2017.09.13.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 13., Szerda

Kos: Nem tudsz haladni a munkáddal, pedig te mindent megteszel, hogy időben végezz, mások mégis hátráltatnak. De felesleges ezen idegeskedned, hiszen holnap sincs késő befejezned!

Bika: Már jó ideje dolgozol egy projekten, de valahogy mindig kiderül valami, ami miatt nem tudod lezárni. Lassan már az is felmerült benned, hogy feladod, de akkor kárba megy a belefektetett sok idő és energia. Csak még egy kicsit tarts ki!

Ikrek: A családod egy közös programot, esetleg utazást tervezget, neked viszont egyáltalán nincs hozzá kedved. De mondj igent, mert néhány nap múlva biztosan megbánnád, hogy kihagytad!

Rák: Ma belekeveredhetsz egy furcsa vitába, amiről elsőre nem is hiszed el, hogy veled történik meg. De ha most nem is látszik, hidd el, később még sokat tanulhatsz belőle!

Oroszlán: Nagyon visszafogtad magadat a napokban, hogy ne bánts meg senkit egy új projekttel kapcsolatban, pedig pontosan meg van a véleményed, ráadásul nem is túl pozitív. De ha már eddig kibírtad, most már nincs értelme felrúgnod mindent!

Szűz: Már a délelőtt olyan húzósra sikerül, hogy délre totál kifáradsz. Sajnos a délután se lesz kevésbé nyugis, de ha bírni szeretnéd, ebéd után kávé helyett  dobj be inkább egy zöld teát vagy egy fincsi smoothie-t!

Mérleg: Nyugi van a melóban, alig van feladatod és szerencsére körülötted senki sem stresszel. Használd ki ezt a szuper napot, mert a közeljövőben elég rázós időszakod lesz!

Skorpió: A munkahelyeden pontosan tudják, mennyire terhelhető vagy, és ezt sajnos ki is használják. De attól még nem leszel kevésbé jó munkaerő, ha nem vállalsz el minden plusz melót, sőt!

Nyilas: Úgy érzed, hogy mindenki rád van szállva és csakis azon vannak, hogy téged megbántsanak. Pedig inkább csak te vagy túl érzékeny és a környezeted nem is érti, hogy miért vagy egész nap megsértődve.

Bak: Van egy-két feladat, amit már napok óta halogatsz, mert egyáltalán nincs hozzá kedved. De most már nem húzhatod tovább, ess túl rajta, mielőtt még számon kérnének miatta!

Vízöntő: Egy visszautasíthatatlan meghívást kapsz estére, de annyi a melód, hogy bűntudatod van igent mondani. Pedig 1-2 óra kikapcsolódás még jót is tenne neked!

Halak: Két perc alatt változik a kedved, hol szuper boldog vagy, hol meg el tudnád sírni magadat. Próbáld meg kizárni a környezetedet, mert a kollégáid csak a negatív érzéseidet erősítik ma benned.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!