2017.10.12.@ 00.10

Horoszkóp: Október 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Október 12., Csütörtök

Kos: Teljesen új feladatot kapsz, amitől nagyon izgatott vagy, de egy kicsit félsz is. Néhány óra alatt viszont sikerül annyira belerázódnod, hogy nem csak magadat, de a kollégáidat is megleped vele!

Bika: Szuper romantikus napod lesz, készülj! A pasid a tenyerén hordoz reggeltől estig, ha viszont szingli vagy, egy váratlan, de annál izgibb flört dobja fel a délutánodat!

Ikrek: Úgy érzed, nincs semmi erőd, főleg nem dolgozni! A kedvenc lattéd és egy extra reggeli edzés viszont pillanatok alatt formába hoz, ami után még a melóhoz is megjön a kedved.

Rák: Az egyik kollégád elkezd közeledni feléd, egyértelműen többet szeretne barátságnál. Viszont csak akkor engedd közel magadhoz, ha tényleg bejön, mert egy komolytalan flörtből a munkahelyeden még bajod is lehet…

Oroszlán: Változékony a hangulatod, még te sem tudsz kiigazodni saját magadon. Ezért inkább ma ne hozz meg semmilyen fontos döntést, mert holnap már biztosan másképp gondolod majd!

Szűz: Ma több nézeteltérés is kialakulhat közted és a kollégáid között. Hallgasd meg az ő véleményüket is, ne utasítsd el élből őket, mert nagyon megnehezítheti a munkádat, ha többen is megsértődnek rád.

Mérleg: Van egy rakás zseniális ötleted, de ne dobd be az összeset egy meetingen! Írd fel inkább őket és egyesével rukkolj elő velük. Jól fog még jönni ez a tartalék, ha éppen nincs időd készülni egy-egy megbeszélésre.

Skorpió: Megismerkedsz néhány külföldi kollégával, a beszélgetés után pedig hirtelen kedvet kapsz utazgatni. Ez jó motiváció lehet arra, hogy végre elkezdj félretenni, nem gondolod?

Nyilas: Alig telt el néhány nap az októberből, de a bankszámlád egyenlege vészesen közelít a nullához. Még messze a hónap vége, szóval mától muszáj szigorú spórolásba kezdened!

Bak: Ha már egy ideje gondolkodsz a melóváltáson, ne halogasd tovább, kezdj el keresgélni! Néhány állásinterjú még nem azt jelenti, hogy fel kell mondanod, de legalább tisztában leszel a lehetőségeiddel.

Vízöntő: Egy régi ismerősöd olyan ajánlattal állhat elő, amire szíved szerint azonnal igent mondanál. Azért adj magadnak egy-két napot és gondold át, mielőtt fejest ugranál a dologba!

Halak: A barátoddal teljesen egy hullámhosszon vagytok, szinte az egész napot átbeszélgetitek, este pedig ott folytatjátok, ahol délután abbahagytátok. Azért a melóra is próbálj meg figyelni, mert ma súlyos hibát is véthetsz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 21., Szerda

Horoszkóp: November 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 21-én is!

Horoszkóp: November 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.