2017.05.09.@ 00.05

Horoszkóp: Május 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 9-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 9., Kedd

Kos: A melóban semmi extra nem történik, egy barátodnak viszont nagy szüksége van most rád. Egyszer belefér, hogy előbb lelépj a munkahelyedről, ha ezzel segíthetsz, igaz?

Bika: Ne lepődj meg, ha ma összefutsz egy régi barátoddal vagy kollégáddal. Ez egyáltalán nem véletlen, ugyanis komoly szándékai vannak veled, amit érdemes meghallgatnod, mert neked is jól jöhet!

Ikrek: Ha már régóta spórolsz egy utazásra, vagy egy nagyobb tárgyra, itt az ideje végre befizetned/megvenned! Ne várj tovább, most már igazán megérdemled.

Rák: Ezer éve nem voltál szabadságon és kezdesz besokallni a melótól. Ha nem is fér bele most egy tengerparti nyaralás, legalább egy néhány napos belföldi kiruccanást kezdj el szervezni a csajokkal.

Oroszlán: Egy kicsit legyél kritikusabb a saját ötleteiddel kapcsolatban, és ne sértődj meg folyton, ha másoknak annyira nem jön be a terved. Sőt, inkább tanulj a kritikából!

Szűz: Legszívesebben otthon maradnál, de be kell menned dolgozni, amit végül nem is bánsz meg. Villámgyorsan eltelik a nap, ráadásul sokkal közelebb kerülsz a kollégáidhoz.

Mérleg: Elsiklottál az elmúlt napokban néhány fontos információ felett, ami miatt most több projekted is bajba kerülhet. Mielőtt pánikolnál, gyorsan hozd képbe magadat, még nincs minden veszve!

Skorpió: Úgy érzed, folyamatosan csak a kihívások jönnek a melóban, amiket sorra megugrasz, de kezdesz nagyon elfáradni. Már nagyon szükséged lenne egy nyugisabb időszakra, szóval vegyél ki legalább 1-2 szabadnapot.

Nyilas: Egy vita alakul ki a munkahelyeden, te viszont annyira biztos vagy az igazadban, hogy nem is vagy hajlandó engedni a véleményedből. Pedig jó lenne meghallgatni másokat is, mert így sok ellenséget szerezhetsz magadnak.

Bak: Elég kishitű vagy a munkáddal kapcsolatban, pedig semmi okod rá! Mindent nagyon jól csinálsz, ez pedig hamarosan meg is térül, csak egy kicsit tarts még ki!

Vízöntő: Látszólag semmi sem jön össze a munkahelyeden, pedig a valóság az, hogy nagyon jó úton haladsz egy fizuemelés vagy az előléptetés felé.

Halak: Pozitívan és teli energiával indítod a napod, úgy érzed, bármire képes vagy, amit elterveztél mára. A lelkesedésed viszont sajnos az első akadálynál eltűnik, és ez csak egyre rosszabb lesz délutánra.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!