Horoszkóp: Augusztus 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 14-én is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Hétfő

Kos: Amikor már azt hitted, hogy lecsúsztál egy szuper lehetőségről, az utolsó utáni pillanatban kaphatsz még egy esélyt. Hatalmas mázli, élj is vele!

Bika: Kicsit unod már, hogy bent mindenki a másik magánéletével vagy teljesítményével van elfoglalva a sajátja helyett? Változtatni úgysem tudsz ezen, legfeljebb kivonhatod magad belőle.

Ikrek: Nyáron mindenki leenged kicsit a melóban, te viszont hajtottál továbbra is kőkeményen. Most pedig végre elkezded érezni és látni, hogy a befektetett energia kezd megtérülni.

Rák: Muszáj egy kicsit felráznod magad, mert kezdesz belefásulni a melóba. Vállalj teljesen más típusú feladatokat, még akkor is, ha úgy érzed, a komfortzónádon kívül esik a teljesítése.

Oroszlán: Nem bírod magadban tartani a véleményedet, ami ráadásul most nem is túl pozitív. Ennek persze meg is van az eredménye, de nem baj, mert úgyis csak rágnád magad, ha nem mondanád ki, amit gondolsz.

Szűz: Jó ideje halogatsz egy fontos kérdést, mert ha rosszul döntesz, annak súlyos következményei lehetnek. Viszont most már nem húzhatod tovább az időt, eleget agyaltál azért, hogy jól válassz!

Mérleg: Hiába próbálsz meg mindenkivel jóban lenni, akkor is lesznek olyanok, akik versengenek veled vagy rosszat akarnak neked. De ha belegondolsz, igazából ők sem szimpatikusak neked, szóval ne is pazarold rájuk az idődet!

Skorpió: Egyre többet csalódsz mostanában a munkahelyeden. Sok mindent ígértek neked, de egyelőre semmi sem teljesült? Vagy épp a kollégáiddal nem vagy megelégedve? Mindegy, a lényeg, hogy ideje lépned az ügyben…

Nyilas: A büszkeséggel most nem mész túl sokra! Kénytelen leszel elsimítani a nézeteltéréseidet és beismerni, hogy hibáztál, ha haladni szeretnél végre a melóddal.

Bak: Hatalmas feladatot kapsz, amitől elsőre megijedhetsz. Viszont ha túlteszed magad a kezdeti parán, élvezni fogod az új kihívást, hidd el!

Vízöntő: Még csak hétfő van, de már most utálod az egész hetet. A hangulatod pedig sajnos a hét második felére sem javul, kivéve ha nem szervezel minden délutánra valami izgis programot, ami kicsit kizökkent a melós hétköznapokból.

Halak: Nyugodtan leereszthetsz néha kicsit, hiszen senki sem képes mindig ezer százalékon teljesíteni, de azért a szükséges minimumot ilyenkor is tedd bele, különben nagyon megcsúszhatsz mindennel.

Még több

Horoszkóp