2017.09.05.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 5., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 5., Kedd

Kos: Oké, hogy kicsit spórolni szeretnél, de azért ne vonj meg magadtól minden kellemes dolgot! Egy fincsi kávé vagy egy extra süti néha bele kell, hogy férjen!

Bika: Ha egy új emberrel, kollégával találkozol, légy óvatos. Elsőre lazának és megbízhatónak tűnhet, de amíg meg nem ismered jobban, inkább tarts egy kis távolságot.

Ikrek: Félsz, hogy megbánthatod az egyik munkatársadat, ezért elgondolkodsz a kegyes hazugságon. De ezt fenntartani hosszútávon sokkal több energiádat emésztené fel, mint most az őszinteség.

Rák: Kicsit türelmetlen és lobbanékony vagy ma, nehezen kezeled, hogy körülötted valahogy mindenki be van lassulva. Azért számolj el tízig, mielőtt csúnyán beszólnál valakinek!

Oroszlán: Nagyon jó kedvűen indul a napod, de mivel a szokásoshoz képest is érzékenyebb vagy ma, könnyen elronthatja a hangulatodat már egy apró nehézség is. Próbálj meg nem mindent magadra venni!

Szűz: Bár van sok munkád, mégis elképesztően unatkozol. Egyáltalán nem köt le, amit csinálsz és a motivációd is kezd elfogyni. Talán ideje lenne egy másik munkakör vagy egy teljesen új állás után nézni!

Mérleg: Minél inkább próbálsz bizonyítani a főnöködnek, annál többször siklanak félre a dolgok. Ha nem próbálnál ilyen görcsösen teljesíteni, csak végeznéd a munkádat a legjobb tudásod szerint, előbb felfigyelnének rád!

Skorpió: Kemény napod lesz a melóban, szinte egy nyugodt pillanatod sem lesz. Szerencsére a pasid megérzi ezt és este egy szuper meglepetéssel készül neked!

Nyilas: Könnyen megsajnálod azokat, akik bajban vannak, és most is képes vagy magadat háttérbe szorítani, hogy segíthess. De vajon tényleg megérdemli az illető, hogy ilyen jófej legyél vele? És vajon ő is megtenné ugyanezt fordított helyzetben?

Bak: Az elmúlt hetekben kicsit lógattad a lábad, ezért most néhány nap alatt szeretnél bepótolni minden mozgást, diétát. Azért a heti hét edzés és a koplalás hosszútávon nem segít, inkább haladj lassabban, de egészségesen!

Vízöntő: Ezerrel pörögsz, nem bírsz megállni egy percre sem. Ezt az energiát viszont inkább a konditeremben vezesd le, mert előfordulhat, hogy így hamar a munkatársaid agyára mész!

Halak: Imádod a munkádat, de kezded azt érezni, hogy anyagilag már nem éri meg ez a sok idő és energia? Itt az ideje, hogy bedobd a fizuemelést, mert most nagy esélyed van rá, hogy rá is bólintanak!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!