2017.09.26.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 26., Kedd

Kos: Szeretsz másoknak segíteni és jól esik, ha kikérik a véleményedet. Most pedig lesz is alkalmad bőven tanácsokat osztogatni, mert ma valahogy mindenki téged talál be a problémáival.

Bika: Még sosem volt olyan kényelmes az ágyad, mint ma reggel, nem is csoda, hogy semmi kedved a melóhoz. Ma a legjobb barátod határozottan a kávésbögréd lesz! De ha ráveszed magad egy délutáni edzésre, holnap már sokkal fittebben ébredsz!

Ikrek: Lelkiismeretesen dolgozol, ezért nagyon bosszant, hogy egy-két kollégád sumákol a melóval kapcsolatban. Viszont addig inkább ne szólj be nekik, amíg a te munkádat nem hátráltatják, mert abból csak felesleges konfliktus lehet.

Rák: Mázlid volt az elmúlt hetekben, békén hagytak a munkahelyeden, a főnököd sem piszkált semmivel. Ez most egy kicsit megváltozhat, de ne aggódj, ezúttal nem leszel sokáig reflektor fényben!

Oroszlán: Már ezer éve álmodozol egy hosszú, akár egzotikus utazásról. Épp itt az ideje, hogy elkezdd megtervezni és spórolni rá. Ha sosem vágsz bele, az egészből nem lesz semmi!

Szűz: Eléggé unatkozol mostanában, de nem a melóval van a gondod. Talán ha keresnél egy új sportot, tanfolyamot vagy hobbit, elégedettebb lennél a mindennapjaiddal!

Mérleg: Egy magánéleti vita annyira kikészít, hogy egész nap másra se tudsz gondolni. Úgy érzed, megbántottak, de bűntudatod is van azért, amiket te mondtál. Ne kínozd magad tovább, tedd meg te az első lépést a béküléshez!

Skorpió: Bizonytalan vagy abban, hogy jól csinálod-e, amit csinálsz, és hogy egyáltalán jó helyen vagy-e! A mai napot szánd arra, hogy végig gondolod, mi mindent értél el az elmúlt években, és hamar rá fogsz jönni, hogy nincs okod a szomorkodásra!

Nyilas: Találkozol néhány új emberrel, akik nem csak a hangulatodat dobják fel, de a szakmai előrelépésedben is rengeteget segíthetnek. Neked nincs is más dolgod, mint élni a lehetőséggel!

Bak: Mostanában nagyon sok energiát és időt szántál arra, hogy javíts a hibáidon. Alapjáraton jól kezeled a kritikát, de éppen ezért ma nagyon rosszul kezeled, ha valaki megjegyzést tesz neked.

Vízöntő: Ma különösen romantikus hangulatban vagy, nem is tudsz másra gondolni, csak a pasidra. Szerencsére az érés kölcsönös és így szuper estétek lesz!

Halak: Egyik napról a másikra megváltoztak a körülmények a melóban, ami miatt nem tudsz úgy haladni, ahogy szerettél volna. Ma szánj egy-két órát az újratervezésre, és holnaptól minden megint a megfelelő ütemben megy majd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!