2017.10.06.@ 00.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Tedd félre egy-két napra a spórolást! Most arra van szükséged, hogy jól érezd magadat, új élményeket gyűjts, bulizz, ráérsz hétfőtől odafigyelni a kiadásaidra.

Párban: Nem értetek egyet a pénzügyeitekkel kapcsolatban, ami okoz néhány vitát köztetek. Egyikőtök viszont kénytelen lesz engedni, ha nem akartok egész hétvégén a lakásban ücsörögni duzzogva.

Bika:

Szingli: Ha egyedül nem mersz elmenni egy buliba, ahova meghívtak, szólj a legjobb barátnődnek. Örülni fog, hogy rá gondoltál, és így te sem fogsz unatkozni, ha mégsem úgy alakulna az este, ahogy tervezed!

Párban: A pasid totál feszült, amit persze sikerült egész héten rajtad levezetnie. Érthető, hogy rosszul esett, de ha egész hétvégén játszod emiatt a sértődöttet, szörnyű két nap vár rátok pihenés helyett!

Ikrek:

Szingli: A társaságból egy-két lánynak nem igazán tetszik, hogy egy szuper pasival randizol, még az is előfordulhat, hogy megpróbálnak keresztbe tenni neked. De ne aggódj, abszolút te vagy a befutó!

Párban: A barátodnak most mindennél nagyobb szüksége van a támogatásodra. Valószínűleg egy hosszú, lelkizős hétvége előtt álltok, de most tényleg fontos, hogy érezze, mellette állsz!

Rák:

Szingli: Ha nem vigyázol, a kelleténél közelebb kerülhetsz az exedhez, ilyen érzelmi cunamira viszont most egyáltalán nincs szükséged… A legjobb lesz, ha messzire elkerülöd, ha meglátod a srácot!

Párban: Egy finom vacsi és összebújás a kanapén egy izgalmas filmmel: ez az, amivel most leveheted a szerelmedet a lábáról! És hát amúgy is rád fér már a pihenés, igaz?

Oroszlán:

Szingli: Hirtelen egy szerelmi háromszög kellős közepén találhatod magadat, mivel a srác nem biztos, hogy minden titkáról beszámolt neked. Ha annyira még nem estél bele, talán érdemes lenne időben kiszállnod a dologból…

Párban: Még sosem volt ilyen harmonikus a kapcsolatotok, azon gondolkozol, hogy talán már túl jó is ahhoz, hogy igaz legyen… Pedig nyugodtan hidd el, hogy a barátod ennyire odavan érted!

Szűz:

Szingli: Bárki is közeledik feléd, folyamatosan találsz benne valami negatívumot. Ha csakis a rossz tulajdonságokra koncentrálsz, még az is előfordulhat, hogy elszalasztod az Igazit!

Párban: Úgy alakul, hogy külön kell töltenetek a hétvégét, ami miatt mind a ketten csalódottak vagytok. Esetleg néhány szexi üzenettel feldobhatnád a pasidat…

Mérleg:

Szingli: Sokat randiztál mostanában, és nem alakultak túl fényesen, mintha picit ki is ábrándultál volna az egészből. Szerencse, hogy csakis csajos programokat szerveztél a hétvégére!

Párban: Szeretnéd, hogy gyorsabban haladjatok a barátoddal, ő viszont tökéletesen elvan ezzel a tempóval. Finoman jelezheted neki a problémádat, most nyitott lesz rá, de azért erőszakosan semmiképpen se sürgesd!

Skorpió:

Szingli: Nincs kedved kimozdulni, pedig egy rakás meghívást kapsz. Legalább az egyikre menj el, mert attól csak még rosszabb hangulatba kerülsz, ha két napig a lakásodban kuksolsz.

Párban: Egy apró flört is elég ahhoz, hogy kicsit összezavarjon, főleg, hogy most nem érzed magad olyan jól a kapcsolatodban. Viszont csak egy napig tart az egész, és utána ismét a barátodra tudsz koncentrálni.

Nyilas:

Szingli: Egyáltalán nem számítasz romantikus hétvégére, nincs is most olyan srác az életedben, aki szóba jöhetne… vagy talán mégis van, csak egészen mostanáig nem vetted észre!

Párban: Hiába küzdesz ellene, már a legapróbb mozdulatai is idegesítenek, de ne aggódj, nem arról van szó, hogy már ne szeretnéd, csak túl sok időt töltöttetek együtt mostanában.

Bak:

Szingli: Előfordulhat, hogy eltűnik a srác egy-két napra, nem válaszol az üzeneteidre és nem veszi fel a telefont. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, valószínűleg olyan magánéleti gondja akadt, mi leköti minden percét.

Párban: Amennyire jól indult a hetetek, annyira el is romlik a hétvégétek. Mindketten feszültek és idegesek vagytok és egymáson vezetitek le, pont ezért jót tenne nektek, ha kivételesen külön mennétek bulizni.

Vízöntő:

Szingli: Már régóta vártad ezt a randit, pont ezért talán kicsit túl is gondoltad. Maradj laza, természetes és csakis olyan rucit vegyél fel, amiben kényelmesen érzed magadat!

Párban: Elhatároztátok, hogy kicsit visszafogjátok a költekezést? Attól még nem kell bezárkóznotok a négy fal közé! Mit szólnál egy kiránduláshoz vagy közös szabadtéri edzéshez?

Halak:

Szingli: Már többször is visszautasítottál egy srácot, de ő kitartóan ostromol téged. Nincs különösebb programod, ezúttal akár igent is mondhatnál! Meg fogsz lepődni, milyen jól is elsülhet!

Párban: A pasid már régóta nyúz, hogy próbáljatok ki extrémebb dolgokat, de eddig valahogy nem jöttél lázba a gondolattól. Ez a hétvége viszont pont alkalmas a kísérletezésre!

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!