2017.09.18.@ 00.09

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem indul túl vidáman a hete, de néhány nap múlva egy óriási lehetőséget kap, amiben végre megmutathatja a munkahelyén, mire is képes. Ettől pedig annyira felvillanyozódik, hogy egész hétvégén szuper kedve lesz.

Bika: Egy elég bonyolult és nagyszabású projektbe szeretne belevágni, teljesen rá van kattanva az ötletre. Viszont mindenképp vedd rá, hogy várjon még pár hetet, finomítson még a dolgon kicsit, mert ha elkapkodja és azonnal nekikezd, valószínűleg kudarc lesz a vége.

Ikrek: A szuper hétvégétek után vidáman indítja a hetet, de hamar lelombozódik, amikor kiderül, mennyi munkája és elintéznivalója lesz a héten. De ne aggódj, minél inkább közeledik a hétvége, annál jobb hangulatba kerül ismét.

Rák: Nincs különösebb baja, mégis lehangolt, szinte semmihez sincs kedve. Ne vedd magadra, valószínűleg az időjárás teszi, viszont egy kis extra kényeztetéssel, összebújással biztosan felvidíthatod.

Oroszlán: A pasid egyszerűen nem bír magával, pörög és folyamatosan csinálni akar valamit. Szerencsére egy rakás izgis programot szervez így kettőtöknek, szóval a héten nem fogsz unatkozni, az tuti!

Szűz: Érheti néhány kudarc a héten, ugyanis a főnökének nem annyira jönnek be az ötletei, pedig ő azt hitte, hogy zseniális tervekkel rukkol elő. Most a legjobb, amit tehetsz, ha vigasztalás helyett inkább eltereled a figyelmét a melóról!

Mérleg: Egy olyan üzletbe szeretne beszállni, amiről neked csakis rossz megérzéseid vannak. Ne próbáld meg lebeszélni, mert csak magadra haragítanád, ezt most saját magának kell megtapasztalnia!

Skorpió: Sajnos ez a hét számára 99 százalékban a melóról fog szólni. Rengeteg feladatot bíztak rá, nem akar megcsúszni egyikkel sem, ráadásul bizonyítani is szeretne végre a főnökének és kollégáinak. Szóval ezt most el kell nézned neki!

Nyilas: Egyszerűen nem bír nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőle, de ezt egyesek hajlamosak kihasználni, főleg most, hogy ilyen pörgős időszak van a munkahelyén. Érthető, ha ez idegsít, de ha belegondolsz, pont a nagy szíve miatt vagy úgy oda érte…

Bak: Felmerül egy külföldi utazás lehetősége, amit semmiképpen sem szeretne kihagyni, mivel egész évben erre vágyott. Oké, hogy kicsit nagy kiadás lenne ez most, de ha nem kíséred el, nagyon megbánod majd később!

Vízöntő: A héten csapatban kell dolgoznia, így nagyon sok időt tölt a kollégáival, akár munkaidőn kívül is. Így viszont a hétvégéje teljesen szabad lesz, amit csakis veled szeretne tölteni… csak addig kell kibírnod!

Halak: A munkahelyén és a családjában is vannak gondok, bár nem nagy problémák, mégis lekötik minden gondolatát. Ezért ez most nem a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy még te is a lelkizéssel nyúzd. Jövőhéten is ráérsz megbeszélni vele, bármi is bánt téged, akkor már ő is sokkal nyitottabb lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Horoszkóp: Július 23., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp: Július 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Az egyetlen csillagjegy, aki bárkit képes elcsábítani

Még azt is, aki épp boldog kapcsolatban van!

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

Csak magára tud gondolni és magasan ő nyerné a legnagyobb egó játékot? Ugye sejted, hogy ismét a csillagokban van elrejtve a magyarázat?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 18-án is!

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 17-én is!

Horoszkóp: Július 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!

Horoszkóp: Július 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hogyan javíthatsz a kapcsolataidon!

Horoszkóp: Június 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!