2017.09.04.@ 00.09

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem érzi jól magát a munkahelyén, utál bejárni, és ez hétről hétre rosszabb lesz. Támogasd a melókeresésben, esetleg küldj neki néhány álláshirdetést, mert valószínűleg csak a kezdőlökésre van szüksége.

Bika: Ha még nem mutatott be a szüleinek, ezen a héten már tuti haza szeretne vinni, vagy legalábbis felveti, hogy találkozhatnátok négyesben. Ezek után neked is illene majd viszonoznod ugyanezt!

Ikrek: Nem érdemes fontos döntéseket meghoznia a héten, mert valószínűleg néhány nap múlva már másképp látja majd a dolgokat. Próbáld rávenni, hogy inkább gondolja át többször, vagy pihentesse a kérdést jövő hétfőig.

Rák: Úgy érezheti, káosz uralkodik az életén, ezért ne lepődj meg, ha azon kapod, épp rendet rak a szekrényében, kitörli a felesleges képeket a telójáról vagy újratelepíti a laptopját. Egy-két nap és megnyugszik, addig inkább segíts neki!

Oroszlán: Most leginkább a barátai társaságára van szüksége, ezért feltűnően sok közös programot szervez velük. Ez persze nem azt jelenti, hogy téged nem lát szívesen, csak a romantikus programokat pihentetné egy kicsit!

Szűz: Nagyon rosszul viseli, hogy vége a nyárnak, ez a szürke, esős idő kifejezetten lehangolja. Sajnos most hiába is próbálkoznál bármivel, ezen egyedül kell túltennie magát, addig is legyél vele türelmes!

Mérleg: Hihetetlenül romantikus, bújós és odaadó hangulatban van, szinte minden szabad percét veled szeretné tölteni. Neked pedig nincs is más dolgod, mint élvezni!

Skorpió: Megtorpant a projekttel, amin dolgozik, és frusztrálja, hogy nem tudja, mihez is kezdjen. Hallgasd meg és esetleg próbálj neki tanácsot adni, ha viszont nem igazán értesz a dologhoz, már azzal is segítesz, hogy elmesélheti neked a helyzetét.

Nyilas: Nem volt lehetősége nyaralni, talán a sok munka vagy az anyagi helyzete miatt, mindegy is, a lényeg, hogy emiatt nagyon csalódott. Ha nem is tudtok elutazni, legalább egy kényeztető wellness nappal vagy egy kirándulással meglephetnéd!

Bak: Nagyon rossz hatással van rá egy kollégája: folyton verseng vele, kritizálja és megnehezíti a munkáját. De ne aggódj, a héten lesz lehetősége jó időre lerendezni az illetőt és akkor végre megnyugszik.

Vízöntő: Végre egy nyugis hét vár rá a melóban, semmi stressz, se túlóra, sőt néha még előbb is tud végezni. Ez pedig a kapcsolatotokra is jó hatással van, több időt is tudtok együtt tölteni.

Halak: Már azt hitte, hogy túl van egy nehéz projekten, de akadhatnak olyan problémák, amik miatt ismét vissza kell térnie ehhez a melóhoz. Érthető, hogy ettől ideges lesz, de amint befejezi, sokkal jobban érzi majd magát!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 12., Szerda

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!