Horoszkóp: Augusztus 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Szerda

Kos: Ne aggódj minden apró probléma miatt, mert ezek csak elterelik a figyelmedet és így nem tudsz koncentrálni az igazán fontos dolgokra. Pedig ma különösen fontos, hogy jól teljesíts a melóban!

Bika: Szenvedélyes napod lesz, tele meglepetéssel és romantikával! A pasid ugyanis ma különösen kitesz magáért, szeretne levenni a lábadról. Ha viszont szingli vagy, akkor egy kalandos flörtben lehet részed.

Ikrek: Csak úgy pörögnek az események a munkahelyeden, te pedig alig bírod követni, mi történik! De nem is baj, nem kell mindig mindent megértened, csak azzal foglalkozz, ami téged is érint!

Rák: Egyáltalán nem vagy elégedett a helyzeteddel és napok óta csak ezen rágod magad. Pedig te vagy az egyetlen, aki változtathat rajta, szóval kesergés helyett ideje cselekedned!

Oroszlán: Ma nem ártana, ha a szokásosnál racionálisabb és megfontoltabb lennél. Ne engedd, hogy az érzelmeid elhatalmasodjanak rajtad, mert könnyen félreérthetsz ártatlan szituációkat!

Szűz: Úgy érzed, szükséged van még egy kis szabira, mielőtt vége a nyárnak? Akkor gyorsan kezd el szervezni, nehogy ne engedjen el a főnököd vagy lemaradj egy szuper last minute útról!

Mérleg: Lehet, elszámítottad magad anyagilag, kicsit többet költöttél, mint tervezted, és most ennek a következményeivel küzdesz. De néhány nap spórolással simán behozhatod magad, ne aggódj!

Skorpió: Muszáj egy kicsit kikapcsolnod meló után, de most nem biztos, hogy egy buli a legjobb megoldás. Inkább szervezz valamilyen kreatív programot vagy iktass be egy izzasztó edzést.

Nyilas: Szuper a kedved, még a legjelentéktelenebb apróságok is feldobnak. Ne is hagyd elrontani, ha a körülötted lévőknek rossz a hangulata, az az ő bajuk, ne foglalkozz velük!

Bak: Eddig nem volt éppen a topon a magánéleted, de ma fordulhat a dolog! A következő hetekben végre rendeződhet a párkapcsolatod, ha pedig voltak családi vitáid, azok is elsimulnak.

Vízöntő: Bejön egy srác, de akármennyire is szeretnéd, ő mégsem kezdeményez! Nem lehet, hogy kívülről mégis túl szigorúnak és megközelíthetetlennek tűnsz, ezért nem tesz lépéseket?

Halak: Attól még, mert dolgoznod kell, még érezheted jól magad! Vegyél fel reggel egy csini rucit, már ettől különlegesebb lesz a hangulatod, ebédidőben próbálj ki egy új helyet, délutánra pedig szervezz valami szupercsajos programot. Máris megjött a kedved a naphoz, igaz?

Még több

Horoszkóp