2017.09.28.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 28., Csütörtök

Kos: Nemrégiben megismerkedtél egy sráccal, aki egyre fontosabb lett a számodra. Ma pedig végre eljuthat oda a kapcsolatotok, amire az elejétől kezdve vágysz!

Bika: Ma többször is számon kérhetnek, megkérdőjelezhetik a döntéseidet. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, maximálisan állj ki a saját álláspontod mellett!

Ikrek: Egy hirtelen jött probléma felborítja az egész iroda napját, mindenki pánikol és stresszel. Most jól jöhet a gyakorlatias és nyugodt oldalad, amivel pillanatok alatt meg tudod oldani a helyzetet.

Rák: Rengeteg a dolgod, de azért egy kis szünetnek bele kell férnie! Legfőképp az ebédet ne felejtsd el, különben nem fogod bírni a délutánt, ami még húzósabb lesz!

Oroszlán: Egy új feladat miatt olyan emberekkel kell csapatban dolgoznod, akiket egyáltalán nem kedvelsz. A jó hír viszont az, hogy ezáltal közelebb kerültök egymáshoz, és a projekt végén még meg is szeretheted őket!

Szűz: Ha nem fért bele idén a nyaralás, már most kezdj el szervezni egy őszi wellnesst vagy egy téli sítúrát! Szükséged van pihenésre, utazásra, szóval ezt már semmiképp se hagyd ki!

Mérleg: Rég érezted magad ilyen szerelmesnek és boldognak, ami szuper, de az érzéseid sajnos teljesen elterelik a figyelmedet a munkádról. Muszáj lenne megtalálnod az egyensúlyt és a karrieredre is koncentrálnod egy kicsit!

Skorpió: Megszerezni az új melót egy dolog, de meg is kell tartanod! Most nem engedhetsz le, mert még be kell bizonyítanod a kollégáidnak és a főnöködnek, hogy valóban itt a helyed!

Nyilas: Bármilyen döntéshelyzetbe is kerülsz ma, mindenképpen kérj egy-két nap haladékot. Holnapra ugyanis kiderülhetnek olyan tényezők, amiktől biztosan másképp látod majd a dolgot, mint most!

Bak: Van néhány súrlódás a pasid és közted, a mindennapos viták és lelkizések pedig teljesen kimerítenek. Így egyikőtök sem tud a melóban teljesíteni, ezért inkább most jegeljétek a dolgot és csak hétvégén próbáljátok megbeszélni.

Vízöntő: Szeretnél minél jobb benyomást kelteni a munkahelyeden, ezért a lehető legjobb formádat adod. Viszont így lassan kezdesz nem önmagad lenni, ami nagyon fárasztó. Hidd el, akkor is értékelni és kedvelni fognak, ha kicsit lelazulsz!

Halak: Szuperül indul a napod, szinte semmi sem tud kizökkenteni, így a meló is könnyedén és gyorsan telik el. Délután viszont felzaklathat egy váratlan esemény, de szerencsére ez is gyorsan megoldódik majd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!