2017.09.18.@ 00.09

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nem indul túl vidáman a hete, de néhány nap múlva egy óriási lehetőséget kap, amiben végre megmutathatja a munkahelyén, mire is képes. Ettől pedig annyira felvillanyozódik, hogy egész hétvégén szuper kedve lesz.

Bika: Egy elég bonyolult és nagyszabású projektbe szeretne belevágni, teljesen rá van kattanva az ötletre. Viszont mindenképp vedd rá, hogy várjon még pár hetet, finomítson még a dolgon kicsit, mert ha elkapkodja és azonnal nekikezd, valószínűleg kudarc lesz a vége.

Ikrek: A szuper hétvégétek után vidáman indítja a hetet, de hamar lelombozódik, amikor kiderül, mennyi munkája és elintéznivalója lesz a héten. De ne aggódj, minél inkább közeledik a hétvége, annál jobb hangulatba kerül ismét.

Rák: Nincs különösebb baja, mégis lehangolt, szinte semmihez sincs kedve. Ne vedd magadra, valószínűleg az időjárás teszi, viszont egy kis extra kényeztetéssel, összebújással biztosan felvidíthatod.

Oroszlán: A pasid egyszerűen nem bír magával, pörög és folyamatosan csinálni akar valamit. Szerencsére egy rakás izgis programot szervez így kettőtöknek, szóval a héten nem fogsz unatkozni, az tuti!

Szűz: Érheti néhány kudarc a héten, ugyanis a főnökének nem annyira jönnek be az ötletei, pedig ő azt hitte, hogy zseniális tervekkel rukkol elő. Most a legjobb, amit tehetsz, ha vigasztalás helyett inkább eltereled a figyelmét a melóról!

Mérleg: Egy olyan üzletbe szeretne beszállni, amiről neked csakis rossz megérzéseid vannak. Ne próbáld meg lebeszélni, mert csak magadra haragítanád, ezt most saját magának kell megtapasztalnia!

Skorpió: Sajnos ez a hét számára 99 százalékban a melóról fog szólni. Rengeteg feladatot bíztak rá, nem akar megcsúszni egyikkel sem, ráadásul bizonyítani is szeretne végre a főnökének és kollégáinak. Szóval ezt most el kell nézned neki!

Nyilas: Egyszerűen nem bír nemet mondani, ha valaki segítséget kér tőle, de ezt egyesek hajlamosak kihasználni, főleg most, hogy ilyen pörgős időszak van a munkahelyén. Érthető, ha ez idegsít, de ha belegondolsz, pont a nagy szíve miatt vagy úgy oda érte…

Bak: Felmerül egy külföldi utazás lehetősége, amit semmiképpen sem szeretne kihagyni, mivel egész évben erre vágyott. Oké, hogy kicsit nagy kiadás lenne ez most, de ha nem kíséred el, nagyon megbánod majd később!

Vízöntő: A héten csapatban kell dolgoznia, így nagyon sok időt tölt a kollégáival, akár munkaidőn kívül is. Így viszont a hétvégéje teljesen szabad lesz, amit csakis veled szeretne tölteni… csak addig kell kibírnod!

Halak: A munkahelyén és a családjában is vannak gondok, bár nem nagy problémák, mégis lekötik minden gondolatát. Ezért ez most nem a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy még te is a lelkizéssel nyúzd. Jövőhéten is ráérsz megbeszélni vele, bármi is bánt téged, akkor már ő is sokkal nyitottabb lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a Spotify zenehoroszkópját!

Csekkold a Spotify zenehoroszkópját!

A szuper zenék mellett a lejátszási listákhoz horoszkóp is jár!

Ez a legnagyobb félelmed a horoszkópod szerint  

Nézz szembe a legnagyobb félelmeddel, amit a csillagok állítanak eléd. Elég bátor vagy hozzá?

Horoszkóp: Január 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 23-án is!

Horoszkóp: Január 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!