2017.09.13.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 13., Szerda

Kos: Nem tudsz haladni a munkáddal, pedig te mindent megteszel, hogy időben végezz, mások mégis hátráltatnak. De felesleges ezen idegeskedned, hiszen holnap sincs késő befejezned!

Bika: Már jó ideje dolgozol egy projekten, de valahogy mindig kiderül valami, ami miatt nem tudod lezárni. Lassan már az is felmerült benned, hogy feladod, de akkor kárba megy a belefektetett sok idő és energia. Csak még egy kicsit tarts ki!

Ikrek: A családod egy közös programot, esetleg utazást tervezget, neked viszont egyáltalán nincs hozzá kedved. De mondj igent, mert néhány nap múlva biztosan megbánnád, hogy kihagytad!

Rák: Ma belekeveredhetsz egy furcsa vitába, amiről elsőre nem is hiszed el, hogy veled történik meg. De ha most nem is látszik, hidd el, később még sokat tanulhatsz belőle!

Oroszlán: Nagyon visszafogtad magadat a napokban, hogy ne bánts meg senkit egy új projekttel kapcsolatban, pedig pontosan meg van a véleményed, ráadásul nem is túl pozitív. De ha már eddig kibírtad, most már nincs értelme felrúgnod mindent!

Szűz: Már a délelőtt olyan húzósra sikerül, hogy délre totál kifáradsz. Sajnos a délután se lesz kevésbé nyugis, de ha bírni szeretnéd, ebéd után kávé helyett  dobj be inkább egy zöld teát vagy egy fincsi smoothie-t!

Mérleg: Nyugi van a melóban, alig van feladatod és szerencsére körülötted senki sem stresszel. Használd ki ezt a szuper napot, mert a közeljövőben elég rázós időszakod lesz!

Skorpió: A munkahelyeden pontosan tudják, mennyire terhelhető vagy, és ezt sajnos ki is használják. De attól még nem leszel kevésbé jó munkaerő, ha nem vállalsz el minden plusz melót, sőt!

Nyilas: Úgy érzed, hogy mindenki rád van szállva és csakis azon vannak, hogy téged megbántsanak. Pedig inkább csak te vagy túl érzékeny és a környezeted nem is érti, hogy miért vagy egész nap megsértődve.

Bak: Van egy-két feladat, amit már napok óta halogatsz, mert egyáltalán nincs hozzá kedved. De most már nem húzhatod tovább, ess túl rajta, mielőtt még számon kérnének miatta!

Vízöntő: Egy visszautasíthatatlan meghívást kapsz estére, de annyi a melód, hogy bűntudatod van igent mondani. Pedig 1-2 óra kikapcsolódás még jót is tenne neked!

Halak: Két perc alatt változik a kedved, hol szuper boldog vagy, hol meg el tudnád sírni magadat. Próbáld meg kizárni a környezetedet, mert a kollégáid csak a negatív érzéseidet erősítik ma benned.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!