Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Elég pesszimistán állsz a hétvégéhez, semmihez sincs kedved igazán és főleg nem gondolnád, hogy találkozol egy helyes pasival. Pedig az a helyzet, hogy erre minden esélyed megvan, szóval ne lógasd az orrod, inkább dobd be magad!

Párban: Van egy-két olyan szokása a pasidnak, amitől a falnak tudnál menni, és mostanra már annyira idegesít, hogy alig bírod szó nélkül hagyni. De miért kéne? Finoman jelezheted neki!

Bika:

Szingli: Rád hajt egy helyes srác, de sajnos pont nem az, akit kinéztél, mert ő egy másik csajt szúrt ki magának. Azért ez ne rontsa el az egész hétvégédet, ettől még érezheted jól magad!

Párban: Úgy érezheted, hogy neked sokkal mélyebbek az érzéseid, mint a barátodnak, és ettől kicsit meg vagy ijedve. Pedig ezzel nincsen semmi baj, hiszen ez nem azt jelenti, hogy ő nem szeret, ráadásul olyan is előfordul, hogy épp a pasid ragaszkodik jobban hozzád. Ezen tényleg ne parázz!

Ikrek:

Szingli: Mostanában nem volt felhőtlen a szerelmi életed, ezért nem is állsz túl pozitívan a dolgokhoz. Szóval ha az egyik barátnődnek gondja akadt a pasijával, ne most adj tanácsot neki, mert nem biztos, hogy elfogulatlanul tudsz nyilatkozni…

Párban: Sajnos nem vagytok most egy hullámhosszon, folyton félreértitek egymást, ami vitákhoz vezet. De ne aggódj, nincs komoly baj, csak egy kis kikapcsolódásra, pihenésre van szükségetek, lehetőleg külön-külön…

Rák:

Szingli: Lassan már úgy érzed, sosem találod meg az igazit? Ha ilyen görcsösen keresed, azt a srácok is kiszúrják, és nem annyira jön be nekik… Próbálj meg lazítani és nem a pasizásra gondolni a következő napokban, és meg fogsz lepődni, mekkora változást tapasztalsz!

Párban: Szuperül megvagytok, de nem árt néha emlékeztetni a pasidat rá, mennyire szereted. Lepd meg egy romantikus programmal, kényeztesd kicsit, hogy érezze, még mindig fontos a számodra. Nagyon örül majd neki és ő is viszonozni fogja!

Oroszlán:

Szingli: Nagyon érdekes és szokatlan randid lesz, amit összességében élvezel, de nem biztos, hogy hosszútávon is el tudod majd képzelni a fiúval. De akkor sincs baj, ha nem jöttök össze, mert így is szuper emlék marad!

Párban: Sajnos a környezetedben nem mindenki örül annak, hogy ti ilyen boldogok vagytok, egy-két rosszindulatú pletyka is elindul. Ne törődj ezekkel, bízz a barátodban és a saját (meg)érzéseidben!

Szűz:

Szingli: Úgy döntöttél, mostantól készen állsz egy komoly kapcsolatra, ami szuper, de attól még nem fog azonnal betoppanni az életedbe egy új pasi. Kezdj el ismerkedni, randizni és legyél türelmes!

Párban: Nincs semmi baj köztetek, mégis keresed a problémákat, ez pedig csak felesleges veszekedésekhez vezet. Tulajdonképpen nem is a kapcsolatoddal, hanem magaddal nem vagy elégedett, de ezt a barátod nem tudja…

Mérleg:

Szingli: Egy beszélgetés folyamán szóba kerül az exed, ami eléggé felkavar, sőt egy kicsit el is kezd hiányozni. De azért inkább ne keresd, nem véletlen, hogy anno szakítottatok!

Párban: Még mindig ugyanazon a problémán lovagolsz és újra és újra felhozod, a barátodnak viszont már kezd nagyon elege lenni belőle. Engedd el végre a témát, csak elrontja a nyár utolsó napjait a veszekedés!

Skorpió:

Szingli: Nem csak rajtad múlik, hogy hogyan alakul egy randi: a körülmények is befolyásolhatják, és természetesen a srác hozzáállása is. Ne magadat hibáztasd, ha most nem jön össze a dolog!

Párban: Úgy érzed, te sokkal több energiát fektetsz a kapcsolatotokba, mint a barátod, ez pedig egyre jobban zavar. Ezen a hétvégén viszont végre lesz lehetőségetek ezt megbeszélni, csak maradj végig nyugodt!

Nyilas:

Szingli: Egy rakás buli vár rád a hétvégén, de nincs kedved egyikhez sem. Ha viszont kihagyod a nyár utolsó hétvégéjét, néhány hét múlva nagyon fogod bánni, szóval szedd össze magad és csekkold le az összeset!

Párban: A makacsságod az, ami a békülésetek útjában áll, a barátod ugyanis csak arra vár, hogy lépj felé. Kénytelen leszel engedni, ha nem szeretnél egész hétvégén veszekedni!

Bak:

Szingli: Nagyon bejön egy srác, de jelenleg elérhetetlennek tűnik. Ha nem szeretnél csak álmodozni róla, próbálj meg közelebb kerülni hozzá, keresd a közös ismerősöket, programokat. Előbb-utóbb biztosan észre fog venni!

Párban: Szeretnél kimozdulni a hétvégén, de a pasidnak nincs kedve vagy lehetősége erre. Attól neked még nem kell otthon ülnöd vele végig, legalább egyik nap találkozz a barátnőiddel.

Vízöntő:

Szingli: Ha tényleg tetszik a srác, adj is jeleket felé, mert magától nem fogja tudni eldönteni, te mit is gondolsz, pedig már nagyon várja a visszajelzésedet!

Párban: Nem szeretnéd a négy fal között tölteni a hétvégét, de a tömeghez sincs kedved. Szerencsére szuper idő lesz, szóval jöhet egy romantikus kirándulás kettesben?

Halak:

Szingli: Egy korábbi rossz tapasztalatod gátol abban, hogy továbblépj a szerelmi életedben. De nem büntetheted az összes srácot az egyik exed hibája miatt! Próbálj meg jobban bízni az emberekben!

Párban: Semmi nem történik, ha egy-két napra elengeded az irányítást, sőt még jót is tenne! Hagyd, hogy a pasid szervezze meg a hétvégéteket, te pedig csak élvezd!

Még több

Horoszkóp