2017.10.06.@ 00.10

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 6-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Tedd félre egy-két napra a spórolást! Most arra van szükséged, hogy jól érezd magadat, új élményeket gyűjts, bulizz, ráérsz hétfőtől odafigyelni a kiadásaidra.

Párban: Nem értetek egyet a pénzügyeitekkel kapcsolatban, ami okoz néhány vitát köztetek. Egyikőtök viszont kénytelen lesz engedni, ha nem akartok egész hétvégén a lakásban ücsörögni duzzogva.

Bika:

Szingli: Ha egyedül nem mersz elmenni egy buliba, ahova meghívtak, szólj a legjobb barátnődnek. Örülni fog, hogy rá gondoltál, és így te sem fogsz unatkozni, ha mégsem úgy alakulna az este, ahogy tervezed!

Párban: A pasid totál feszült, amit persze sikerült egész héten rajtad levezetnie. Érthető, hogy rosszul esett, de ha egész hétvégén játszod emiatt a sértődöttet, szörnyű két nap vár rátok pihenés helyett!

Ikrek:

Szingli: A társaságból egy-két lánynak nem igazán tetszik, hogy egy szuper pasival randizol, még az is előfordulhat, hogy megpróbálnak keresztbe tenni neked. De ne aggódj, abszolút te vagy a befutó!

Párban: A barátodnak most mindennél nagyobb szüksége van a támogatásodra. Valószínűleg egy hosszú, lelkizős hétvége előtt álltok, de most tényleg fontos, hogy érezze, mellette állsz!

Rák:

Szingli: Ha nem vigyázol, a kelleténél közelebb kerülhetsz az exedhez, ilyen érzelmi cunamira viszont most egyáltalán nincs szükséged… A legjobb lesz, ha messzire elkerülöd, ha meglátod a srácot!

Párban: Egy finom vacsi és összebújás a kanapén egy izgalmas filmmel: ez az, amivel most leveheted a szerelmedet a lábáról! És hát amúgy is rád fér már a pihenés, igaz?

Oroszlán:

Szingli: Hirtelen egy szerelmi háromszög kellős közepén találhatod magadat, mivel a srác nem biztos, hogy minden titkáról beszámolt neked. Ha annyira még nem estél bele, talán érdemes lenne időben kiszállnod a dologból…

Párban: Még sosem volt ilyen harmonikus a kapcsolatotok, azon gondolkozol, hogy talán már túl jó is ahhoz, hogy igaz legyen… Pedig nyugodtan hidd el, hogy a barátod ennyire odavan érted!

Szűz:

Szingli: Bárki is közeledik feléd, folyamatosan találsz benne valami negatívumot. Ha csakis a rossz tulajdonságokra koncentrálsz, még az is előfordulhat, hogy elszalasztod az Igazit!

Párban: Úgy alakul, hogy külön kell töltenetek a hétvégét, ami miatt mind a ketten csalódottak vagytok. Esetleg néhány szexi üzenettel feldobhatnád a pasidat…

Mérleg:

Szingli: Sokat randiztál mostanában, és nem alakultak túl fényesen, mintha picit ki is ábrándultál volna az egészből. Szerencse, hogy csakis csajos programokat szerveztél a hétvégére!

Párban: Szeretnéd, hogy gyorsabban haladjatok a barátoddal, ő viszont tökéletesen elvan ezzel a tempóval. Finoman jelezheted neki a problémádat, most nyitott lesz rá, de azért erőszakosan semmiképpen se sürgesd!

Skorpió:

Szingli: Nincs kedved kimozdulni, pedig egy rakás meghívást kapsz. Legalább az egyikre menj el, mert attól csak még rosszabb hangulatba kerülsz, ha két napig a lakásodban kuksolsz.

Párban: Egy apró flört is elég ahhoz, hogy kicsit összezavarjon, főleg, hogy most nem érzed magad olyan jól a kapcsolatodban. Viszont csak egy napig tart az egész, és utána ismét a barátodra tudsz koncentrálni.

Nyilas:

Szingli: Egyáltalán nem számítasz romantikus hétvégére, nincs is most olyan srác az életedben, aki szóba jöhetne… vagy talán mégis van, csak egészen mostanáig nem vetted észre!

Párban: Hiába küzdesz ellene, már a legapróbb mozdulatai is idegesítenek, de ne aggódj, nem arról van szó, hogy már ne szeretnéd, csak túl sok időt töltöttetek együtt mostanában.

Bak:

Szingli: Előfordulhat, hogy eltűnik a srác egy-két napra, nem válaszol az üzeneteidre és nem veszi fel a telefont. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, valószínűleg olyan magánéleti gondja akadt, mi leköti minden percét.

Párban: Amennyire jól indult a hetetek, annyira el is romlik a hétvégétek. Mindketten feszültek és idegesek vagytok és egymáson vezetitek le, pont ezért jót tenne nektek, ha kivételesen külön mennétek bulizni.

Vízöntő:

Szingli: Már régóta vártad ezt a randit, pont ezért talán kicsit túl is gondoltad. Maradj laza, természetes és csakis olyan rucit vegyél fel, amiben kényelmesen érzed magadat!

Párban: Elhatároztátok, hogy kicsit visszafogjátok a költekezést? Attól még nem kell bezárkóznotok a négy fal közé! Mit szólnál egy kiránduláshoz vagy közös szabadtéri edzéshez?

Halak:

Szingli: Már többször is visszautasítottál egy srácot, de ő kitartóan ostromol téged. Nincs különösebb programod, ezúttal akár igent is mondhatnál! Meg fogsz lepődni, milyen jól is elsülhet!

Párban: A pasid már régóta nyúz, hogy próbáljatok ki extrémebb dolgokat, de eddig valahogy nem jöttél lázba a gondolattól. Ez a hétvége viszont pont alkalmas a kísérletezésre!

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szerelmi horoszkóp szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 18-án is!

Horoszkóp: Április 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Horoszkóp: Április 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Horoszkóp: Április 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Horoszkóp: Április 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Horoszkóp: Március 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 28-án is!

Horoszkóp: Március 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 27-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Romantikus hangulatban van, egyáltalán nem szokása bókokkal és ajándékokkal elhalmozni, de most szinte minden nap meglep valami cuki dologgal. Ne