Horoszkóp: Augusztus 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 17-én is!

Horoszkóp: Augusztus 17., Csütörtök

Kos: Jó néhány kihívás és megoldandó feladat vár rád, amitől már reggel rosszul vagy, talán egy kicsit félsz is bemenni a melóba. Pedig ha ezt most megugrod, sokkal komolyabban vesznek majd a kollégáid, sőt a főnököd is.

Bika: Ma mindennél fontosabb, hogy csapatban dolgozzatok, de van néhány munkatársad, aki erre teljesen képtelen. Legyél türelmes velük és próbáld meg mindenáron bevonni őket a munkába.

Ikrek: Egy-két váratlan esemény felboríthatja a napodat, amin azonnal felhúzod magadat. De felesleges idegeskedned, mert délutánra végül még jobban is alakulnak a dolgaid, mint eredetileg tervezted.

Rák: Nagyon kényes az egyensúly ma, már ami a hangulatodat illeti. Egyik percben te vagy a világ legboldogabb embere, a másikban sírni tudnál. Nyugi, néha beleférnek ilyen napok, de azért ne csodálkozz, ha környezeted ezt nem bírja követni!

Oroszlán: Ma egy kicsit intenzívebben éled meg az érzelmeidet, mint általában. Ez a szenvedélyesség szerencsére ezúttal a munkádra és a magánéletedre is jó hatással van.

Szűz: Ha csak vársz tétlenül, biztos lehetsz benne, hogy semmi változás nem fog történni a szakmai életedben! Legyél proaktív és keresd a kihívásokat, a lehetőségeket!

Mérleg: Szuper, hogy szereted a biztonságot és a megszokott dolgokat, de pont ezért nagyon is tudsz unatkozni. Érdemes lenne néha új dolgokat is kipróbálnod: már egy-két apróságtól is jobban éreznéd magad, mint egy új frizura.

Skorpió: Az elmúlt hetekben rengeteget költöttél, és megfogadtad, hogy ismét spórolós üzemmódra váltasz? Azért ne vonj meg magadtól minden jót, főleg, hogy van még néhány hét a nyárból!

Nyilas: Ideje lenne néhány kompromisszumot kötnöd a céljaid elérésének érdekében! Ez nem azt jelenti, hogy fel kell adnod az irányítást, csupán engedsz néhány kevésbé fontos kérdésben…

Bak: Oké, nem szeretsz veszekedni, de ma kénytelen leszel bevállalni egy kemény konfliktust. De ne bánd, hogy kimondod a véleményedet, mert hosszútávon ezzel csak jót teszel magadnak és a megítélésednek!

Vízöntő: Már reggeltől kezdve feszültség van körülötted, és bár nem te generálod, sőt semmi közöd nincs hozzá, nagy hatással van rád is. Próbálj meg minél kevesebb időt a melóban tölteni, hogy nehogy végképp elrontsák a kedvedet!

Halak: Szuperül be tudod osztani a feladataidat, ez a képességed pedig ma nagyon jól fog jönni, mert lesz dolgod bőven! Nem csoda, ha nap végére extra fáradt leszel, de gondolj arra, hogy a hétvége így tényleg csak a pihenésről fog szólni.

Még több

Horoszkóp