2017.05.26.@ 00.05

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Egy szuper első randi vár rád a hétvégén! Kiderül végre, hogy nem csak neked jön be nagyon a pasi, de ő is odáig van érted!

Párban: Ha az elmúlt hetekben kicsit elmentetek egymás mellett, ez a két nap tökéletes lehet arra, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz!

Bika:

Szingli: Pontosan tudod, hogy a srác totál beléd zúgott, te viszont nem akarsz tőle semmit. Ne játssz vele tovább, mert nagyon megbánthatod!

Párban: Még sosem volt ilyen könnyű a barátoddal: minden gördülékenyen és vidáman megy majd ebben a két napban.

Ikrek:

Szingli: Egy pasi miatt mész el mostanában a bulikba, viszont a legnagyobb meglepetésedre ezen a hétvégén egy másikhoz kerülsz közelebb…

Párban:  Egy szuper tanácsot kapsz a barátoddal kapcsolatban, amit ha megfogadsz, sokkal jobb lesz köztetek a kommunikáció!

Rák:

Szingli: Ha régóta csetelsz egy sráccal, itt az idő, hogy végre személyesen is találkozzatok! Most csakis jól sülhet el az első randi!

Párban:  Rátok férne már egy közös program, ahol csakis kettesben vagytok! Viszont neked kell megszervezned, mert a pasid biztosan nem fogja!

Oroszlán:

Szingli: Megismerkedsz ugyan egy helyes sráccal, de te is tudod, hogy ebből nem lesz semmi komoly hosszútávon. Ennek ellenére azért élvezheted a flörtöt!

Párban: A sok feszültség és vita után végre sikerül egymásra hangolódnotok és egy szuper hétvégét együtt töltetek!

Szűz:

Szingli: Bár megszervezted az egész hétvégédet, az egész felborulhat már a legelején. Próbálj meg nem rágörcsölni, inkább élvezni a spontaneitást!

Párban: Fontos számodra, hogy biztonságban érezd magad a szerelmed mellett, de ez mostanában nincs meg. Ha ennyire zavar, beszéljetek róla!

Mérleg:

Szingli: Sokáig kiborított, hogy egyedül vagy, de most kezded élvezni, sőt kifejezetten örülsz neki! Pont ezért fog felbukkanni hamarosan egy szuper pasi!

Párban: Ahhoz, hogy jól működjön köztetek minden, muszáj mindkettőtöknek erőfeszítéseket tenni. Próbálj meg ebben a két-három napban több kompromisszumot hozni!

Skorpió:

Szingli: Nem tudsz kiigazodni az aktuális randipartnereden, mert mindig más jeleket küld. Vedd te is lazábban te is, hamar kialakul majd, merre tart a dolog!

Párban: Sikerült egy időre rendezni a nézeteltéréseket, a következő napokban pedig kiderül, hogy csak vihar előtti csendről volt szó, vagy tényleg megoldottatok mindent!

Nyilas:

Szingli: Ha pihenést terveztél, akkor felejtsd el! Most egy parti sem hagyhatsz ki, mert könnyen lemaradhatsz a Nagy Ő-ről!

Párban: A pasid már közösen képzeli el a jövőtöket, viszont te ennek semmi jelét nem adod felé. Ha te is ugyanígy gondolkozol, valahogy közöld vele is!

Bak:

Szingli: Ezer éve nem randiztál, és nincs is nagyon kilátásban senki. Talán mégis meg kéne próbálkoznod a Tinderrel, nem gondolod?

Párban: Bármin is vesztetek össze a héten, nem lehet fontosabb annál, hogy mennyire szeretitek egymást! Még ma béküljetek ki, hogy ez ne rontsa el a pihenéseteket!

Vízöntő:

Szingli: Ne ess azonnal kétségbe, ha most eltűnik egy kis időre a kiszemelted. Közel sem arról van szó, hogy le akar rázni, tényleg csak más dolga akadt.

Párban: Nem vagy oda a nagy, romantikus gesztusokért, de azért néha jól esne egy meglepi vacsi vagy rózsa? Nyugodtan mond el a barátodnak, mert magától nem fogja ezt kitalálni!

Halak:

Szingli: Kiderülhet, hogy egy olyan fiú zúgott beléd, akiről álmodban sem gondoltad volna. De ha jobban belegondolsz, végülis neked sem közömbös, igaz?

Párban: Most inkább a barátnőiddel és a családoddal töltenél egy kis időt? Ha kedvesen közlöd a szerelmeddel, simán meg fogja érteni!

Címkék: bak bika csillagjegy halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!