2017.07.21.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ne akard siettetni, hogy végre legyen valakid. Ha megalkuszol és félmegoldásokba is belemész, csak kiábrándulsz a randizásból. Legyél türelmes, nemsokára felbukkan a Nagy Ő!

Párban: A pasidat zavarhatja, ha te épp jobban állsz anyagilag, mint ő. Próbáld meg ilyenkor ezt még véletlenül sem éreztetni vele: szervezz költséghatékony programokat, de kivételesen akár otthon is szuperül éreznétek magatokat.

Bika:

Szingli: Van kedved bulizni, de zavar, hogy a barátaid mind párban vannak? Na és? Ezért ne hagyj ki egy szuper estét, majd ott megismerkedsz valakivel!

Párban: Ha mások párkapcsolati problémáiról van szó, mindig tudjátok a megoldást, de ha nektek van gondotok, a szőnyeg alá söpritek. Ideje lenne ezekkel is foglalkoznotok, nem gondolod?

Ikrek:

Szingli: Most nem érzed magadat nyitottnak az ismerkedésre, csakis a legjobb barátaidhoz van kedved, legalábbis amíg váratlanul meg nem ismerkedsz valakivel…

Párban: Kicsit sok pénzt költöttetek mostanában, ezért nem számítasz semmi izgis programra a hétvégén. Pedig kevés pénzből is jól tudjátok érezni magatokat. Legyél kreatív!

Rák:

Szingli: Lehet bármilyen dögös is a srác, ha te nem vagy rendben lelkileg, nem lesz az egészből semmi. Talán érdemes lenne halasztanod a randid…

Párban: A héten nem tudtatok elég időt tölteni együtt, szóval lesz mit bepótolnotok. A pasidnak ráadásul most nagyobb szüksége van a közös beszélgetésre, mint gondolnád!

Oroszlán:

Szingli: Miért vagy mindig ilyen kemény és kritikus a srácokkal? Szinte esélyt sem adsz nekik… Pedig neked is könnyebb lenne, ha elengednéd magad és picit sodródnál az árral!

Párban: Azt gondolod, egy-egy ártatlan flört még nem árt senkinek? Pedig a pasidnak kezd nagyon elege lenni a kihívó viselkedésedből, még ha egyelőre nem is mutatja ki…

Szűz:

Szingli: Imádod a nyarat, a jó időt, nem is tudsz betelni a bulikkal és a helyes pasikkal. Csak úgy lubickolsz az élményekben és nem lesz ez másként most hétvégén sem!

Párban: Jól megvagytok, de mégis van egy kis feszültség köztetek, amiről viszont egyáltalán nem beszéltek. Mindenképpen meg kell ezt oldanotok, de még ne most hozd fel!

Mérleg:

Szingli: Fáradt és kimerült vagy, szíved szerint az egész szombatot és vasárnapot is az ágyban töltenéd. Miért is ne? Ha ehhez van kedved, tedd ezt!

Párban: Mindent megteszel, hogy tökéletes legyen ez a két nap, de mégsem alakul a terveid szerint. De ne hagyd, hogy ez letörjön, attól még jól érezhetitek magatokat.

Skorpió:

Szingli: Egy-két apró, de idegesítő dolog miatt kezdesz kiábrándulni a kiszemeltedből. Ne bánd, inkább örülj neki, hogy még most kiderült és nem pazaroltál rá sok időt!

Párban: Többször jelen lesz a féltékenység köztetek, de szerencsére mindketten remekül kezelitek a helyzetet, így nem okoz semmilyen komoly problémát.

Nyilas:

Szingli: Van is kedved, meg nincs is a hétvégi randihoz. Nem igazán tudod eldönteni, hogy bejön-e a srác. Azért adj egy esélyt a dolognak, nincs vesztenivalód, sőt még jól is elsülhet.

Párban: Ne küzdj mindig a pasid tanácsai ellen! Nem kritizálni vagy irányítani akar, csak segíteni szeretne, ami lássuk be, most nagyon jól jönne neked!

Bak:

Szingli: Lenne bőven munkád a hétvégére, de képtelen vagy ilyesmivel foglalkozni a szabadnapodon. Inkább menj be hétfőn korábban, most pedig lazíts és élvezd a nyarat!

Párban: Egy ex kicsit bekavarhat köztetek, de szerencsére amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan el is tűnik, és sikerül viszonylag zökkenőmentesen túllépnetek az incidensen.

Vízöntő:

Szingli: Az utolsó pillanatban lemondják a már rég megszervezett programodat, ezért last minute újat kell kitalálnod. Ne bosszankodj, mert így még jobban is fogod magadat érezni!

Párban: Gyorsan elrepül a hétvégétek, mivel minden egyes percét élvezni fogod. A legjobb, hogy ez annyira feltölt majd, hogy a jövőhetet is könnyen, energikusan és jókedvűen indítod.

Halak:

Szingli: A mostani találkozód legalább annyira lehet életed legjobb randija, mint a legcikibbje. Minden csak azon múlik, te hogyan reagálod le a történéseket!

Párban: Ha azt hitted, hogy már mindent tudsz a barátodról, akkor most le fog esni az állad. Tartogat egy-két meglepetést még a számodra!

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!