2017.06.30.@ 00.06

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Úgy érzed, most végre tutira összefutsz a Nagy Ő-vel! Erre megvan minden esélyed, de azért akkor se borulj ki, ha végül csak néhány laza flörttel zárod a hétvégét!

Párban: A pasidnak sikerült csúnyán megbántania? Teljesen jogos, hogy rosszulesik, de ne hagyd, hogy ez elrontsa az egész hétvégédet. Te csak élvezd a szabadidődet, előbb-utóbb le fog esni neki, hogy bocsánatot kéne kérnie!

Bika:

Szingli: Bosszankodsz, hogy mostanában egy srác se kezdeményez nálad! De nem lehet, hogy te vagy az, aki tudat alatt elzárkózol és ezért nem mernek közeledni?

Párban: Készülj, mert szuper hétvége vár rátok! Tökéletesen egy hullámhosszon vagytok, és még a legapróbb dolgokat is élvezitek, csak mert együtt csináljátok!

Ikrek:

Szingli: Egy olyan fiúhoz kerülhetsz most közelebb, akiről korábban sosem gondoltad volna, hogy ennyi közös van bennetek. Ha nyitottan állsz a kalandhoz, akár még komoly kapcsolat is lehet belőle.

Párban: Egy fontos témában egyáltalán nem értetek egyet, és úgy tűnik, egyikőtök sem hajlandó engedni. Így viszont készülj fel rá, hogy még jó pár vita előttetek áll…

Rák:

Szingli: Most egyáltalán nincs kedved komoly kapcsolathoz, bőven megelégszel néhány laza, de izgis flörttel? Ha neked ez így jó, ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon téged!

Párban: Összefuthatsz valakivel a múltadból, aki kicsit megkavarhatja a kapcsolatodat a barátoddal, ezért most különösen fontos, hogy józan döntéseket hozz!

Oroszlán:

Szingli: Előfordulhat, hogy megbántottad a srácot, akivel épp randizol, és még csak észre sem vetted. Ha egy ideje nem keres, vagy kicsit távolságtartóbb, próbáld meg kiengesztelni valahogy!

Párban: Egy hajszálon múlhat, hogy csúnyán összevesztek a pasiddal vagy közelebb kerültök egymáshoz, mint valaha! Próbálj meg lazán venni mindent, hogy az utóbbi teljesüljön.

Szűz:

Szingli: Szuper hangulatban indítod a hétvégét, annyira jól érzed magad, hogy senki sem ronthatja el a kedvedet. Ezt pedig a környezeted is kiszúrja, főleg a srácoknak tűnik majd fel, milyen jó a közeledben lenni!

Párban: Néhány jó tanácsnak köszönhetően teljesen más megvilágításban látod majd a kapcsolatodat, mint eddig, ez pedig segíthet rendezni a régóta húzódó konfliktusaitokat.

Mérleg:

Szingli: Egy percig se legyél magad alatt, csak mert most épp nincs barátod! És a rosszindulatú megjegyzéseket se vedd magadra, sőt, inkább mutasd meg mindenkinek, hogy mennyire jól érzed magad a bőrödben egyedül is!

Párban: Néhány vita még nem a világvége! Ne ess pánikba, nincs válságban a kapcsolatotok, csak egy kicsivel többet és őszintébben kéne beszélgetnetek az érzéseitekről, amire tökéletes alkalom lesz a mostani hétvége!

Skorpió:

Szingli: Próbálj meg nem rágörcsölni a hétvégi randidra. Ha kevesebb elvárással indulsz neki a találkának, csakis kellemesen csalódhatsz a srácban!

Párban: Most kivételesen a pasid kedvéért se mondj igent olyan programra, amihez egy kicsit sincs kedved, mert annak csak vita és rossz hangulat lesz a vége. De azért csak finoman mentsd ki magad!

Nyilas:

Szingli: Nagyon bejön egy srác és mindent megteszel, hogy lenyűgözd? Azért ne ess túlzásba, add önmagad, mert hosszútávon az sokkal célravezetőbb.

Párban: Lepd meg a szerelmedet egy mozival, egy üveg borral vagy egy romantikus vacsival! A fárasztó hét után értékelni fogja, hogy gondoltál rá, és hogy kikapcsolhat.

Bak:

Szingli: Ha nemrég szakítottál, akkor most megfordulhat a fejedben, hogy visszacsinálnád az egészet. Mielőtt bármit is tennél ilyenkor, gondold végig, hogy miért is vetettél véget a kapcsolatnak!

Párban: Bármilyen fontos dolgot is szeretnél megbeszélni a barátoddal, halaszd inkább jövőhétre. Az idő most egyáltalán nem alkalmas a nagy lelkizésekre, és pont az ellenkezőjét érnéd el, ha felhoznád a témát!

Vízöntő:

Szingli: Még mindig nem tudod, hová mész nyaralni? Gyorsan csekkold a last minute ajánlatokat, mert most kifoghatsz a barátnőiddel egy szuper utat, ami mindegyikőtöknek bejön majd!

Párban: Dobd félre a problémákat és csak próbáld meg magad jól érezni a pasid társaságában. Nagy beszélgetések helyett egy laza hétvégére és bulizásra van most szükségetek, ami valószínűleg magától is megoldja majd a gondjaitokat.

Halak:

Szingli: Nem lehet, hogy kicsit sokat randiztál mostanában? Egy pasimentes hétvége jót tenne neked, ráadásul a családod és a barátaid is szívesen töltenének végre veled egy kis időt.

Párban: Úgy érzed, a pasid már szintet lépne a kapcsolatotokban, te viszont picit lassabban haladnál? Ezt mondd el neki őszintén, különben még azt gondolhatja, hogy nem veszed őt elég komolyan.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 16-án is!

Horoszkóp: Február 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 15-én is!

Horoszkóp: Február 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 14-én is!

Horoszkóp: Február 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 14-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 9-én is!

Horoszkóp: Február 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 8-án is!

Horoszkóp: Február 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 7-én is!

Horoszkóp: Február 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 6-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 5-én is!

Horoszkóp: Január 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 31-én is!

Horoszkóp: Január 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 29-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 29-én is!