2017.08.31.@ 00.08

Horoszkóp: Augusztus 31., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 31-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 31., Csütörtök

Kos: A szokásosnál ma nagyobb fizikai megterhelés vár rád. Valószínűleg estére testileg és lelkileg is ki leszel merülve, de szerencsére ez jól eső fáradtság. Azért ha teheted, vedd ki szabinak a pénteket!

Bika: Lehet, hogy nem szereted az üres és feleslegesnek tűnő bájcsevejeket, de sajnos kénytelen vagy megszokni, ha szeretnél előrébb jutni. A legtöbb kollégádhoz, főnökeidhez ugyanis ezeken keresztül vezet az út!

Ikrek: Annyira végezni szeretnél egy feladattal, hogy már semmi másra sem koncentrálsz, sőt mások véleményét és a kritikákat sem hallod meg ezzel kapcsolatban. Pedig lehet, hogy rossz irányba indultál, és hamarabb végeznél, ha hallgatnál másokra.

Rák: Ha szeretnél előre lépni, most kell elkezdened dolgozni az ügyön. Vállalj el például több olyan feladatot, amiket más nem szívesen, ma például lesz is lehetőséged erre!

Oroszlán: Ne keseredj el, ha a környezeted nem támogatja a legújabb tervedet! Ha belevágsz, és látják, mennyire akarod, sokkal jobban hisznek majd benned!

Szűz: Mostanában eléggé elhanyagoltad az egyik feladatodat, ami ma hirtelen a nyakadba szakad. Tovább viszont már nem húzhatod, kezdd el behozni magad!

Mérleg: Nincs szinte semmi dolgod, nem is tudod, mivel fogod tölteni a mai napot. És mi lenne, ha proaktív lennél, előre dolgoznál vagy besegítenél a munkatársaidnak? A főnököd biztosan értékelné a lelkesedésedet!

Skorpió: Teljesen ki vagy merülve, rég érezted magad ilyen fáradtnak, pedig volt már ennél sokkal több dolgod is. Nem is azért vagy ennyire magad alatt, mert sok a meló, csupán az energiáidat használod fel rosszul.

Nyilas: Bár a pasik imádják, hogy szeszélyes és kiszámíthatatlan vagy, a melóban ez nem mindig célravezető! Ma megpróbálhatnál kicsit nyugodtabban és megfontoltabban dolgozni…

Bak: Különböző emberektől ellentétes infókat, utasításokat kaphatsz, és hirtelen azt sem tudod, mit kéne tenned. De ne pánikolj be, pár perc utánajárással simán kideríted, hogy pontosan mi a helyzet, csak legyél határozott és magabiztos!

Vízöntő: Készülj fel, hogy ma nem lesz egyszerű napod! A főnököd, vagy a közvetlen kollégáid ma szinte mindenbe belekötnek, semmi sem tetszik nekik és így elég nehézkes a munka. De gondolj arra, hogy holnapra túl vagy ezen és itt a hétvége!

Halak: Csalódott vagy, mert nem tudod véghez vinni, amit kitaláltál, mert valaki vagy valami mindig megakadályoz ebben. Pedig mostanra már tudod, mit kéne tenned, hogy összejöjjön a dolog, csak a motivációd fogyott el, helyetted viszont senki nem fogja megcsinálni!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!