2017.04.28.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos: Szingli: Általában nincs baj az önbizalmaddal, de mostanában valahogy mégsem érzed magadat annyira jó formában. Egy kiadós edzés és

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Általában nincs baj az önbizalmaddal, de mostanában valahogy mégsem érzed magadat annyira jó formában. Egy kiadós edzés és méregtelenítés tutira helyrehozna a hétvégén!

Párban: Amilyen zavaros volt köztetek a viszony az elmúlt hetekben, olyan hirtelen rendeződtek a dolgaitok.  Használjátok ki, és tartsatok egy romantikus hétvégét!

Bika:

Szingli: Már régóta kiszemeltél magadnak egy srácot a melóban, akivel végre beszélgetni is kezdtek. Ne hagyd annyiban a dolgot, hívd el egy hétvégi buliba!

Párban: Úgy alakul, hogy külön kell töltenetek ezt a két napot, de ne bánd, szuperül érzed majd magad így is, és annál jobb lesz később végre találkozni!

Ikrek:

Szingli: Egy borzalmas randi teljesen kikészít, és elmegy a kedved a pasiktól. De ne add fel, a következő már tényleg szuper lesz!

Párban:  A pasid valahogy megváltozott mostanában, ami miatt nagyon aggódsz. Attól tartasz titkol valamit! Találgatás helyett inkább kérdezz rá nyíltan!

Rák:

Szingli: Sok dolog nyomaszt mostanában, de egy új pasi annyira felkavarja az érzéseidet, hogy egy csapásra elfelejtesz mindent!

Párban:  Mostanában elhanyagoltad a barátodat, ami kezdi nagyon zavarni. Mielőtt teljesen eltávolodnátok egymástól, kicsit kedveskedj most neki!

Oroszlán:

Szingli: Szőke hercegek fehér lovon márpedig léteznek, és ezen a hétvégén végre neked is bebizonyítja egy fiú ezt!

Párban: Hiába volt húzós heted, egy cseppet sem vagy fáradt. Szíved szerint minden percét kihasználnád ennek a két napnak, de azért pihenj is, különben a következő hét pokol lesz.

Szűz:

Szingli: Ha nemrég szakítottál a pasiddal, akkor most valószínűleg meginogsz egy kicsit, és újra össze akarsz jönni vele. De várj még egy kicsit, mert jövőhéten már másképp fogod gondolni.

Párban: Az egész hétvégét együtt töltitek, és bár lesz néhány apró összezörrenés köztetek, összességében szuper két nap előtt állsz!

Mérleg:

Szingli: Régóta ostromol egy srác, akinek eddig mindig nemet mondtál, mert egyáltalán nem jön be. Egy buliban megint összefuttok, most azonban valami megváltozik benned.

Párban: Nagyon nem vagytok egy hullámhosszon, de ne aggódj, ez nem jelez komoly problémát, egyszerűen csak néha előfordul az ilyen.

Skorpió:

Szingli: Elég meredek kalandba keveredsz a hétvégén, amire másnap egyáltalán nem vagy büszke. De ne ostorozd magad, néha belefér az ilyesmi!

Párban: Végre kezdesz kiláballni a hullámvölgyből, ezt pedig a barátod is észreveszi, és mindent megtesz, hogy mégjobban érezd magad.

Nyilas:

Szingli: A mai nap hatalmas változásokat hoz az életedben, de egy percig sem kell tartanod tőle, mert csak jót hozhat!

Párban: Egy nagyon csúnya veszekedés alakul ki köztetek, annyira, hogy még a szakítás is felmerül. Próbáld meg fékezni az indulataidat, hogy mégse jussatok el odáig.

Bak:

Szingli: Egyszerre több srác is bejön, és fogalmad sincs, melyiket válaszd! Szerencsére egyelőre még nem is kell döntened, élvezd ki a figyelmüket.

Párban: Féltékenyebb a barátod, mint máskor? Legyél türelmes, de azon is gondolkozz el, nem te váltottad-e ki belőle ezt a viselkedést!

Vízöntő:

Szingli: Első randira készülsz egy olyan sráccal, aki nagyon fontos számodra? Ne izgulj, mert minden a legnagyobb rendben fog alakulni!

Párban: Lehet, hogy a pasidnak a munkája miatt van hétvégére programja, de próbálj meg vele tartani, mivel rengeteg időt tölt a kollégáival, meg kéne ismerned őket jobban.

Halak:

Szingli: Nagyon romantikus hangulatban vagy, de inkább álmodozni van kedved, mint a valóságban is randizni. Egy csajos könyv, néhány romkom biztosan jót tesz majd.

Párban: Hagyd, hogy mindenben a barátod válasszon, add át az irányítást, mert te is jól jársz így. Csak engedd el magadat és élvezed a szabadidőd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Horoszkóp: Április 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 26-án is!