2017.07.20.@ 00.07

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Kos: Csak az olyan barátaid, ismerőseid véleményére figyelj, akik tényleg segíteni szeretnének, a rosszindulatú megjegyzéseket és kritikákat pedig csak engedd el a füled mellett. Felesleges energiát pazarolnod rájuk!

Bika: Egy váratlan munkahelyi vészhelyzetet kell megoldanod, ami valószínűleg rengeteg stresszel jár, viszont egy nap alatt annyit tanulhatsz belőle, mint máskor egy hónap alatt.

Ikrek: Teljesen hétvégi üzemmódban vagy, annyira várod már a pihit és a bulikat. Viszont ma még csak csütörtök van, szóval tedd oda magad, mert ha nem végzel a feladataiddal, vagy bakizol, akkor könnyen hétvégi túlórázás lehet belőle…

Rák: Olyan programra hívnak, amihez semmi kedved nincs, viszont mindenképpen szeretnél kimozdulni. Mondj igent, mert még mindig jobb, mint otthon ülni, és akár még jól is elsülhet!

Oroszlán: Mostanában nagyon csak egy dologra koncentráltál, így előfordulhat, hogy lemaradtál fontos eseményekről, esetleg elhanyagoltad más feladataidat. Itt az ideje felzárkóznod és ismét képbe hoznod magadat!

Szűz: Ne félj nemet mondani! Szuper, hogy sok energiád van és terhelhető vagy, de azért a te kapacitásod is véges, amit nem árt, ha időnként jelzel is a munkahelyeden.

Mérleg: Ma vagy a héten a legfáradtabb, semmihez sincs kedved, csak egész nap aludni. Gondolj arra, hogy csak ezt a napot kell kibírnod, holnap már sokkal jobban érzed magad, utána pedig máris itt a hétvége!

Skorpió: Ingerült és türelmetlen vagy, szinte minden és mindenki idegesít. Próbálj meg minél kevesebb időt a kollégáid közelében tölteni, ha kell, kivételesen találj ki valami ürügyet, ami miatt kicsivel korábban leléphetsz.

Nyilas: Nehezen tudod titkolni, hogy mit gondolsz valójában, mert azonnal kiül az arcodra, de ma még csak meg sem próbálod leplezni a véleményedet. Azért óvatosan, nincs szükséged felesleges feszkóra, igaz?

Bak: Elég nagy ma a nyomás rajtad, szeretnél jól teljesíteni és bizonyítani mindenkinek. Szerencsére ahelyett, hogy ez blokkolna, most inkább motivál és előrevisz. A délutáni harmadik kávéd után viszont már kicsit lassíts le!

Vízöntő: Ha eddig volt egy kisebb probléma közted és az egyik barátnőd között, ha nem figyelsz, most elmélyülhet a konfliktus. Próbáld megelőzni, kezdeményezz te és szervezz közös programot estére!

Halak: A füledbe juthat egy olyan pletyka, ami teljesen kiakaszt. Mielőtt azonban megsértődnél, járj utána, mennyi a valóságalapja! Valószínűleg semmi…

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!