2017.09.26.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 26., Kedd

Kos: Szeretsz másoknak segíteni és jól esik, ha kikérik a véleményedet. Most pedig lesz is alkalmad bőven tanácsokat osztogatni, mert ma valahogy mindenki téged talál be a problémáival.

Bika: Még sosem volt olyan kényelmes az ágyad, mint ma reggel, nem is csoda, hogy semmi kedved a melóhoz. Ma a legjobb barátod határozottan a kávésbögréd lesz! De ha ráveszed magad egy délutáni edzésre, holnap már sokkal fittebben ébredsz!

Ikrek: Lelkiismeretesen dolgozol, ezért nagyon bosszant, hogy egy-két kollégád sumákol a melóval kapcsolatban. Viszont addig inkább ne szólj be nekik, amíg a te munkádat nem hátráltatják, mert abból csak felesleges konfliktus lehet.

Rák: Mázlid volt az elmúlt hetekben, békén hagytak a munkahelyeden, a főnököd sem piszkált semmivel. Ez most egy kicsit megváltozhat, de ne aggódj, ezúttal nem leszel sokáig reflektor fényben!

Oroszlán: Már ezer éve álmodozol egy hosszú, akár egzotikus utazásról. Épp itt az ideje, hogy elkezdd megtervezni és spórolni rá. Ha sosem vágsz bele, az egészből nem lesz semmi!

Szűz: Eléggé unatkozol mostanában, de nem a melóval van a gondod. Talán ha keresnél egy új sportot, tanfolyamot vagy hobbit, elégedettebb lennél a mindennapjaiddal!

Mérleg: Egy magánéleti vita annyira kikészít, hogy egész nap másra se tudsz gondolni. Úgy érzed, megbántottak, de bűntudatod is van azért, amiket te mondtál. Ne kínozd magad tovább, tedd meg te az első lépést a béküléshez!

Skorpió: Bizonytalan vagy abban, hogy jól csinálod-e, amit csinálsz, és hogy egyáltalán jó helyen vagy-e! A mai napot szánd arra, hogy végig gondolod, mi mindent értél el az elmúlt években, és hamar rá fogsz jönni, hogy nincs okod a szomorkodásra!

Nyilas: Találkozol néhány új emberrel, akik nem csak a hangulatodat dobják fel, de a szakmai előrelépésedben is rengeteget segíthetnek. Neked nincs is más dolgod, mint élni a lehetőséggel!

Bak: Mostanában nagyon sok energiát és időt szántál arra, hogy javíts a hibáidon. Alapjáraton jól kezeled a kritikát, de éppen ezért ma nagyon rosszul kezeled, ha valaki megjegyzést tesz neked.

Vízöntő: Ma különösen romantikus hangulatban vagy, nem is tudsz másra gondolni, csak a pasidra. Szerencsére az érés kölcsönös és így szuper estétek lesz!

Halak: Egyik napról a másikra megváltoztak a körülmények a melóban, ami miatt nem tudsz úgy haladni, ahogy szerettél volna. Ma szánj egy-két órát az újratervezésre, és holnaptól minden megint a megfelelő ütemben megy majd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!