2017.05.23.@ 00.05

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Kos: Ma nagyon vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz! Lehet, hogy úgy gondolod, te csak őszinte vagy, de másoknak ez most különösen rosszul eshet!

Bika: Bármilyen konfliktusod volt is az elmúlt napokban, ma végre megoldódhat, neked nincs más dolgod, mint nyitottnak és együttműködőnek lenni.

Ikrek: Már rég volt ilyen szuper napod! Csupa jó híreket kapsz, a melót is sikerül hamar befejezned, ezért még az sem akaszt ki, amikor megtudod, hogy egy csúnya pletykát terjesztenek rólad.

Rák: Az idejét sem tudod, mikor volt olyan, hogy csakis magaddal foglalkoztál! Ma lépj le előbb a munkahelyedről, és foglalkozz csakis magaddal, már nagyon rád fér!

Oroszlán: Nem lehet, hogy túl kritikus vagy mostanában? Ebből pedig rengeteg vitád alakulhat ki a kollégáiddal és a barátaiddal! De ha ez nem lenne elég, még saját magaddal sem vagy elégedett. Picit nem ártana lazítanod ezen…

Szűz: A mai napod az álmodozásról szól! Nem is tudsz másra gondolni, mint a fesztiválokra és a nyaralásra. Szerencse, hogy nincs komoly melód, és simán belefér a netezgetés és szervezkedés.

Mérleg: Ha van egy fontos srác az életedben, akiért régóta odavagy, akkor a mai nap a legmegfelelőbb, hogy végre bevalld neki az érzéseidet. Ne félj, nem fog visszautasítani!

Skorpió: Egyáltalán nem jellemző rád a határozatlanság, most mégsem tudsz dönteni egy fontos kérdésben. Ne aggódj, csak arról van szó, hogy még egy kevés időre van szükséged, hogy biztos legyél!

Nyilas: Már reggeltől kezdve furcsa dolgok történnek veled, mintha egy álomban lennél. Akármilyen furcsa is, próbálj meg nevetni az egészen és kiélvezni az egészet.

Bak: Kezd nagyon fárasztani, hogy folyamatosan másoknak próbálsz megfelelni. Ez ráadásul a teljesítményedet is rontja, mert nem azt teszed, amit te jónak gondolsz, hanem amit szerinted mások jónak látnak.

Vízöntő: Már egy ideje gondolkozol a munkahely váltáson, de eddig nem volt merszed ennél tovább menni. Ma viszont kezdj el nézelődni, mert szuper lehetőségekre bukkanhatsz!

Halak: Hétfőn még úgy tűnt, semmi extra nem vár rád a héten! De már ma kiderül, hogy ennél sokkal-sokkal izgalmasabb lesz, ugyanis több last minute feladat és spontán esti program is közbejöhet!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!