2017.08.22.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 22-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 22., Kedd

Kos: Ma a szokásosnál is összeszedettebb vagy, ami nagyon jól jön, mert ma rengeteg olyan feladat vár rád, ami nagy koncentrációt igényel, de ilyen szuper formában ez gyerekjáték lesz neked!

Bika: Egy szerinted zseniális tervvel rukkolsz elő, azonban nem lesz annyira népszerű, mint vártad. Ne vedd magadra, ez nem a személyednek szól, csupán ennek az egyetlen ötletednek! Ez még a legjobbakkal is előfordul!

Ikrek: Teljesen cserben hagy ma az időérzéked, rengeteget időzöl egy-egy dologgal, így minden feladatoddal megcsúszol. Várhatóan kénytelen leszel egy kicsit túlórázni, de ha még délután behozod a lemaradásodat, holnapra minden visszaáll.

Rák: Ideje belátnod, hogy mostanában kihúztad magad a nehéz feladatok és a felelősség alól. Oké, néha ez belefér, de most már újra vedd fel a ritmust, ha nem akarod, hogy a főnöködnek is feltűnjön a láblógatásod!

Oroszlán: Rengeteget küzdöttél az egyik projektedért, egy rakás problémát megoldottál, és pont, amikor már azt hinnéd, hogy egyenesben vagy, jön egy újabb akadály… Érthető, hogy dühös vagy, de már tényleg nincs sok hátra a célig, most ne add fel!

Szűz: Körülötted mintha mindenki meg lenne őrülve, nem is igazán érted, mi történik. Te mindenesetre maradj nyugodt, és kívülről szemléld az eseményeket!

Mérleg: Nem kell mindig mindent egyedül megoldanod, ezt senki sem várja el tőled! Csak annyit csinálj, ami a te dolgod, és bízz a kollégáidban, hogy ők is szuperül megoldják a saját feladatukat, különben nagyon hamar teljesen ki fogsz merülni!

Skorpió: Ahelyett, hogy mindent egyszerre csinálsz, összpontosítsd az energiáidat a legfontosabb feladatodra. A többi igazán ráér a hét második felében is, ha ezzel az eggyel időben végzel.

Nyilas: Mostanában nem sikerült betartanod a határidőket, pedig egyre több dologban szorít az idő. Már reggel készíts egy tervet, és bármi is történik, tartsd magad ahhoz, különben most sem sikerül behoznod magadat.

Bak: Több ötleted is kudarcba fulladt az elmúlt időben, de ez ne lombozzon le! Továbbra is maradj kreatív és bátor, csak egy kicsit óvatosabb és megfontoltabb kiadásban.

Vízöntő: Ha már régóta vársz egy bónuszra vagy fizuemelésre, akkor a mai a szerencsenapod! Végre egy kis plusz pénzhez jutsz, pont, amikor már letettél róla, hogy összejön!

Halak: Általában magabiztos vagy a teljesítményeddel és a döntéseiddel kapcsolatban, de ma valahogy a legapróbb megjegyzés is simán elbizonytalanít. Holnapra ez elmúlik, de addig nem is baj, ha kicsit átgondolod a dolgaidat.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 18-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

Horoszkóp: Június 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

Horoszkóp: Május 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 13-án is!

Horoszkóp: Június 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 11-én is!

Horoszkóp: Június 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját június 4-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 1-jén is!

Horoszkóp: Május 31., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 31-én is!

Horoszkóp: Május 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 30-án is!

Horoszkóp: Május 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 29-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 28-án is!