindenáron találkozni szeretne veled, neked viszont semmi kedved hozzá. Finoman szereld le, ha azért nem szeretnél végleg elbúcsúzni tőle.

Párban: Úgy érzed, valamit tikol előled a barátod, amit nagyon szeretnél tudni. Ne aggódj, nem feltétlenül veled kapcsolatos, és valószínűleg jó oka van rá, hogy nem mondja még el!

Címkék: bika hal hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp kos rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!