2017.09.04.@ 00.09

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 4-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem érzi jól magát a munkahelyén, utál bejárni, és ez hétről hétre rosszabb lesz. Támogasd a melókeresésben, esetleg küldj neki néhány álláshirdetést, mert valószínűleg csak a kezdőlökésre van szüksége.

Bika: Ha még nem mutatott be a szüleinek, ezen a héten már tuti haza szeretne vinni, vagy legalábbis felveti, hogy találkozhatnátok négyesben. Ezek után neked is illene majd viszonoznod ugyanezt!

Ikrek: Nem érdemes fontos döntéseket meghoznia a héten, mert valószínűleg néhány nap múlva már másképp látja majd a dolgokat. Próbáld rávenni, hogy inkább gondolja át többször, vagy pihentesse a kérdést jövő hétfőig.

Rák: Úgy érezheti, káosz uralkodik az életén, ezért ne lepődj meg, ha azon kapod, épp rendet rak a szekrényében, kitörli a felesleges képeket a telójáról vagy újratelepíti a laptopját. Egy-két nap és megnyugszik, addig inkább segíts neki!

Oroszlán: Most leginkább a barátai társaságára van szüksége, ezért feltűnően sok közös programot szervez velük. Ez persze nem azt jelenti, hogy téged nem lát szívesen, csak a romantikus programokat pihentetné egy kicsit!

Szűz: Nagyon rosszul viseli, hogy vége a nyárnak, ez a szürke, esős idő kifejezetten lehangolja. Sajnos most hiába is próbálkoznál bármivel, ezen egyedül kell túltennie magát, addig is legyél vele türelmes!

Mérleg: Hihetetlenül romantikus, bújós és odaadó hangulatban van, szinte minden szabad percét veled szeretné tölteni. Neked pedig nincs is más dolgod, mint élvezni!

Skorpió: Megtorpant a projekttel, amin dolgozik, és frusztrálja, hogy nem tudja, mihez is kezdjen. Hallgasd meg és esetleg próbálj neki tanácsot adni, ha viszont nem igazán értesz a dologhoz, már azzal is segítesz, hogy elmesélheti neked a helyzetét.

Nyilas: Nem volt lehetősége nyaralni, talán a sok munka vagy az anyagi helyzete miatt, mindegy is, a lényeg, hogy emiatt nagyon csalódott. Ha nem is tudtok elutazni, legalább egy kényeztető wellness nappal vagy egy kirándulással meglephetnéd!

Bak: Nagyon rossz hatással van rá egy kollégája: folyton verseng vele, kritizálja és megnehezíti a munkáját. De ne aggódj, a héten lesz lehetősége jó időre lerendezni az illetőt és akkor végre megnyugszik.

Vízöntő: Végre egy nyugis hét vár rá a melóban, semmi stressz, se túlóra, sőt néha még előbb is tud végezni. Ez pedig a kapcsolatotokra is jó hatással van, több időt is tudtok együtt tölteni.

Halak: Már azt hitte, hogy túl van egy nehéz projekten, de akadhatnak olyan problémák, amik miatt ismét vissza kell térnie ehhez a melóhoz. Érthető, hogy ettől ideges lesz, de amint befejezi, sokkal jobban érzi majd magát!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!