2017.04.13.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ne keseredj el, ha a kiszemelted egyelőre nem veszi a jeleidet. Viselkedj természetesen, de azért továbbra is éreztesd vele, hgoy tetszik. Hid el, nemsokára észrevesz téged!

Párban: Sikerül pont a hosszú hétvége előtt összevesznetek. Most kivételesen tedd félre a büszkeségedet, mert egy apró vita tönkretehet mindent.

Bika:

Szingli: Már egy ideje kiszemeltél egy srácot, és egész jól alakultak a dolgaitok, de minél jobban megismered, annál jobban idegesít. Ha a hétvégén ez rosszabb lesz, ideje továbblépned!

Párban: Hiába a miniszabi, nem tudtok annyi időt együtt tölteni, mint szeretnétek, ez pedig teljesen kiborít. De ezért ne a pasidat hibáztasd, mert ez még a közös perceket is elronthatja.

Ikrek:

Szingli: Nagy meglepetés érhet, ha már éppen kezdtél lemondani álmaid pasijáról. Most, amikor egyáltalán nem számítanál rá, végre felbukkan és a feje tetejére állítja a világod.

Párban: Most valahogy nem bízol abban, hogy a barátod családjával jól kijönnél? Akkor találj ki egy jó kifogást, miért lépsz le a közös ünnepi ebédről, mert nem lenne jó egy konfliktus, amikor amúgy sem vagytok annyira jóban!

Rák:

Szingli: Ünnep ide vagy oda, rengeteg melód marad a hétvégére, és sajnos végig kell dolgoznod, hogy behozd magad. Azért pihenj is egy kicsit, mert nem fogod bírni a következő heteket!

Párban: Nyugodt hétvégére van szükségetek, de ez nem azt jelenti, hogy a négy napot végig lustálkodjatok, inkább töltsétek aktívan a hétvégét!

Oroszlán:

Szingli: Nem sok kedved van bulizni, inkább sportolnál, kirándulnál ebben a gyönyörű időben. Jól is teszed, mert sok egyedülálló srác is így van ezzel!

Párban: Már alig várod ezt a négy napot, hogy végre együtt lehessetek. Mostanában nagyon kevés időtök volt egymásra, de ez jó alkalom, hogy bepótoljatok mindent!

Szűz:

Szingli: Ne lepődj meg, ha egy időre most eltűnik a srác! Valószínűleg elutazott, vagy a családjával tölti az ünnepet. Nyugi, jövőhéten újra jelentkezik majd!

Párban: Az egész szünet egy hatalmas rohanás lesz, mégis élvezni fogjátok minden percét, mert legalább együtt tölthetitek!

Mérleg:

Szingli: Nincs kedved senkihez és semmihez, de egy váratlan meglepetésnek köszönheten hamar feldobódsz, és aztán már semmi sem állíthat meg!

Párban: Bármilyen probléma is volt mostanában köztetek, azt most lesz időtök megoldani. Csak legyél nyitott és őszinte, és simán helyrejönnek a dolgok!

Skorpió:

Szingli: Jöhet egy szigorúan lustizós hétvége? Rádférne már a pihenés, és bár rengeteg meghívást kapsz, most kivételesen mondj mindenre nemet!

Párban: A barátod több apró meglepetéssel és figyelmességgel készül neked, hogy érezd, mennyire szeret. Te valamiért most mégsem vagy vevő rá, amivel lehet, hogy nagoyn megbántod őt…

Nyilas:

Szingli: Szuper első randit töltesz el egy sráccal, amitől teljesen bepörögsz. Azért fogd vissza magad, és hagyj teret neki, mert könnyen elijesztheted, ha rögtön másnap ráírsz vagy felhívod.

Párban: A szerelmedet most sok minden bántja, amiért egyáltalán nincs jó passzban. Ha úgy érzed, nem tudsz okosat mondani, az is elég neki, ha meghallgatod és támogatod.

Bak:

Szingli: Senki másra nincs most szükséged, csakis a barátnőidre. Tartsatok egy wellness napot vagy pizsamapartit. Nagyon jót fog tenni!

Párban: Ha eddig még nem ismertétek meg egymás szüleit, ez az ünnep jó alkalom, hogy végre bemutassátok egymást otthon.

Vízöntő:

Szingli: Egy elég erős bulival indítod a hétvégét, ami aztán rányomhatja a bélyegét a hátralévő napokra, ha nem figyelsz oda és a kelleténél több koktélt iszol este.

Párban: Ne hagyd, hogy a féltékenység közétek álljon és elrontsa a miniszabitokat. Ne balhézz feleslegesen, főleg, hogy semmi okod nincsen rá!

Halak:

Szingli: Az új randilovagod eláraszt üzenetekkel, mindenáron találkozni szeretne veled, neked viszont semmi kedved hozzá. Finoman szereld le, ha azért nem szeretnél végleg elbúcsúzni tőle.

Párban: Úgy érzed, valamit tikol előled a barátod, amit nagyon szeretnél tudni. Ne aggódj, nem feltétlenül veled kapcsolatos, és valószínűleg jó oka van rá, hogy nem mondja még el!

Címkék: bika hal hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp kos rák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?