2017.06.16.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Nagyon jót tesz neked a nyár és a jó idő. Szuper a hangulatod, bomba formában vagy, ezt pedig jó pár flört is bizonyítja majd!

Párban: Oké, hogy bulizni van kedved, de ezért nem kell leráznod a pasidat. Együtt is ugyanolyan jól érezhetitek magatokat, sőt!

Bika:

Szingli: Egyre jobban vágysz egy kapcsolatra, amitől kezdesz görcsös lenni! Próbálj meg nem arra figyelni, hogy tökéletesen viselkedj, csak érezd inkább jól magad!

Párban: Ha szeretnétek pihenni is a hétvégén, egy-két programot kénytelenek vagytok lemondani, de inkább ez, mint hogy hétfőn fáradtan és ingerülten kezdjetek, nem?

Ikrek:

Szingli: Izgalmas és romantikus hétvége előtt állsz! Most különösen nyitott vagy a kalandokra, a srácok ezt pedig megérzik, és alig bírod majd levakarni őket.

Párban: A héten nem biztos, hogy eleget tudtatok találkozni, szóval a hétvégén tegyél meg mindent, hogy be tudjátok ezt pótolni!

Rák:

Szingli: Körülötted mindenki fesztivál hangulatban van, neked viszont egyáltalán nincs kedved bulizni. Nem maradsz le semmiről, ha visszaveszel és nyugizol kicsit.

Párban: Teljesen eltérőek a terveitek a hétvégére, sőt az egész nyárra is. Ez okozhat konfliktust köztetek, de ha képes vagy kompromisszumot kötni, szuper élmények várnak rátok.

Oroszlán:

Szingli: Eddig úgy gondoltad, készen állsz egy kapcsolatra, de most, hogy kezd komolyra fordulni egy sráccal a dolog, megijedtél. Azért nehogy feladd, csak lassítsatok egy kicsit.

Párban: Néha nem vagy túl egyértelmű, ami félreértéseket szülhet köztetek. Határozottan mondd el, mire vágysz, hogy a pasid is biztosan megértse!

Szűz:

Szingli: Van egy fiú, aki már nagyon régóta teper utánad, de eddig tudomást sem akartál venni róla. Most viszont egy kicsit más oldalát ismered meg, ami igencsak bejön neked!

Párban: Egy rakás programot beszervezel, hogy szuper hétvégétek legyen, de megkérdezted a pasidat, neki mihez van kedve? Lehet, semmi másra nem vágyik, csak veled lenni kettesben…

Mérleg:

Szingli: Imádod a pro-kontra listákat, de most jön egy pasi, akit képtelen vagy így mérlegelni. Most az egyszer hallgass inkább az érzelmeidre!

Párban: Kicsit feszkósan telhet ez a két nap köztetek, de mindig, amint veszekedésbe csapna át a dolog, te legyél az, aki lazán elengedi a dolgot. Nincs értelme a semmin vitatkozni!

Skorpió:

Szingli: Több barátnődnek is változás van kialakulóban a magánéletében. Mivel te végigkíséred ezeket a drámákat, rengeteget tanulhatsz belőlük, sőt most még a korábbi pasijaiddal kapcsolatban is rájöhetsz dolgokra!

Párban: Melós hétvégét terveztél, mert nagyon sok a dolgod, a barátod viszont nem hagyja annyiban, és mindent megtesz, hogy kirángasson a négy fal közül. Egy kicsit azért engedj a csábításnak!

Nyilas:

Szingli: Ha van néhány dolog, amivel el vagy maradva, az egyik napot szánd ezekre. Bőven elég az is, ha csak egy este bulizol, igaz?

Párban: Rátok férne végre egy kis spontaneitás. Ne is tervezz semmit, csak sodródjatok az árral, mindketten imádjátok majd!

Bak:

Szingli: Szükséged van valamire, ami elvonja a figyelmedet arról, hogy szingli vagy. Egy új edzés vagy a nyaralás megszervezése is simán kizökkentene!

Párban: A pasid fesztiválozni menne, te a tengerpartra, vagy pont fordítva? Mivel viszont csak egyiket engedhetitek meg magatoknak, ez okozhat a következő napokban köztetek néhány konfliktust.

Vízöntő:

Szingli: Belekeveredhetsz egy olyan kalandba, ami miatt később bűntudatod támad. De nincs rá semmi okod, mert ebből akár még több is lehet!

Párban: Minden percét élvezed majd a hétvégének, egyszerűen nem tudsz betelni ezzel a nyári idővel és a szuper programokkal. Egyszerűen tökéletes két nap vár rátok!

Halak:

Szingli: Randizol egy sráccal, de valahogy nem érzed azt a mindent elsöprő izgalmat? Ne add lejjebb az igényeidet és ne is húzd egyikőtök idejét sem feleslegesen!

Párban: Ha még nem mutattad be a pasidat a barátaidnak, nem biztos, hogy most jött el az ideje. Várj még vele egy-két hetet, az a legbiztosabb!

Címkék: bak bika csillagjegy halak hétvégi szerelmi horoszkóp horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Meggyőzőek, kitartóak és csak az igent fogadják el.

Horoszkóp: Október 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 29-én is!

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!