2017.11.02.@ 00.11

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Kos: Egy új projektet bízhatnak rád, ami új feladatokat, kihívásokat és új kollégákat is jelent. Elsőre talán nagy falatnak tűnhet, de mindenképpen vállald el, mert imádni fogod!

Bika: A pihinap után hatalmas erővel veted bele magadat a melóba, szeretnél haladni, de körülötted mindenki inkább lazít. Talán te is elhalaszthatod holnapra a nagy hajtást…

Ikrek: Mostanában annyira a melóra koncentráltál, hogy nem is volt időd kikapcsolni. A ma estét viszont szánd csakis magadra! Mit szólnál egy sorozat-maratonhoz vagy egy szuper romantikus könyvhöz?

Rák: Hiszel a véletlenekben, de ma annyi minden összejön, hogy nap végére már nem igazán tudod elképzelni, hogy ne legyen oka minden furcsaságnak. Ne aggódj, hamarosan össze fog állni a kép!

Oroszlán: Reggel még tele vagy energiával, alig várod az esti programodat. Délutánra viszont annyira elfáradsz, hogy elmegy az egésztől a kedved. Azért ne mondd le, tíz perc után úgyis bulihangulatba kerülsz!

Szűz: Ha nem érzed magadat száz százalékosan jól, inkább maradj otthon! Ne kockáztass, mert ha nem pihensz, komolyabban is megbetegedhetsz!

Mérleg: Egy érdekes vitába keveredhetsz, ami elgondolkodtat a jövőddel kapcsolatban. Sőt, erőt is ad arra, hogy meghozz olyan döntéseket, amikhez eddig nem volt merszed!

Skorpió: Hiába pihenhettél volna tegnap, egy rakás dolgot szerveztél magadnak, és végül egy percre sem ültél le. Így ne csodálkozz, ha a mai nap végig szenvedés lesz! Ma este próbálj meg korán ágyba bújni!

Nyilas: Reggeltől kezdve egyfolytában csörög a telód, özönlenek az e-mailek és az sms-ek. Készülj egy extra pörgős napra, mert ez egészen késő délutánig így lesz!

Bak: Szuper formában vagy, hihetetlenül gyorsan ugranak be jobbnál jobb ötletek. Ez jól is jön ma, mert több váratlan problémát is meg kell majd oldanod, a munkatársaid ugyanis nincsenek ma a helyzet magaslatán…

Vízöntő: Egy váratlan kiadás miatt szembesülsz vele, hogy sokkal rosszabbul állsz anyagilag, mint hitted. De ne pánikolj, még bőven van időd az ünnepek előtt egyenesbe jönni, csak kicsit rá kell kapcsolnod a spórolásra!

Halak: Egy rossz megérzés már kora reggeltől nyomaszt, nem tudod pontosan mi az, de teljesen elrontja a kedvedet. Ha viszont nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget, estére már nyoma sem lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!