2017.06.14.@ 00.06

Horoszkóp: Június 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 14., Szerda

Kos: Ha úgy érzed, nem megfelelően bánnak veled a munkahelyeden, vagy valaki megbántott, akkor ma végre tökéletes alkalmad nyílik rá, hogy ezt őszintén jelezd.

Bika: Mikor töltöttél el utoljára a családoddal néhány óránál többet? Mi lenne, ha ma elkezdenél szervezni egy közös kiruccanást? Neked is és nekik is nagyon jót tenne…

Ikrek: Kicsit káoszos mostanában az életed. Ezen sokat segítene, ha először a környezetedben tennél rendet, ma mondjuk összegyűjthetnéd a rég nem hordott ruháidat és kidobálhatnád az ezer éve nem használt kacatokat!

Rák: Oké, nem könnyű bevallani, ha tévedsz, de néha nagy szükség van rá, mint például most is! Szedd össze minden bátorságod, és kérj bocsánatot, mert utána sokkal jobban érzed majd magadat!

Oroszlán: Zaklatottan ébredhetsz egy álom miatt, ami akkora hatással van rád, hogy egész nap ezen kattogsz. Azért ne gondolj azonnal a legrosszabbra, nem valószínű, hogy valóra is válik!

Szűz: Még csak szerda van, de te már teljesen kimerültél? Ráadásul van egy-két kollégád, akik folyamatosan lehúzzák a hangulatodat? Ideje lenne óvatosan leszerelni őket, nem gondolod?

Mérleg: Ha régóta szeretnél beszélni valami fontosról a pasiddal vagy az egyik barátnőddel, akkor ne halogasd tovább. A mai nap tökéletes arra, hogy tisztázd a korábbi sérelmeidet.

Skorpió: Úgy érezheted, hogy egy nagyon rossz döntést hoztál nemrégiben, amit már nem tudsz visszacsinálni. Pedig hosszú távon valószínűleg ez volt a helyes, csak most elsőre tűnik nehéznek!

Nyilas: Előfordulhat, hogy ma több problémába is ütközöl. Próbáld meg a legegyszerűbb megoldást megtalálni, ne bonyolítsd túl. Most a legkézenfekvőbb út lesz a legjobb!

Bak: Túl sokat agyalsz a melóval kapcsolatos dolgokon, és még este, éjszaka sem kapcsolsz ki. Ma még véletlenül se vedd elő otthon a laptopod, sőt a telódat is tedd messzire, és merülj el egy izgis könyvben vagy sorozatban.

Vízöntő: Több régóta húzódó problémát is sikerül megoldanod ma, amitől hihetetlenül megkönnyebbülsz. Élvezd ki a helyzetet, mert megérdemled ennyi meló után!

Halak: A mai nap különösen fontos lehet a karriered szempontjából! Ha ezúttal nem félsz kockáztatni és bevállalós vagy, garantált lesz a siker!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!