2017.06.13.@ 00.06

Horoszkóp: Június 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 13., Kedd

Kos: A kérdezés fontos része a tanulásnak, még akkor is, ha már nem most kezdted a melódat. Ma pedig különösen fontos lehet, hogy merj feltenni kérdéseket a kollégáidnak és a főnöködnek!

Bika: A munkahelyeden sem kell szégyellned az érzéseidet! Persze ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan hisztizhetsz, de bátran mutasd ki, ha valaminek örülsz, bosszant vagy épp rosszul esik neked!

Ikrek: Úgy érezheted, hogy egyedül vagy, fogalmad sincs, kihez fordulhatnál segítségért vagy kivel beszélhetnéd meg a felmerülő problémáidat. Pedig a kollégáid kedvelnek és szívesen segítenek mindenben, csak ma ők is eléggé elfoglaltak.

Rák: Ma különösen szuper ötleteid támadnak, amik több benti problémát is megoldanának. Ahhoz viszont, hogy a többiek is értékeljék, figyelj arra, hogy nagyon pontosan add elő őket!

Oroszlán: Ha lehetséges, ma inkább ne menj bele semmilyen kényes beszélgetésbe a munkahelyeden, mert az egyszerű véleménycsere hamar átcsaphat durva nézetelérésbe…

Szűz: Előfordulhat, hogy a főnököd mostanában folyamatosan figyel, és ez egyre jobban idegesít téged. De ne gondolj rögtön a legrosszabbra, mert simán előfordulhat, hogy épp ellenkezőleg, pozitív tervei vannak veled!

Mérleg: Hiába dolgoztál keményen az elmúlt időben, mégsem vagy megelégedve magaddal és azzal, amit elértél? Nem lehet, hogy nem is a karriereddel van gondod, hanem a magánéletedből hiányzik valami?

Skorpió: Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy szabadúszó vagy vállalkozó legyél, akkor itt az ideje belevágnod. Persze ne mondj fel azonnal a mostani munkahelyeden, de már elkezdhetnéd kiépíteni az új utat magadnak!

Nyilas: Szeretsz lázadni, de mostanában belefáradtál, és inkább alkalmazkodsz a kollégáidhoz, főnöködhöz és sodródsz az árral. De pontosan ez az, ami miatt mégis hiányérzeted lehet és boldogtalan vagy!

Bak: A jó idő és a nyár hangulata általában feltölt energiával, de ma valahogy kedvtelen vagy. Mázli, hogy most nincs sok melód, így simán belefér egy lazulós délután a csajokkal…

Vízöntő: Ahogyan te is, úgy a kollégáid is fáradtak. Ne legyél túl szigorú velük szemben, még akkor sem, ha nagyon hibáznak, hiszen nekik is már nagyon szükségük van a szabira és a pihenésre!

Halak: Egy csomó feladatod van, ami miatt bent kell ülnöd a munkahelyeden, sőt akár túlóráznod is kell, pedig legszívesebben egész délután csak napoznál. Szorítsd össze a fogad, és ess túl rajtuk, hogy hévégére viszont tényleg ne maradjon melód!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!