Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

2017.07.20. 00:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Kos: Csak az olyan barátaid, ismerőseid véleményére figyelj, akik tényleg segíteni szeretnének, a rosszindulatú megjegyzéseket és kritikákat pedig csak engedd el a füled mellett. Felesleges energiát pazarolnod rájuk!

Bika: Egy váratlan munkahelyi vészhelyzetet kell megoldanod, ami valószínűleg rengeteg stresszel jár, viszont egy nap alatt annyit tanulhatsz belőle, mint máskor egy hónap alatt.

Ikrek: Teljesen hétvégi üzemmódban vagy, annyira várod már a pihit és a bulikat. Viszont ma még csak csütörtök van, szóval tedd oda magad, mert ha nem végzel a feladataiddal, vagy bakizol, akkor könnyen hétvégi túlórázás lehet belőle…

Rák: Olyan programra hívnak, amihez semmi kedved nincs, viszont mindenképpen szeretnél kimozdulni. Mondj igent, mert még mindig jobb, mint otthon ülni, és akár még jól is elsülhet!

Oroszlán: Mostanában nagyon csak egy dologra koncentráltál, így előfordulhat, hogy lemaradtál fontos eseményekről, esetleg elhanyagoltad más feladataidat. Itt az ideje felzárkóznod és ismét képbe hoznod magadat!

Szűz: Ne félj nemet mondani! Szuper, hogy sok energiád van és terhelhető vagy, de azért a te kapacitásod is véges, amit nem árt, ha időnként jelzel is a munkahelyeden.

Mérleg: Ma vagy a héten a legfáradtabb, semmihez sincs kedved, csak egész nap aludni. Gondolj arra, hogy csak ezt a napot kell kibírnod, holnap már sokkal jobban érzed magad, utána pedig máris itt a hétvége!

Skorpió: Ingerült és türelmetlen vagy, szinte minden és mindenki idegesít. Próbálj meg minél kevesebb időt a kollégáid közelében tölteni, ha kell, kivételesen találj ki valami ürügyet, ami miatt kicsivel korábban leléphetsz.

Nyilas: Nehezen tudod titkolni, hogy mit gondolsz valójában, mert azonnal kiül az arcodra, de ma még csak meg sem próbálod leplezni a véleményedet. Azért óvatosan, nincs szükséged felesleges feszkóra, igaz?

Bak: Elég nagy ma a nyomás rajtad, szeretnél jól teljesíteni és bizonyítani mindenkinek. Szerencsére ahelyett, hogy ez blokkolna, most inkább motivál és előrevisz. A délutáni harmadik kávéd után viszont már kicsit lassíts le!

Vízöntő: Ha eddig volt egy kisebb probléma közted és az egyik barátnőd között, ha nem figyelsz, most elmélyülhet a konfliktus. Próbáld megelőzni, kezdeményezz te és szervezz közös programot estére!

Halak: A füledbe juthat egy olyan pletyka, ami teljesen kiakaszt. Mielőtt azonban megsértődnél, járj utána, mennyi a valóságalapja! Valószínűleg semmi…

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.

Horoszkóp, Június 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!