2017.08.21.@ 00.08

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját augusztus 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Rengeteg feladat és kihívás vár rá a héten, és úgy érzi, mindenki azt gondolja, kudarcot fog vallani. Ezért még inkább hajt majd, hogy sikerüljön elérni a céljait. Támogasd és ne sértődj meg, ha egy kicsit kevesebb ideje lesz rád a következő napokban.

Bika: Intenzív és eseménydús napok várnak a bika pasira. Sőt még egy komolyabb változás is bekövetkezhet a karrierjében, aminek elképesztően fog örülni és természetesen csakis veled szeretné megünnepelni!

Ikrek: Nem tud dönteni egy fontos kérdésben, de sajnos ezúttal te sem tudsz okosat mondani neki. Dobd be neki, hogy kérjen tanácsot egy tapasztaltabb kollégájától vagy korábbi mentorától, ezzel az ötlettel biztosan segíthetsz.

Rák: Mostanában különösen rosszul érzi magát a munkahelyén, ettől feszült annyira. Ráadásul nem csak a munkájával elégedetlen, de a kollégáit sem szereti különösebben. Ne vedd magadra, ha rosszkedvű, inkább segíts neki új állást keresni!

Oroszlán: Egyre rosszabb a viszony a pasid és a főnöke között, annyira, hogy a héten sikerül is összeveszniük. Valahogy rá kéne vezetned, hogy higgadtsággal és érvekkel sokkal többre megy!

Szűz: Szuperül alakul a melóban is és a magánéletében is minden, ezért különösen jól kijöttök egymással. Bár nem tud annyi időt veled tölteni, mint szeretne, de azért így is minden nap keres, és rengeteget gondol rád.

Mérleg: Mindent megtesz, hogy szórakozzon, még ha ez egy kicsit a munka rovására is megy. Ne neheztelj rá ezért, csak szeretne kikapcsolni kicsit. Pár nap és elmúlik!

Skorpió: Döcögősen indul a skorpió pasi hete, semmi kedve dolgozni, sőt igazából semmihez sincs! Próbáld meg kicsit kizökkenteni ebből a letargiából, ha nem szeretnél egész héten egy fásult, unott srácot bámulni.

Nyilas: Kisebb-nagyobb pénzügyi gondjai adódhatnak, amikről nem szívesen számol be neked, mert nagyon bántja a hiúságát. Ezért még véletlenül se hozd fel, inkább a héten próbálj meg olyan programokat szervezni, ahol nem kell sokat költenetek.

Bak: Ez egy remek időszak arra, hogy építse a karrierjét, szakmai kapcsolatokat és fontos ismerősöket szerezzen. Ezért bevállal néhány céges rendezvényt, extra túlórát, de ne aggódj, úgy intézi, hogy rád is marad épp elég ideje!

Vízöntő: Fontos a jó benyomás, ha munkáról van szó, főleg ha új állást keres a pasid. Menjetek el közösen shoppingolni, és beszéld rá néhány új, trendi darabra, hogy biztosan a legjobb formában jelenjen meg az interjúkon.

Halak: Bár sosem mondaná, de most különösen szüksége van a törődésre, szeretetre és egy kis lelkizésre. Ez a hét szóljon csak róla, figyelj rá jobban, hallgasd meg és kényeztesd kicsit. Nagyon örül majd neki és hamarosan viszonozza is, ha úgy alakul!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 5-én is!

Ezzel a dologgal lehet kiborítani az egyes csillagjegyeket

Azonnal felhúzzák magukat ettől az egy dologtól.

Horoszkóp: Március 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 4-én is!

Ez a pasik gyenge pontja a csillagjegyük alapján

Hiába mutatják szuperhősnek magukat, bizony nekik is vannak gyengeségeik!

Horoszkóp: Március 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 3-án is!

3 csillagjegy, akinél nincs energikusabb

Köszönj szépen a Power Girl csapatnak!

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.