Horoszkóp: Július 25., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat június 25-én is!

2017.07.25. 00:07
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Július 25., Kedd

Kos: Eleged van a melódból? Ha van még olyan része, amiben hiszel vagy amit szeretsz, még tarts ki, de ha már minden egyes percét utálod, nincs értelme kínoznod magad! Ezt ma könnyen kiderítheted…

Bika: Körülötted mindenki keményen dolgozik, ezért nem engedheted meg magadnak te sem a láblógatást. Főleg, hogy a főnököd most különösen figyeli a teljesítményedet, szóval húzz bele!

Ikrek: Nagyon bánt, hogy a kollégáid sorra zsebelik be a dicséreteket és a jutalmakat, te viszont mintha nem is léteznél. De ahelyett, hogy magadban dühöngsz, kérdezd meg a főnököd, min kéne változtatnod, hogy téged is jobban értékeljen.

Rák: Mindent rutinból csinálsz, nem jelent kihívást igazából egy munkafolyamat sem, ezért borzasztóan fásultnak és unottnak érzed magad. Már az is sokat segítene, ha

Oroszlán: Bár szellemileg kimerültnek érzed magad, fizikailag még mindig a topon vagy. Egy délutáni maratoni edzés segítene levezetni az energiáidat, ráadásul a fejed is kitisztulna.

Szűz: Gondoltál már arra, hogy egy kreatívabb melót is kipróbálj? Ma lehetőséget kaphatsz erre és mindenképpen élj vele, mert minden szempontból jó hatással lehet a jövődre!

Mérleg: Úgy tűnik, kezd megtérülni az a rengeteg idő és energia, amit arra szántál, hogy bizonyíts a munkahelyeden. Egyre jobban megbíznak benned, és most már végre komolyabb feladatokat is kapsz.

Skorpió: Legyél ma egy kicsit alaposabb, precízebb és kritikusabb a munkádat illetően, ugyanis könnyen becsúszhat egy olyan apró hiba, ami később súlyos következményekkel járhat…

Nyilas: A mai nap egyáltalán nem alkalmas arra, hogy komoly döntéseket hozz. Te sem vagy túl stabil, de a körülmények sem a legjobbak. Inkább halaszd ezeket egy-két napot!

Bak: Már kora reggel nyűgösen indítod a napot, nincs se kedved se erőd dolgozni. Próbálj meg ma csakis a kreatívabb, könnyedebb feladatokkal foglalkozni, az adminisztrációt vagy logisztikát igénylő problémákat pedig hagyd holnapra.

Vízöntő: Néha még a legszigorúbb diétába is belefér egy kis bűnözés: ma jöhet egy extra süti, turmix, fagyi vagy bármi, amit megkívánsz. A lényeg, hogy jól érezd magad!

Halak: Kaphatsz egy szuper ajánlatot, sőt igazából már túl jó is, hogy igaz legyen! De nem véletlenül van egy ilyen megérzésed, alaposan járj utána a dolognak, mielőtt visszafordíthatatlan döntést hoznál!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

5 csillagjegy, akivel fantasztikus dolog történik hétvégén

Lesz a hétvégén néhány szerencsés, aki úgy fog visszaemlékezni ezekre a napokra, mint a nyár legjobb pillanataira.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 25-én is!

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!