2017.07.28.@ 00.07

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Az egyik exed felbukkan az életedben, igaz, csak az egyik közösségi oldalon akadsz bele a posztjába, de már ez elég ahhoz, hogy felkavarjon. Nem lehet, hogy nem vagy még túl rajta?

Párban: A barátodnak semmi másra nincs most szüksége, mint rád! Legalább te támogasd, még ha ezúttal nem is értesz egyet teljesen a terveivel.

Bika:

Szingli: Ezen a hétvégén egy percet sem kell aggódnod, hogy mit fogsz csinálni. Egy rakás programod van már most, ráadásul egy szuper randi is vár rád!

Párban: Ha mostanában egy kicsit is elbizonytalanodtál a kapcsolatodban, akkor ezen a hétvégén még nehezebb lesz ellenállnod a kísértésnek. Nehogy olyat tegyél, amit később megbánhatsz!

Ikrek:

Szingli: Mostanában folyamatosan egy valaki jár a fejedben, nem is tudsz másra gondolni! Talán ideje lenne a srácnak is jelezni, hogy nem közömbös a számodra.

Párban: Egy csúnya pletykát hallasz, ami teljesen megváltoztathatja a kapcsolatotokat. Mielőtt balhézni kezdenél, járj utána minden apró részletnek, mert előfordulhat, hogy kamu az egész!

Rák:

Szingli: Inkább kerüld a túlságosan extrovertált srácokat, akármennyire is bejönnek. Talán elsőre izgalmasnak tűnhet, de hosszútávon biztosan nem működne.

Párban: Nem kell mindenben egyetértenetek, sőt! Hallgasd meg a barátod érveit, véleményét is, mert könnyen előfordulhat, hogy néha neki is igaza van…

Oroszlán:

Szingli: Ne törődj a rosszindulatú megjegyzésekkel, pletykákkal. Aki ismer, úgyis tudja, hogy ezek nem igazak, a srácok pedig nem ezek alapján fognak megítélni téged!

Párban: Vond be a pasidat is a terveidbe! Csak akkor kerülhettek igazán közel egymáshoz, ha közösek a céljaitok, amit ketten együtt értek el.

Szűz:

Szingli: Nemrég találkoztál valakivel, akivel tökéletesen passzoltok, már-már a lelki társad? Ez szuper! De azért ne siettess semmit, adj időt magatoknak, különben még elijesztheted!

Párban: Te is, de a pasid is rengeteget dolgoztatok a héten, ezért ne sértődj meg rá, ha most a barátaival lazulna egy kicsit. Szervezz pasimentes programot és engedd el magadat te is végre.

Mérleg:

Szingli: Egyik buli követi a másikat, minden pillanatát megtervezted a hétvégének, így egy percet sem pihensz majd. De nem is baj, mert most pont ez az, amire szükséged van!

Párban: Mázli, hogy a pasid egyben a legjobb barátod is, és szuperül működik a kapcsolatotok. Pont ezért kérnek gyakran tőled tanácsot a barátaid, de figyelj arra, hogy ne oktasd ki őket, mert nem mindenki van ilyen szerencsés helyzetben.

Skorpió:

Szingli: Ha nem akarsz randizni a sráccal, ne is flörtölj vele, mert valószínűleg ő sokkal többet lát a dologba. Ez pedig nem túl fair vele szemben, nem gondolod?

Párban: Kicsit unod, hogy mindig mindent te találsz ki és szervezel meg, a pasid pedig szinte semmit? Talán azért nem is próbálkozik, mert tudja, hogy te úgyis kitalálsz valamit. Ezúttal hagyd rá az ötletelést!

Nyilas:

Szingli: Nem tudsz kiigazodni a srácon, mert mindig másképp viselkedik? Ne írd le azonnal, csak arról van szó, hogy ő is bizonytalan és nagyon szeretne neked tetszeni!

Párban: Teljesen mást szeretnétek csinálni ezen a hétvégén, ami okozhat némi feszültséget, nézeteltérést. Valószínűleg most nem nagyon fogod tudni meggyőzni, szóval ha vele szeretnél lenni, neked kell engedni kicsit…

Bak:

Szingli: Eddig távolról elkerülted a randiappokat, társkeresőket, de mostanában komolyan elgondolkodtál rajtuk? Gyerünk, vágj bele, egy kis kísérletezés csakis jót tehet!

Párban: Ne aggódj, ha nem érzed ugyanazt, mint amikor megismerkedtetek. Ez nem jelenti azt, hogy baj lenne, csak szükségetek van egy kis vérfrissítésre. Próbálj meg ezen a hétvégén olyan programokat szervezni, mint amiket az elején csináltatok.

Vízöntő:

Szingli: Sokat költöttél mostanában és hónap végén szeretnél spórolni? Ez ne tartson vissza, sportolni vagy ismerkedni költekezés nélkül is lehet!

Párban: Kiderülhet valami a barátodról, amiről eddig fogalmad sem volt. Ne sértődj meg rajta, hogy nem mondta eddig el, valószínűleg meg volt rá minden oka!

Halak:

Szingli: A barátnőid mind bepasiztak a nyáron, te viszont sajnos nem tudsz ennek őszintén örülni, mivel még mindig egyedül vagy, ez pedig nagyon bánt. Ne aggódj, már neked sem kell sokáig várni!

Párban: Ez a hétvége legyen csakis kettőtöké, főleg, ha barátokkal nyaraltatok vagy sok időt töltöttetek a családdal! Már nagyon rátok fér egy kis romantika…

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!