2017.06.06.@ 00.06

Heti karrier horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a melóban a héten? Csekkold le nálunk a karrier horoszkópodat június 6-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti karrier horoszkóp

Kos: Ha van most valaki különleges pasi az életedben, akkor ő teljesen elterelheti a figyelmedet a munkáról. De olyan boldog vagy, hogy két méterrel a föld felett repülsz…

Bika: Egy rakás megoldandó feladat vár rád a melóban, amivel úgy tűnik, egyedül kell megküzdened. Ráadásul meg csak együtt sem érez veled senki! Kitartást!

Ikrek: A munkahelyeden váratlan átalakulásokra számíthatsz: vagy egy új munkatárs vagy átszervezések jöhetnek. Ez először sokkolhat, de próbáld meg elfogadni.

Rák: Kiderülhet, hogy amire eddig gyűjtöttél, sajnos sokkal többe kerül, mint gondoltad. Azért ne vesd el rögtön a dolgot, egy kis spórolással még így is összejöhet.

Oroszlán: Olyan szuper volt ez a néhány nap, hogy semmi kedved melózni. Sőt, elképesztően fáradtnak érzed magad, ez pedig sajnos nem fog változni, ha nem vetsz be néhány extra edzést!

Szűz: Egy csúnya pletykát hallhatsz, ami teljesen felkavar napokra. Mielőtt azonban teljesen kiakadnál, próbálj meg utánajárni és kideríteni, mennyi az igazság belőle!

Mérleg: Egy meglepő, de jó hírt kapsz! Egy családtagod vagy közeli ismerősöd hív fel vele, vagy veled történik valami szuper, amit mindenkeppen meg kell este ünnepelned!

Skorpió: Nem biztos, hogy ez lesz életed legegyszerübb hete! Ezen a héten ugyanis ami csak tud, tönkremehet vagy félresikerülhet. De ha felkészülsz, simán átvészeled!

Nyilas: A héten nagyon kreatív időszakodat éled, jobbnál jobb ötletek jutnak az eszedbe. Mindenképpen írd le mindegyiket, ami pedig érdemes rá, kezd is el kidolgozni!

Bak: Ideje alaposabban utánanézni a pénzügyeidnek, mert érhetnek meglepetések! Több nem várt kiadásra is számíthatsz, és nem árt, ha képben vagy.

Vízöntő: Úgy érezheted, a karriered nem halad megfelelő ütemben előre. De ne pánikolj emiatt, most mindenki szabadságon van, és lassabban halad mindenhol a munka. Élvezd a nyarat, ez csak átmeneti időszak!

Halak: Megakadhat néhány projekt, amiért te vagy a felelős, mégsem a te hibád a csúszás. Ne idegeskedj, most nem tehetsz mást, mint vársz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek karrier horoszkóp kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Horoszkóp: Július 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 4-én is!

Horoszkóp: Július 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Horoszkóp: Május 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Így spórolj a csillagjegyed szerint

Nyáron a szokásosnál is könnyebb túlkölteni magad a rengeteg programlehetőség és cuki ruhák miatt. Viszont ha követed a csillagok tippjeit, többé nem nullázod le magad hó végére.