Horoszkóp: Augusztus 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 23-án is!

Horoszkóp: Augusztus 23., Szerda

Kos: Ha teheted, töltsd a napot olyanokkal, akik közel állnak hozzád. Most csakis a barátaid, családod vagy a pasid tud feldobni, viszont a nagy lelkizéseket, mély beszélgetéseket inkább hagyd máskorra.

Bika: Végre sínen van a magánéleted, ettől legalább két méterrel a föld felett repkedsz. Még azokkal is kedves és figyelmes vagy, akiket amúgy nem is szeretsz, ezt pedig ők is viszonozzák.

Ikrek: Bejön egy srác, akivel rendszeresen flörtöltök, de ennél több még nem történt köztetek. Kezeld óvatosan a helyzetet, ne láss az apró, ártatlan gesztusokba többet, mint amit valójában jelentenek.

Rák: A pasidnak nagy szüksége van ma rád, még ha nem is mondja. Tedd félre a saját problémáidat, hallgasd meg és próbáld meg feldobni, elterelni a figyelmét.

Oroszlán: Rengeteg a dolgod, ezért türelmetlen és talán egy kicsit durva is vagy, ami jogosan esik rosszul a környezetednek. De ne a kollégáidon vezesd le a feszkót, ők igazán nem tehetnek semmiről!

Szűz: Te sem vagy jó formában, de valahogy a pasid, a barátaid, sőt még a szüleid is rossz passzban vannak. Ezért szorítsd a minimumra a kommunikációt velük, különben garantáltan veszekedés lesz a vége.

Mérleg: Fontos, hogy kiállj a saját véleményed mellett, de néha előfordul, hogy a hallgatással jutsz előrébb. Ma inkább hallgasd meg mások és legfőképpen a főnököd álláspontját, és ha távol áll a tiédtől, kivételesen akkor se menj szembe velük.

Skorpió: Egy váratlan eseménynek köszönhetően közelebb kerülsz az egyik kollégádhoz. Eddig nem is gondoltad volna, hogy bízhatsz benne, de most kiderül, hogy talán még barátok is lehettek!

Nyilas: Bármilyen ötleted is támad, tartsd magadban, amíg nem véglegesíted és nem tudod prezentálni. Ha elmondod akár egy valakinek is, valószínűleg az elnyúlja, mielőtt te előrukkolhatnál vele…

Bak: Mindenkivel szuper a kapcsolatod a melóban, felnéznek rád, megbíznak benned és gyakran még tanácsot is tőled kérnek. Többen szívesen látnának vezetőként, és most végre lehetőséged is adódik feljebb lépni.

Vízöntő: Ne hagyd, hogy ma az érzelmeid irányítsanak, ha kell, tudatosan nyomd el őket, és koncentrálj csakis az ésszerű érvekre, tényekre. Ma mindennél fontosabb, hogy racionális legyél!

Halak: Sikerül vitába bonyolódnod az egyik kollégáddal, aki egyszerűen képtelen meghallgatni téged, csakis a saját véleményét fújja. Próbálj higgadt maradni, ne vedd át az ő stílusát, ráadásul egyáltalán nem éri meg miatta idegeskedni!

Még több

Horoszkóp