2017.09.06.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 6., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 6., Szerda

Kos: Ez az őszi időjárás nem tesz túl jót a hangulatodnak, de ma kifejezetten rossz a kedved. Arra vigyázz, hogy ne húzz le másokat, inkább próbálj meg te ráhangolódni azokra, akik vidámak körülötted.

Bika: Vigyázz arra, hogy ma mit mondasz, főleg, hogy kinek, mert egy apró megjegyzés vagy ártatlannak szánt kritika is rosszul sülhet el! Akkor jársz a legjobban, ha inkább ma nem alkotsz vélemény semmiről…

Ikrek: Meg kell találnod az egyensúlyt a saját és mások igényei között! Fontos, hogy besegíts a kollégáidnak, de a többiek elmaradása miatt azért ne mondd le a fontos programjaidat.

Rák: Kialakulhat egy kisebb veszekedés a munkahelyeden két vagy több munkatársad között, viszont te inkább ne avatkozz bele, még akkor se, ha neked is meg van a véleményed!

Oroszlán: Bűntudatod van, mert akaratod ellenére sikerült megbántanod egy hozzád közel álló személyt. Ne húzd sokáig az időt, inkább gyorsan kérj bocsánatot, mielőtt elmélyül köztetek a harag!

Szűz: Kicsit belefeledkeztél a saját problémáidba és észre sem vetted, hogy az egyik legjobb barátodnak nagy szüksége lenne rád. De nem késő bepótolnod a dolgot, gyorsan csörögj rá vagy fuss össze vele egy kávéra!

Mérleg: Úgy érzed, hiába teszel meg mindent, nem figyelnek rád és nem értékelnek eléggé a munkahelyeden. Pedig már csak egy kicsit kell kitartanod és érkezik a megérdemelt jutalom!

Skorpió: Másokra talán rossz hatással van, hogy itt az ősz, te viszont majd kicsattansz! Tele vagy pozitív energiával és ötletekkel, ami könnyen átragad másokra, nem is csoda, hogy imádnak a közeledben lenni!

Nyilas: Nem érzed magad jól a bőrödben már egy ideje, mégsem teszel semmit, mert tartasz az újdonságtól! Pedig rajtad kívül senki sem változtathat a helyzeteden, szóval ideje lépned!

Bak: Valahogy most mindenki elfoglalt a környezetedben, senki sem ér rá, ezért magányosnak és elszigeteltnek érzed magadat. De például egy izzasztó edzéshez nincs szükséged társaságra és még jobban is leszel majd tőle!

Vízöntő: Fel kell ráznod magadat ebből az őszi depiből, mielőtt komolyan mélypontra kerülsz. Már egy új manikűr, egy szexi ruci vagy egy menő frizura is feldobna, szóval jöhet egy igazi csajos nap?

Halak: Nem bízol alapból sem az idegenekben, de ma különösen bizalmatlan vagy néhány ügyféllel. Nem is baj, hiszen nem véletlen, hogy ilyen megérzéseid vannak, a legjobb, ha hallgatsz rájuk!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!