2017.05.23.@ 00.05

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Kos: Ma nagyon vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz! Lehet, hogy úgy gondolod, te csak őszinte vagy, de másoknak ez most különösen rosszul eshet!

Bika: Bármilyen konfliktusod volt is az elmúlt napokban, ma végre megoldódhat, neked nincs más dolgod, mint nyitottnak és együttműködőnek lenni.

Ikrek: Már rég volt ilyen szuper napod! Csupa jó híreket kapsz, a melót is sikerül hamar befejezned, ezért még az sem akaszt ki, amikor megtudod, hogy egy csúnya pletykát terjesztenek rólad.

Rák: Az idejét sem tudod, mikor volt olyan, hogy csakis magaddal foglalkoztál! Ma lépj le előbb a munkahelyedről, és foglalkozz csakis magaddal, már nagyon rád fér!

Oroszlán: Nem lehet, hogy túl kritikus vagy mostanában? Ebből pedig rengeteg vitád alakulhat ki a kollégáiddal és a barátaiddal! De ha ez nem lenne elég, még saját magaddal sem vagy elégedett. Picit nem ártana lazítanod ezen…

Szűz: A mai napod az álmodozásról szól! Nem is tudsz másra gondolni, mint a fesztiválokra és a nyaralásra. Szerencse, hogy nincs komoly melód, és simán belefér a netezgetés és szervezkedés.

Mérleg: Ha van egy fontos srác az életedben, akiért régóta odavagy, akkor a mai nap a legmegfelelőbb, hogy végre bevalld neki az érzéseidet. Ne félj, nem fog visszautasítani!

Skorpió: Egyáltalán nem jellemző rád a határozatlanság, most mégsem tudsz dönteni egy fontos kérdésben. Ne aggódj, csak arról van szó, hogy még egy kevés időre van szükséged, hogy biztos legyél!

Nyilas: Már reggeltől kezdve furcsa dolgok történnek veled, mintha egy álomban lennél. Akármilyen furcsa is, próbálj meg nevetni az egészen és kiélvezni az egészet.

Bak: Kezd nagyon fárasztani, hogy folyamatosan másoknak próbálsz megfelelni. Ez ráadásul a teljesítményedet is rontja, mert nem azt teszed, amit te jónak gondolsz, hanem amit szerinted mások jónak látnak.

Vízöntő: Már egy ideje gondolkozol a munkahely váltáson, de eddig nem volt merszed ennél tovább menni. Ma viszont kezdj el nézelődni, mert szuper lehetőségekre bukkanhatsz!

Halak: Hétfőn még úgy tűnt, semmi extra nem vár rád a héten! De már ma kiderül, hogy ennél sokkal-sokkal izgalmasabb lesz, ugyanis több last minute feladat és spontán esti program is közbejöhet!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!