2017.05.23.@ 00.05

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat május 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Május 23., Kedd

Kos: Ma nagyon vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz! Lehet, hogy úgy gondolod, te csak őszinte vagy, de másoknak ez most különösen rosszul eshet!

Bika: Bármilyen konfliktusod volt is az elmúlt napokban, ma végre megoldódhat, neked nincs más dolgod, mint nyitottnak és együttműködőnek lenni.

Ikrek: Már rég volt ilyen szuper napod! Csupa jó híreket kapsz, a melót is sikerül hamar befejezned, ezért még az sem akaszt ki, amikor megtudod, hogy egy csúnya pletykát terjesztenek rólad.

Rák: Az idejét sem tudod, mikor volt olyan, hogy csakis magaddal foglalkoztál! Ma lépj le előbb a munkahelyedről, és foglalkozz csakis magaddal, már nagyon rád fér!

Oroszlán: Nem lehet, hogy túl kritikus vagy mostanában? Ebből pedig rengeteg vitád alakulhat ki a kollégáiddal és a barátaiddal! De ha ez nem lenne elég, még saját magaddal sem vagy elégedett. Picit nem ártana lazítanod ezen…

Szűz: A mai napod az álmodozásról szól! Nem is tudsz másra gondolni, mint a fesztiválokra és a nyaralásra. Szerencse, hogy nincs komoly melód, és simán belefér a netezgetés és szervezkedés.

Mérleg: Ha van egy fontos srác az életedben, akiért régóta odavagy, akkor a mai nap a legmegfelelőbb, hogy végre bevalld neki az érzéseidet. Ne félj, nem fog visszautasítani!

Skorpió: Egyáltalán nem jellemző rád a határozatlanság, most mégsem tudsz dönteni egy fontos kérdésben. Ne aggódj, csak arról van szó, hogy még egy kevés időre van szükséged, hogy biztos legyél!

Nyilas: Már reggeltől kezdve furcsa dolgok történnek veled, mintha egy álomban lennél. Akármilyen furcsa is, próbálj meg nevetni az egészen és kiélvezni az egészet.

Bak: Kezd nagyon fárasztani, hogy folyamatosan másoknak próbálsz megfelelni. Ez ráadásul a teljesítményedet is rontja, mert nem azt teszed, amit te jónak gondolsz, hanem amit szerinted mások jónak látnak.

Vízöntő: Már egy ideje gondolkozol a munkahely váltáson, de eddig nem volt merszed ennél tovább menni. Ma viszont kezdj el nézelődni, mert szuper lehetőségekre bukkanhatsz!

Halak: Hétfőn még úgy tűnt, semmi extra nem vár rád a héten! De már ma kiderül, hogy ennél sokkal-sokkal izgalmasabb lesz, ugyanis több last minute feladat és spontán esti program is közbejöhet!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!