2017.07.14.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: A barátaid folyton megpróbálnak neked összehozni egy randit, de eddig mindig ellenálltál. Mi lenne ha ezúttal – ha más nem, a poén kedvéért – igent mondanál?

Párban: Jobb lenne, ha kicsit visszavennél a közösségi oldalak csekkolgatásából, főleg a pasid adatlapját hanyagolhatnád, mert nagyon félrevezethet, és csak ok nélkül féltékenykedhetsz.

Bika:

Szingli: Sajnos nem biztos, hogy összejön a randi, amit beterveztél a hétvégére. De ne sértődj meg azonnal, ha a srác mondja le, biztosan jó oka van rá.

Párban: Egy apró félreértés hatalmas konfliktust okozhat köztetek, de megelőzheted, ha végig próbálsz nyugodt maradni és higgadtan végére járni a dolognak.

Ikrek:

Szingli: Sokkal jobban sikerülhet a randid, mint amire számítasz, ha lazán és magabiztosan indulsz neki, ráadásul elvárások nélkül!

Párban: A pasid mostanában csakis a jövőtökre koncentrál, te viszont a jelenben szeretnéd jól érezni magadat. Muszáj lesz kicsit közelítenek egymás álláspontjához, ha nem akarsz elhidegülni tőle.

Rák:

Szingli: Kedvedre válogathatsz a pasik között, és engedd is ezt meg magadnak: csakis olyan pasival randizz, aki százszázalékosan bejön!

Párban: Szerencsére sikerül megoldanotok a hét eleji konfliktusokat, a hétvégétek pedig szuper idilli és romantikus lesz, feltéve ha nem hozod szóba megint a problémát.

Oroszlán:

Szingli: Ne hagyd, hogy az előző rossz tapasztalataid befolyásolják a hétvégi találkádat. Nem minden srác akar lelépni, megbántani.

Párban: Ha zavar, hogy folyton otthon ültök vagy mindig ugyanazt csináljátok, akkor neked kell valami újat kitalálnod, mert a barátodnak ez így teljesen megfelel, és valószínűleg azt sem tudja, hogy te viszont unatkozol.

Szűz:

Szingli: Nagyon elfáradtál a héten és semmi kedved kimozdulni? Ma pihenj egy nagyot, de a többi programodat még ne mondd le, mert holnap már másképp látod majd a dolgokat.

Párban: Az elmúlt időszakban mindketten inkább a karrieretekre koncentráltatok, de most végre lesz időtök egymásra. Inkább ne szervezz előre semmit, csináljátok azt, amihez mindkettőtöknek kedve van.

Mérleg:

Szingli: Ha mostanában randizol valakivel, akkor előfordulhat, hogy nem is foglalkoztál mással, csakis vele. Ha ez így van, itt az ideje a barátaidra is egy kis időt szánni!

Párban: Ne ess pánikba, ha a szerelmed most egy kicsit kedvtelen és távolságtartó. Valószínűleg nem veled van problémája, csak összejöttek neki a dolgok. Próbáld meg inkább elterelni a figyelmét!

Skorpió:

Szingli: Egy olyan sráchoz kerülhetsz közelebb, akivel nagyon nem szabadna, de talán pont ezért vonz a kaland. De azért gondold végig, hogy megéri-e kockáztatni, mielőtt belevágnál!

Párban: Egy rakás tanácsot kapsz a barátaidtól és a családodtól a párkapcsolatodat illetően, amiből kezd nagyon eleged lenni. Mi lenne, ha puffogás helyett ezt végre közölnéd is velük?

Nyilas:

Szingli: Most olyan programra van szükséged, ami teljesen kizökkent a jelenlegi lelki állapotodból. Egy kényeztető wellness is jó lehet, de kipróbálhatnál akár egy extrém sportot is…

Párban: Az tenne a legjobbat most nektek, ha bekuckóznátok a kanapéra kettesben, és végre megnéznétek azokat a filmeket, amiket már ezer éve beterveztetek.

Bak:

Szingli: Kivételesen ne bánd, ha hétvégén is dolgoznod kell! Egyrészt nem is baj, ha tartasz egy bulimentes hétvégét, másrészt jövőhéten jól fog jönni, hogy nem merítetted le teljesen magad.

Párban: Állandó probléma köztetek, hogy más elképzelésetek van a pénzről és a spórolásról, és ezen a hétvégén is szóba jöhet a téma. A jó hír viszont, hogy hamar sikerül megbeszélnetek a dolgot.

Vízöntő:

Szingli: Mikor már teljesen beletörődnél, hogy ezen a hétvégén se találod meg a Nagy Ő-t, összefuthatsz egy álompasival. És ezért nem is kell mást tenned, mint minden spontán programra igent mondani.

Párban: Ha azon aggódsz, hogy teljesen más céljaitok és álmaitok vannak, akkor itt az ideje ezt megosztani a barátoddal. Ha őszintén tudtok erről beszélni, kiderülhet, hogy nem is annyira különböztök, mint gondoltad.

Halak:

Szingli: Ne legyél túl kemény magadhoz! Ha nem sikerül jól egy randi, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy te hibáztál, sőt! Ezúttal próbáld meg lazábban kezelni.

Párban: Keményen dolgoztál a héten, ezért megérdemled a kényeztetést és a pihenést. Szerencsére erre most a pasid is ráérez!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!