2017.06.02.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 2-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ha mindig óriási elvárásaid vannak a randik előtt, könnyen csalódhatsz. Most próbálj lazán állni az egészhez, és nem azon agyalni, hogy lenne a legtökéletesebb!

Párban: A barátod mindent megtesz, hogy szuper legyen a hosszú hétvégétek. Mutass egy kicsivel több lelkesedést, mert legközelebb már nem fogja törni magát.

Bika:

Szingli: Egy rakás programot beszerveztél előre, de most olyan fáradtnak érzed magad, hogy semmihez nincs kedved. Azért ne mondj le semmit, mert egy kis pihenés után úgysem akarsz majd otthon kuksolni.

Párban: Mostanában nagyon egy hullámhosszon vagytok, és annyira jól érzitek magatokat együtt, hogy nincs is kedvetek máshoz, és ez a hétvégén csak még jobb lesz!

Ikrek:

Szingli: Ha még nem történt meg az első éjszaka közted és az új pasid között, vesd be magad, mert ezen a hétvégén közelebb kerülhettek egymáshoz!

Párban: Úgy érzed, kezd ellaposodni egy kicsit a viszonyotok? Azért lehet, mert mostanában mindketten a hétköznapi problémákra koncentráltatok. Egy romantikus randi tuti felrázna mindkettőtöket!

Rák:

Szingli: Már egy ideje randizgatsz egy fiúval, de valahogy nem sikerül egyről a kettőre lépnetek? Ha ennyire döcögősen megy a dolog, talán nem is kéne erőltetned!

Párban: Véletlenül összefuthatsz az egyik exeddel, aki ismét érdeklődni kezd irántad. Ha nem akarsz feszkót, őszintén számolj be róla a barátodnak.

Oroszlán:

Szingli: Több szuper pasit is megismersz ebben a három napban, és neked nincs is más dolgod, mint kiélvezni és válogatni közülük!

Párban: Teljesen felpörget, hogy elkezdődött a nyár, ettől pedig olyan szuper a hangulatod, hogy még azt is elnézed a pasidnak, hogy nyűgösködik és nincs semmihez sem kedve. De így legalább megússzátok vita nélkül a hétvégét!

Szűz:

Szingli: Előfordulhat, hogy a kiszemelted nem keres a hétvégén és még az üzeneteidre sem válaszol. Ne parázz, ez nem jelenti egyből azt, hogy lelépett, csak valami közbejött neki!

Párban: Ne ess pánikba, hogy mostanában nem olyan pörgős a kapcsolatotok. Mindketten kimerültek vagytok, ezért ne erőltesd a programokat és az egész éjszakás beszélgetéseket, inkább várd meg, hogy jobb passzban legyetek!

Mérleg:

Szingli: Egy régi szerelmed felbukkanhat az életedben, akivel rajtatok kívülálló okok miatt nem jöttetek össze soha. Most viszont mindketten szinglik vagytok, szóval most tényleg bármi megtörténhet!

Párban: Egy ideje már nem érezted magadat szerelmesnek a barátodba, de a napokban olyan cukin viselkedik, hogy sikerül ismét fülig belezúgnod!

Skorpió:

Szingli: Egy időre eleged lett a randizásból, szóval erre a hétvégére csakis csajos programokat szerveztél magadnak. Azért ne lepődj meg, ha pont most futsz bele álmaid hercegébe, amikor egyáltalán nem is akarsz!

Párban: Lepd meg a pasidat egy romantikus vacsival vagy pár napos kiruccanással. Rátok fér már, hogy kettesben legyetek, ráadásul nagyon értékeli majd, hogy törődsz vele!

Nyilas:

Szingli: Valaki megsúgja neked, hogy az egyik haverod többet érez irántad. Mielőtt beleélnéd magad, azért győződj meg jobban róla, hogy igaz-e, mert lehet, hogy csak pletykáról van szó!

Párban: Készülj, mert a barátod egy szuper romantikus hétvégét tervez veled, ugyanis jelenleg semmi másra nem vágyik, mint hogy kettesben legyetek!

Bak:

Szingli: Bátrabban kimutathatnád az érzéseidet, és nem csak a pasikról van szó, hanem a barátaidról és a családodról is. Ha mindig bezárkózol, megközelíthetetlennek lát a környezeted, főleg a férfiak!

Párban: Nagyon vártad már, hogy három napig együtt legyetek, sajnos a barátodnak viszont közbejöhet extra meló vagy egy családi kötelezettség. Ne sértődj meg, mert ő sem így tervezte!

Vízöntő:

Szingli: Mostanában felmerült benned, hogy újra kéne kezdeni a volt pasiddal, főleg, hogy folyton összefuttok. De biztos, hogy jó ötlet ez és nem csak arról van szó, hogy nem akarsz nyáron egyedül lenni?

Párban: Már apróságokkal is éreztetheted a barátoddal, hogy szereted és mellette állsz, mert most pont erre van szüksége!Lepd meg például egy fincsi vacsival, de már annak is örülni fog, ha türelmesen végighallgatod.

Halak:

Szingli: Itt a nyár és végre szabad is vagy, szóval telezsúfoltad a hosszú hétvégédet csajos programokkal. Azért egy napot szánj a pihenésre is, mert hétfőn várhatnak meglepetések, amire jobb, ha rákészülsz…

Párban: Ha eddig még nem beszéltétek meg, hogy hova mentek nyaralni, kezdjétek el ebben a néhány nyugis napban szervezni, mert egy húzósabb időszak előtt álltok, és sokáig nem lesz rá időtök!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!