2017.09.28.@ 00.09

Horoszkóp: Szeptember 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 28-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Szeptember 28., Csütörtök

Kos: Nemrégiben megismerkedtél egy sráccal, aki egyre fontosabb lett a számodra. Ma pedig végre eljuthat oda a kapcsolatotok, amire az elejétől kezdve vágysz!

Bika: Ma többször is számon kérhetnek, megkérdőjelezhetik a döntéseidet. Ne hagyd magad elbizonytalanítani, maximálisan állj ki a saját álláspontod mellett!

Ikrek: Egy hirtelen jött probléma felborítja az egész iroda napját, mindenki pánikol és stresszel. Most jól jöhet a gyakorlatias és nyugodt oldalad, amivel pillanatok alatt meg tudod oldani a helyzetet.

Rák: Rengeteg a dolgod, de azért egy kis szünetnek bele kell férnie! Legfőképp az ebédet ne felejtsd el, különben nem fogod bírni a délutánt, ami még húzósabb lesz!

Oroszlán: Egy új feladat miatt olyan emberekkel kell csapatban dolgoznod, akiket egyáltalán nem kedvelsz. A jó hír viszont az, hogy ezáltal közelebb kerültök egymáshoz, és a projekt végén még meg is szeretheted őket!

Szűz: Ha nem fért bele idén a nyaralás, már most kezdj el szervezni egy őszi wellnesst vagy egy téli sítúrát! Szükséged van pihenésre, utazásra, szóval ezt már semmiképp se hagyd ki!

Mérleg: Rég érezted magad ilyen szerelmesnek és boldognak, ami szuper, de az érzéseid sajnos teljesen elterelik a figyelmedet a munkádról. Muszáj lenne megtalálnod az egyensúlyt és a karrieredre is koncentrálnod egy kicsit!

Skorpió: Megszerezni az új melót egy dolog, de meg is kell tartanod! Most nem engedhetsz le, mert még be kell bizonyítanod a kollégáidnak és a főnöködnek, hogy valóban itt a helyed!

Nyilas: Bármilyen döntéshelyzetbe is kerülsz ma, mindenképpen kérj egy-két nap haladékot. Holnapra ugyanis kiderülhetnek olyan tényezők, amiktől biztosan másképp látod majd a dolgot, mint most!

Bak: Van néhány súrlódás a pasid és közted, a mindennapos viták és lelkizések pedig teljesen kimerítenek. Így egyikőtök sem tud a melóban teljesíteni, ezért inkább most jegeljétek a dolgot és csak hétvégén próbáljátok megbeszélni.

Vízöntő: Szeretnél minél jobb benyomást kelteni a munkahelyeden, ezért a lehető legjobb formádat adod. Viszont így lassan kezdesz nem önmagad lenni, ami nagyon fárasztó. Hidd el, akkor is értékelni és kedvelni fognak, ha kicsit lelazulsz!

Halak: Szuperül indul a napod, szinte semmi sem tud kizökkenteni, így a meló is könnyedén és gyorsan telik el. Délután viszont felzaklathat egy váratlan esemény, de szerencsére ez is gyorsan megoldódik majd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!