Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 18-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Minden hétvégén elhatározod, hogy megtalálod az igazit, de nem csoda, hogy mindig csalódsz, ha ekkorák az elvárásaid. Most inkább lazíts és élvezd a randizást!

Párban: Szuper, ha a barátnőiddel megbeszéled a problémáidat, de azért kezeld fenntartásokkal a tanácsaikat, hiszen ők nem látnak bele teljesen a kapcsolatodba.

Bika:

Szingli: Csak úgy izzik a levegő közted és az új munkatársad között. Nagy esély van rá, hogy a hétvégén is összefuttok, és nem véletlenül…

Párban: Egész héten csak telón kommunikáltatok, szóval most van mit bepótolnotok. Nem kell semmi extra program, a lényeg, hogy együtt legyetek kicsit.

Ikrek:

Szingli: Semmi kedved a randikhoz, pasikhoz, romantikához. Nem is baj, úgysem ártana végre egy kicsit magaddal is foglalkoznod!

Párban: A hétvégétek nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Csomó kötelező program keresztbe húzza a terveidet. Legalább azt élvezd, hogy együtt lehettek.

Rák:

Szingli: Kiborít, hogy jelenleg nincs senki a láthatáron, közben észre sem veszed, hogy van egy srác, aki totál odavan érted! Itt az ideje venned a jeleket!

Párban: A pasid bedob néhány új, izgalmas ötletet, amivel feldobhatnátok a hétvégét. Ha nyitott vagy, felejthetetlen élményben lehet részed…

Oroszlán:

Szingli: Imádsz flörtölni, ez most sem lesz másként, de mielőtt belemennél egy kalandba, győződj meg róla, hogy a srác biztosan szabad…

Párban: Kivételesen csináljátok csakis azt, amit a pasid szeretne! Értékelni fogja, hogy ekkora áldozatot hozol érte!

Szűz:

Szingli: Extra érzékeny vagy, és olyan dolgok is rosszul esnek, amiket máskor meg sem hallasz. Nem biztos, hogy ez a legjobb alkalom az ismerkedésre…

Párban: Amilyen nyugisan indult a hét, annyira felpörögnek körülötted az események. Egy kis vita is becsúszhat, de ha nem veszed túl komolyan, hamar elcsitul.

Mérleg:

Szingli: Valami újdonságra vágysz, mégis az exedhez hasonlítasz mindenkit, pedig most egy teljesen más típusú pasira lenne szükséged. Próbálj meg ezen a hétvégén nyitottabb lenni!

Párban: Attól még, mert a barátod nem mondja percenként, hogy mit érez irántad, igenis szeret! Ezen ne stresszelj és főleg ne piszkáld folyton miatta.

Skorpió:

Szingli: Oké, hogy keresed a lelki társad, de tökéletesen ugyanolyan srácot, mint te, nem fogsz találni. Ne legyél annyira szigorú, mint eddig.

Párban: Ha régóta szeretnél megbeszélni valamit a pasiddal, eljött a legjobb alkalom. Ráadásul ezúttal a lelkizés csak közelebb hoz titeket egymáshoz.

Nyilas:

Szingli: Egy isteni randiban lehet részed, de ettől még nem biztos, hogy működik a kémia köztetek. Ha nem érzed a bizsergést, inkább ne erőltesd!

Párban: Ne szégyelld, ha egy kicsit besokalltál! Attól még szereted a pasidat, csak most a barátaidra van inkább szükséged.

Bak:

Szingli: Kezdesz depis lenni, hogy lassan vége a nyárnak, ezért egy rakás programot szervezel a hétvégére. Azért a pihenésről se feledkezz meg!

Párban: Oké, hogy a legjobbat szeretnéd mindkettőtöknek, de megkérdezted a szerelmedtől, ő mit szeretne? Ne erőltess rá semmit, amit vele nem beszelsz meg.

Vízöntő:

Szingli: Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak rólad az exeid, vagy mit ronthattál el eddig. Koncentrálj a jövőre és a közeledő Nagy Ő-re!

Párban: Rengeteg a feladatod, valószínűleg egyedül nem is fogsz vele végezni. Engedd, hogy a barátod segítsen, és lesz egymásra is időtök.

Halak:

Szingli: Mindent megteszel, hogy elrejtsd az érzelmeidet az egyik srác iránt, de teljesen felesleges. Rád van írva, hogy bejön neked, szóval ideje lépned az ügyben!

Párban: Egy kis kényeztetés rá fér mindkettőtökre! Kedveskedj a pasidnak, ő venni fogja a lapot és azonnal viszonozza!

Még több

Horoszkóp