2017.06.27.@ 00.06

Horoszkóp: Június 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 27-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Június 27., Kedd

Kos: Bármit megtennél egy hűsítő strandolásért? Mit szólnál hozzá, ha a reggelt egy úszással és szaunázással kezdenéd? Így ráadásul még a napi edzést is letudhatnád!

Bika: Végre elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy belefogj valami újba. Például keress egy nemsokára induló tanfolyamot, amit fizess is be, mert akkor már nem mondhatod le!

Ikrek: Nehezen szánod rá magadat, hogy sportolj? Akkor ma ne is erőltesd, az energiaszinted úgyis alacsony, semmi értelme nem lenne. Inkább kényeztesd magad, hogy mielőbb feltöltődj!

Rák: Van egy konfliktus, ami régóta húzódik és egyszerűen nem tudod megoldani. Talán elmesélhetnéd egy kívülálló személynek, aki friss szemmel jó tanácsot adhat.

Oroszlán: Sokkal indulatosabb vagy, mint máskor. Ha valami bánt a magánéletedben, azt próbáld meg nem bevinni a melóba, mert ezt sokáig nem fogják tolerálni odabent.

Szűz: Ha komoly kapcsolatban vagy, a mai nap tökéletes, hogy átbeszéljetek néhány fontos dolgot. De kivételesen mondd ki egyenesen, amire gondolsz, mert ez most a célravezető!

Mérleg: Ma inkább ne hozz meg fontos döntéseket, mert nem igazán vagy képes tisztán látni ilyen ügyekben. Inkább hagyd jövőhétre, amikor kiegyensúlyozottabb leszel.

Skorpió: Nehezen viseled, ha nem te irányítasz, de bárhogy próbálod átvenni a kormányt a magánéletedben és a melóban, nem sikerül. Fogd fel úgy, hogy ez az időszak pont arra jó, hogy megtanulj elengedni és hátradőlni kicsit.

Nyilas: Van egy-két kollégád, akivel nem sikerült megtalálnod a közös hangot, ez pedig nagyon zavar. De nem szerethet mindenki, az energiát, amit a megfelelésre pazarolsz inkább a melóra fordíthatnád.

Bak: Ha el vagy csúszva a munkáddal vagy feladataiddal, akkor kelj fel kicsit korábban, és simán behozod magad. Most reggel és délelőtt ugyanis csúcsformában leszel!

Vízöntő: Egyszerre túl sok célt tűztél ki magad elé, és mivel nem bírsz velük, kezdesz feszült lenni. Válaszd ki a legfontosabbakat, és csak ezekre koncentrálj, így sikerélményed is lesz!

Halak: Nem is tudod pontosan, mit szeretnél, de elvárod másoktól, hogy kitalálják, mire vágysz és mi jár a fejedben. Ez nem túl fair a kollégáiddal és a családoddal szemben, hiszen nem gondolatolvasók!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!