2017.08.31.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 31., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 31-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 31., Csütörtök

Kos: A szokásosnál ma nagyobb fizikai megterhelés vár rád. Valószínűleg estére testileg és lelkileg is ki leszel merülve, de szerencsére ez jól eső fáradtság. Azért ha teheted, vedd ki szabinak a pénteket!

Bika: Lehet, hogy nem szereted az üres és feleslegesnek tűnő bájcsevejeket, de sajnos kénytelen vagy megszokni, ha szeretnél előrébb jutni. A legtöbb kollégádhoz, főnökeidhez ugyanis ezeken keresztül vezet az út!

Ikrek: Annyira végezni szeretnél egy feladattal, hogy már semmi másra sem koncentrálsz, sőt mások véleményét és a kritikákat sem hallod meg ezzel kapcsolatban. Pedig lehet, hogy rossz irányba indultál, és hamarabb végeznél, ha hallgatnál másokra.

Rák: Ha szeretnél előre lépni, most kell elkezdened dolgozni az ügyön. Vállalj el például több olyan feladatot, amiket más nem szívesen, ma például lesz is lehetőséged erre!

Oroszlán: Ne keseredj el, ha a környezeted nem támogatja a legújabb tervedet! Ha belevágsz, és látják, mennyire akarod, sokkal jobban hisznek majd benned!

Szűz: Mostanában eléggé elhanyagoltad az egyik feladatodat, ami ma hirtelen a nyakadba szakad. Tovább viszont már nem húzhatod, kezdd el behozni magad!

Mérleg: Nincs szinte semmi dolgod, nem is tudod, mivel fogod tölteni a mai napot. És mi lenne, ha proaktív lennél, előre dolgoznál vagy besegítenél a munkatársaidnak? A főnököd biztosan értékelné a lelkesedésedet!

Skorpió: Teljesen ki vagy merülve, rég érezted magad ilyen fáradtnak, pedig volt már ennél sokkal több dolgod is. Nem is azért vagy ennyire magad alatt, mert sok a meló, csupán az energiáidat használod fel rosszul.

Nyilas: Bár a pasik imádják, hogy szeszélyes és kiszámíthatatlan vagy, a melóban ez nem mindig célravezető! Ma megpróbálhatnál kicsit nyugodtabban és megfontoltabban dolgozni…

Bak: Különböző emberektől ellentétes infókat, utasításokat kaphatsz, és hirtelen azt sem tudod, mit kéne tenned. De ne pánikolj be, pár perc utánajárással simán kideríted, hogy pontosan mi a helyzet, csak legyél határozott és magabiztos!

Vízöntő: Készülj fel, hogy ma nem lesz egyszerű napod! A főnököd, vagy a közvetlen kollégáid ma szinte mindenbe belekötnek, semmi sem tetszik nekik és így elég nehézkes a munka. De gondolj arra, hogy holnapra túl vagy ezen és itt a hétvége!

Halak: Csalódott vagy, mert nem tudod véghez vinni, amit kitaláltál, mert valaki vagy valami mindig megakadályoz ebben. Pedig mostanra már tudod, mit kéne tenned, hogy összejöjjön a dolog, csak a motivációd fogyott el, helyetted viszont senki nem fogja megcsinálni!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Horoszkóp: Március 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 2-án is!

4 csillagjegy, akinek elsöprő szerelmet hoz a március

Izgalmas tavaszt ígérnek a csillagok, ez már biztos!

Horoszkóp: Március 1., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 26-án is!

4 csillagjegy, akinek pozitív változásokat hoz a március

Néhány mázlista számára varázslatosan indul a tavasz!

Horoszkóp: Február 25., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 25-én is!

Ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül

Valószínűleg nem okoz majd nagy meglepetést, hogy ki az.

Horoszkóp: Február 24., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 24-én is!

Horoszkóp: Február 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 23-án is!

Horoszkóp: Február 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 22-én is!

4 csillagjegy, akire mindenki felnéz a környezetében

Ők igazi követendő példák lehetnek.