2017.07.20.@ 00.07

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Helló, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Lesd meg nálunk napi horoszkópodat július 20-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 20., Csütörtök

Kos: Csak az olyan barátaid, ismerőseid véleményére figyelj, akik tényleg segíteni szeretnének, a rosszindulatú megjegyzéseket és kritikákat pedig csak engedd el a füled mellett. Felesleges energiát pazarolnod rájuk!

Bika: Egy váratlan munkahelyi vészhelyzetet kell megoldanod, ami valószínűleg rengeteg stresszel jár, viszont egy nap alatt annyit tanulhatsz belőle, mint máskor egy hónap alatt.

Ikrek: Teljesen hétvégi üzemmódban vagy, annyira várod már a pihit és a bulikat. Viszont ma még csak csütörtök van, szóval tedd oda magad, mert ha nem végzel a feladataiddal, vagy bakizol, akkor könnyen hétvégi túlórázás lehet belőle…

Rák: Olyan programra hívnak, amihez semmi kedved nincs, viszont mindenképpen szeretnél kimozdulni. Mondj igent, mert még mindig jobb, mint otthon ülni, és akár még jól is elsülhet!

Oroszlán: Mostanában nagyon csak egy dologra koncentráltál, így előfordulhat, hogy lemaradtál fontos eseményekről, esetleg elhanyagoltad más feladataidat. Itt az ideje felzárkóznod és ismét képbe hoznod magadat!

Szűz: Ne félj nemet mondani! Szuper, hogy sok energiád van és terhelhető vagy, de azért a te kapacitásod is véges, amit nem árt, ha időnként jelzel is a munkahelyeden.

Mérleg: Ma vagy a héten a legfáradtabb, semmihez sincs kedved, csak egész nap aludni. Gondolj arra, hogy csak ezt a napot kell kibírnod, holnap már sokkal jobban érzed magad, utána pedig máris itt a hétvége!

Skorpió: Ingerült és türelmetlen vagy, szinte minden és mindenki idegesít. Próbálj meg minél kevesebb időt a kollégáid közelében tölteni, ha kell, kivételesen találj ki valami ürügyet, ami miatt kicsivel korábban leléphetsz.

Nyilas: Nehezen tudod titkolni, hogy mit gondolsz valójában, mert azonnal kiül az arcodra, de ma még csak meg sem próbálod leplezni a véleményedet. Azért óvatosan, nincs szükséged felesleges feszkóra, igaz?

Bak: Elég nagy ma a nyomás rajtad, szeretnél jól teljesíteni és bizonyítani mindenkinek. Szerencsére ahelyett, hogy ez blokkolna, most inkább motivál és előrevisz. A délutáni harmadik kávéd után viszont már kicsit lassíts le!

Vízöntő: Ha eddig volt egy kisebb probléma közted és az egyik barátnőd között, ha nem figyelsz, most elmélyülhet a konfliktus. Próbáld megelőzni, kezdeményezz te és szervezz közös programot estére!

Halak: A füledbe juthat egy olyan pletyka, ami teljesen kiakaszt. Mielőtt azonban megsértődnél, járj utána, mennyi a valóságalapja! Valószínűleg semmi…

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!