Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 1-jén is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Általában imádod a pörgést, a nyüzsit, de most valahogy nincs kedved ilyesmihez. Inkább egy nyugis, romantikus estére vágysz, de szerencsére a randipartnered is hasonlóan gondolkodik.

Párban: Vezess be néhány új szokást a kapcsolatotokba, ami kicsit felrázza a mindennapi rutinotokat. Például a közös főzöcske vagy egy páros edzés biztosan mindkettőtöknek bejönne.

Bika:

Szingli: Bizonytalan vagy a hétvégi randidat illetően, egyáltalán nem érzed azt a vonzalmat, szikrát, ami szeretnél. Azért simán adhatsz egy esélyt a srácnak, legfeljebb nem jön össze a dolog…

Párban: Ha nagyobb kiadást tervezel, mindenképpen beszéld meg előtte a pasiddal, különben úgy fogja érezni, hogy nem számít a véleménye és nagy veszekedés lesz a vége…

Ikrek:

Szingli: Még nem tudtad egészen túl tenni magadat a szakításon, bár már egyre kevesebbet gondolsz az exedre. Ez egy hosszú folyamat, de minél inkább lefoglalod magad, annál könnyebben megy majd!

Párban: Úgy érzed, túlnőnek rajtad a feladatok és egyedül nem vagy képes a végére jutni. De hát nem vagy egyedül, csak egy szavadba kerül, és a szerelmed már ugrik is, hogy segítsen!

Rák:

Szingli: Lehetnél sokkal bátrabb és merészebb, ha pasizásról van szó! Ne csodálkozz, hogy unod a randijaidat, ha mindig a biztosra mész, és ugyanolyan srácokkal találkozol.

Párban: A pasid kivételesen nagyon romantikus hangulatban van, hagyd, hogy ő szervezzen neked programot a hétvégére. Ha pedig jól érezted magad, mindenképpen jelezd, hogy máskor is legyen kedve meglepni téged!

Oroszlán:

Szingli: Bár nem szereted másokkal kitárgyalni a szerelmi életedet, most kivételesen hallgass a barátaidra, mert jó tanácsokat adhatnak a helyzeteddel kapcsolatban!

Párban: Szerencsére a te kapcsolatodban minden a legnagyobb rendben, az egyik barátnődnek viszont nagy szüksége van a segítségedre. Készülj fel, mert nem lesz egyszerű megvigasztalnod!

Szűz:

Szingli: Visszautasítottál egy szuper srácot, nem is tudod miért, mert most már nagyon bánod! Sosem késő igent mondani, hidd el, még mindig áll az ajánlata, csupán annyit kell tenned, hogy megkeresed, hogy meggondoltad magad!

Párban: Te már simán a következő szintre lépnél, de akárhogy is célozgatsz rá, úgy tűnik, a barátod nem veszi a lapot. Valószínűleg pontosan tudja, mit szeretnél, de neki még egy kis időre van szüksége. Egyelőre inkább ne erőltesd a dolgot!

Mérleg:

Szingli: Kifejezetten tetszik mostanában, hogy szingli vagy: a barátnőid rengeteget törődnek veled, jut időd magadra és persze flörtökből is akad bőven. Most is pont egy ilyen csajos hétvége vár rád, nincs más dolgod, mint kiélvezni!

Párban: Azt érzed egy ideje, hogy változásra lenne szükséged. Viszont ne a pasidtól várd a megoldást, mert nem a kapcsolatoddal van problémád, hanem saját magaddal vagy elégedetlen!

Skorpió:

Szingli: Bár most még hihetetlennek tűnhet, mert nincs senki a láthatáron, de extra romantikus napok várnak rád. Megismerkedhetsz egy sráccal, akivel teljesen egymásra kattantok és ezért elég gyorsan is haladtok…

Párban: Valószínűleg sosem leszel a legspontánabb csajszi a földön, a barátod pont az összeszedettséged miatt szeret, de azért néha örülne neki, ha lazább, bevállalósabb lennél. Legalább próbáld meg a kedvéért!

Nyilas:

Szingli: Imádod az őszt, mindig valami új kezdetének fogod fel, szóval téged kifejezetten felvillanyoz, hogy itt a szeptember! Ezzel a pozitív hozzáállással pedig sikerül is bevonzanod egy szuper pasit!

Párban: A barátod most nincs túl jó passzban, rengeteg türelemre és megértésre lesz szükséged, mert szinte vigasztalhatatlan. De ne aggódj, néhány nap és kikeveredik ebből a depiből!

Bak:

Szingli: Nagyon különbözöl a sráccal, akivel épp randizol. Igazából nem is érted, hogy mi tetszik rajta, mégis szuper az összhang köztetek. Ne agyalj annyit feleslegesen, ha jól kijöttök, nincsen semmi baj!

Párban: Néha a legintimebb, legkínosabb témákat is át kell beszélni, még akkor is, ha bőven kívül esik a komfortzónádon! Nem érdemes halogatnod, ess túl rajta mielőbb!

Vízöntő:

Szingli: Olyan infók juthatnak a füledbe a srácról, aki bejön, amiktől teljesen magad alá kerülsz, hatalmasat csalódsz benne. De mielőtt teljesen leírnád a pasit, azért bizonyosodj meg, hogy tényleg igazak-e vagy csak pletykákról van szó!

Párban: Sok minden kavarog a fejedben, kicsit magadba vagy fordulva, viszont semmi kedved ezekről beszélni. Viszont ha nem nyílsz meg, a barátod magára veheti, hogy talán vele van bajod…

Halak:

Szingli: Nem vagy hajlandó elfogadni, hogy vége a nyárnak, ezért az utolsó hétvégére még besűrítettél annyi szabadtéri programot, amennyit csak lehet. Emlékezetes napok elé nézel, de azért pihenni se felejts el kicsit!

Párban: Annyi megoldandó feladatod volt a héten a melóban, hogy hétvégén már nincs kedved a problémákkal foglalkozni. Szerencsére ezt a barátod is érzi és mindent megtesz majd, hogy elterelje a figyelmedet.

Még több

Horoszkóp