2017.08.22.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 22., Kedd

Kos: Ma a szokásosnál is összeszedettebb vagy, ami nagyon jól jön, mert ma rengeteg olyan feladat vár rád, ami nagy koncentrációt igényel, de ilyen szuper formában ez gyerekjáték lesz neked!

Bika: Egy szerinted zseniális tervvel rukkolsz elő, azonban nem lesz annyira népszerű, mint vártad. Ne vedd magadra, ez nem a személyednek szól, csupán ennek az egyetlen ötletednek! Ez még a legjobbakkal is előfordul!

Ikrek: Teljesen cserben hagy ma az időérzéked, rengeteget időzöl egy-egy dologgal, így minden feladatoddal megcsúszol. Várhatóan kénytelen leszel egy kicsit túlórázni, de ha még délután behozod a lemaradásodat, holnapra minden visszaáll.

Rák: Ideje belátnod, hogy mostanában kihúztad magad a nehéz feladatok és a felelősség alól. Oké, néha ez belefér, de most már újra vedd fel a ritmust, ha nem akarod, hogy a főnöködnek is feltűnjön a láblógatásod!

Oroszlán: Rengeteget küzdöttél az egyik projektedért, egy rakás problémát megoldottál, és pont, amikor már azt hinnéd, hogy egyenesben vagy, jön egy újabb akadály… Érthető, hogy dühös vagy, de már tényleg nincs sok hátra a célig, most ne add fel!

Szűz: Körülötted mintha mindenki meg lenne őrülve, nem is igazán érted, mi történik. Te mindenesetre maradj nyugodt, és kívülről szemléld az eseményeket!

Mérleg: Nem kell mindig mindent egyedül megoldanod, ezt senki sem várja el tőled! Csak annyit csinálj, ami a te dolgod, és bízz a kollégáidban, hogy ők is szuperül megoldják a saját feladatukat, különben nagyon hamar teljesen ki fogsz merülni!

Skorpió: Ahelyett, hogy mindent egyszerre csinálsz, összpontosítsd az energiáidat a legfontosabb feladatodra. A többi igazán ráér a hét második felében is, ha ezzel az eggyel időben végzel.

Nyilas: Mostanában nem sikerült betartanod a határidőket, pedig egyre több dologban szorít az idő. Már reggel készíts egy tervet, és bármi is történik, tartsd magad ahhoz, különben most sem sikerül behoznod magadat.

Bak: Több ötleted is kudarcba fulladt az elmúlt időben, de ez ne lombozzon le! Továbbra is maradj kreatív és bátor, csak egy kicsit óvatosabb és megfontoltabb kiadásban.

Vízöntő: Ha már régóta vársz egy bónuszra vagy fizuemelésre, akkor a mai a szerencsenapod! Végre egy kis plusz pénzhez jutsz, pont, amikor már letettél róla, hogy összejön!

Halak: Általában magabiztos vagy a teljesítményeddel és a döntéseiddel kapcsolatban, de ma valahogy a legapróbb megjegyzés is simán elbizonytalanít. Holnapra ez elmúlik, de addig nem is baj, ha kicsit átgondolod a dolgaidat.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit kerülj el

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!