2017.09.25.@ 00.09

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját szeptember 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Valahogy nem érzi magát jól a bőrében, de fogalma sincsen, mi lehet a baj, ettől pedig folyamatosan rosszkedvű. Mi lenne, ha rávennéd egy-két közös edzésre? Egy kis mozgás biztosan kizökkentené ebből az állapotból.

Bika: Nem igazán az a romantikus típus, de a héten nagyon érzelmes hangulatba kerül. Ne lepődj meg, ha egyik este gyertyafényes vacsi vár rád, vagy kényeztető masszázzsal, esetleg egy cuki ajándékkal kedveskedik neked.

Ikrek: Az egyik legjobb barátjának most nagy szüksége van rá, ezért a héten szinte minden szabad percét vele tölti. Oké, hogy kicsit nélkülöznöd kell, de a hétvégén cserébe csak rád koncentrál majd!

Rák: Imád bulizni, szórakozni, társaságban lenni, ez a következő napokban pedig még jellemzőbb lesz rá. Ha viszont neked nincs kedved vagy erőd vele menni, akkor se tartsd vissza, mert most csak veszekedés lenne belőle!

Oroszlán: Sok konfliktusa van mostanában, de nem igazán érti, mivel van a probléma. Talán ha finoman rávilágítanál, hogy ésszel többre megy, mint erővel, sikerülne elkerülnie ezeket a felesleges munkahelyi viszályokat.

Szűz: Kemény hét vár rá, rengeteg feladattal, elintéznivalóval, ráadásul néhány fontos megbeszélésre is fel kell készülnie. A legjobb az lenne, ha hagynád a melóra koncentrálni, hidd el, a hét második felében kárpótolni fog érte!

Mérleg: Egy fontos döntést kell meghoznia, de nem tudja eldönteni, hogy az eszére vagy inkább a szívére hallgasson. Te viszont tudod a választ, de akármennyire is szeretnél segíteni neki, maximum a véleményedet mondd el, ne próbáld meg meggyőzni!

Skorpió: A pasid született vezető, ezt a tulajdonságát pedig most kamatoztathatja is a melóban. A sikerein felbuzdulva viszont ebből a szerepből elfelejt otthon kilépni, amiből lehet köztetek kisebb-nagyobb súrlódás a napokban.

Nyilas: Nincs kedve kimozdulni otthonról, pedig most pont az tenne jót neki, ha emberek között lenne. Nem lesz könnyű dolgod, de muszáj kirángatnod a négy fal közül! De ha végre ráveszed egy-egy programra, már nagyon fogja élvezni…

Bak: Elsőre úgy tűnhet, hogy hatalmasat kockáztat az egyik döntésével, sőt kifejezetten őrültségnek tartod a dolgot. De támogasd akkor is, ha nem értesz egyet, mert most mindennél jobban vágyik erre.

Vízöntő: Kicsit furcsán viselkedhet a héten, szórakozott és olyan dolgokat csinál, amit korábban még sosem. Azért ne gondolj egyből a legrosszabbra, valószínűleg csak kimerült és azért ilyen figyelmetlen.

Halak: Nem alakulnak túl fényesen a dolgai a melóban, sőt a családjában is akad néhány probléma. Viszont most te vagy az egyetlen biztos és pozitív pont az életében, ezért a szokásosnál is többet keresi majd a társaságodat, kéri ki a tanácsaidat.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!