Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Engedd meg magadnak a kényeztetést és a hétvégére tedd félre a szigorú diétádat! Néha belefér egy hatalmas fagyi, palacsinta vagy egy fincsi koktél, legfeljebb jövőhéten beiktatsz plusz egy edzést.

Párban: Ha még nem mutattad be a pasidat otthon, ne is most próbálkozz vele. De ha már ismerik egymást, ez a hétvége akkor sem a legjobb alkalom, hogy a szüleiddel töltsétek. Inkább halaszd ezt jövőhétre!

Bika:

Szingli: Eleged van a társkereső appokból és a közösségi oldalas randikból? Mozdulj ki, a strandon, fesztiválon vagy akár a konditeremben is legalább ennyi pasit ismerhetsz meg!

Párban: Pontosan tudod, mit vársz egy kapcsolattól, cserébe te is a maximumot igyekszel nyújtani. A pasidat viszont kicsit zavarhatja, még ha nem is mondja, hogy ekkorák az elvárásaid.

Ikrek:

Szingli: Rád tör a nosztalgia, egyfolytában csak azon jár az agyad, hogy milyen jó volt az expasiddal. De igazából nem ő hiányzik, hanem az, hogy kapcsolatban legyél, és ez nagy különbség, igaz?

Párban: Előfordulhat, hogy választanod kell a barátod és a legjobb barátnőd között. Próbáld meg úgy szervezni, hogy egyiket se kelljen lemondanod, mert annak hatalmas sértődés lesz a vége!

Rák:

Szingli: Egy olyan sráccal kerülsz közelebbi kapcsolatba, akire a legkevésbé számítasz, ezért picit el is bizonytalanodsz.

Párban: Mindkettőtöknek nagy szüksége van most új élményekre, tapasztalatokra. De mindenképpen közösen éljétek át ezeket, mert így közelebb kerülhettek egymáshoz, mint valaha.

Oroszlán:

Szingli: Totális buli üzemmódra kapcsoltál, nem izgatnak a pasik sem, csak egy hatalmasat szeretnél tombolni a barátnőiddel. A terved pedig tökéletesen sikerül, és még jó sokáig emlékszel majd erre a hétvégére!

Párban: Mostanában talán egy kicsit túl sokat foglalkoztál a saját problémáiddal és elhanyagoltad a barátodat. Ezt a hétvégét szánd arra, hogy beszélgessetek és hagyd, hogy meséljen ő is a gondjairól, érzéseiről.

Szűz:

Szingli: Ha mindig a bevált pasizós trükköket veted be, ne csodálkozz, hogy mindig ugyanolyan élmény lesz a flörtölés, randizás. Kicsit változtass a szokásaidon és te is jobban fogod élvezni a dolgot!

Párban: Rengeteg programot szerveztetek be a hétvégére, de neked a feléhez sincs kedved. Inkább hagyj ki párat, mint hogy végigszenvedd mindegyiket. A barátod is meg fogja érteni, persze csak ha még időben szólsz neki!

Mérleg:

Szingli: Folyamatosan randizgatsz, de valahogy egyik sem az igazi. Nem lehet, hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra? Most inkább tarts egy szigorúan randimentes hétvégét!

Párban: Buliznál is meg nem is, eléggé fáradt vagy. A barátod viszont nagyon pörög, hagyd, hogy átragadjon rád is a lendülete, és akkor szuper hétvégétek lesz együtt!

Skorpió:

Szingli: Mikor már pont úgy érezted, hogy a pasikból kiveszett a romantika, jön egy srác, aki teljesen rácáfol erre. Ráadásul még te is meglepődsz, hogy mennyire bejön ez az érzelmes stílus!

Párban: Mindketten ingerlékenyek vagytok, ami okozhat több apró konfliktust köztetek, de szerencsére meg tudjátok oldani. Sőt, ez a szenvedélyesség kifejezetten jót tesz a szerelmi életeteknek…

Nyilas:

Szingli: Ne zárj ki semmilyen lehetőséget, ne utasíts vissza egy srácot sem, mert olyan szituban ismerheted meg a Nagy Ő-t, amire nem is számítasz!

Párban: Telezsúfoltad a hétvégédet izgisebbnél izgisebb programokkal, sőt egy is melót is beterveztél. Oké, hogy neked ez így megfelel, de a barátod nem biztos, hogy értékelni fogja, hogy rá már nem marad időd.

Bak:

Szingli: Bárkivel randizol, hajlamos vagy elsőre azt gondolni, hogy ő lesz a befutó, így aztán mindig csalódsz. Legyél türelmesebb és óvatosabb, előbb-utóbb tényleg megismered az igazit.

Párban: A héten kicsit elhanyagoltátok egymást, de nem baj, most lesz egy csomó időtök kettesben, és hát van mit bepótolnotok, igaz?

Vízöntő:

Szingli: A héten nem volt túl jó a hangulatod, sok minden foglalkoztat. Amire szükséged van, az egy hatalmas parti, fesztivál, ami garantáltan eltereli a figyelmedet.

Párban: A barátodnak nagy szüksége van most arra, hogy kikapcsoljon és elfelejtse a gondjait. Picit tedd félre a saját igényeidet, és szervezz olyan programokat, amiknek inkább ő örülne.

Halak:

Szingli: Mostanában nem jöttek be a megérzéseid, és nagyon rossz randijaid voltak. De továbbra is hallgass rájuk, mert ezen a hétvégén nem vezetnek félre.

Párban: Annyira egy hullámhosszra kerültök a hétvégén, hogy ismét olyan szerelmesnek érzed magad, mint a kapcsolatotok elején. És a legjobb, hogy a barátod is ugyanezt érzi!

Még több

Horoszkóp