Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!

2017.11.02. 00:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Kos: Egy új projektet bízhatnak rád, ami új feladatokat, kihívásokat és új kollégákat is jelent. Elsőre talán nagy falatnak tűnhet, de mindenképpen vállald el, mert imádni fogod!

Bika: A pihinap után hatalmas erővel veted bele magadat a melóba, szeretnél haladni, de körülötted mindenki inkább lazít. Talán te is elhalaszthatod holnapra a nagy hajtást…

Ikrek: Mostanában annyira a melóra koncentráltál, hogy nem is volt időd kikapcsolni. A ma estét viszont szánd csakis magadra! Mit szólnál egy sorozat-maratonhoz vagy egy szuper romantikus könyvhöz?

Rák: Hiszel a véletlenekben, de ma annyi minden összejön, hogy nap végére már nem igazán tudod elképzelni, hogy ne legyen oka minden furcsaságnak. Ne aggódj, hamarosan össze fog állni a kép!

Oroszlán: Reggel még tele vagy energiával, alig várod az esti programodat. Délutánra viszont annyira elfáradsz, hogy elmegy az egésztől a kedved. Azért ne mondd le, tíz perc után úgyis bulihangulatba kerülsz!

Szűz: Ha nem érzed magadat száz százalékosan jól, inkább maradj otthon! Ne kockáztass, mert ha nem pihensz, komolyabban is megbetegedhetsz!

Mérleg: Egy érdekes vitába keveredhetsz, ami elgondolkodtat a jövőddel kapcsolatban. Sőt, erőt is ad arra, hogy meghozz olyan döntéseket, amikhez eddig nem volt merszed!

Skorpió: Hiába pihenhettél volna tegnap, egy rakás dolgot szerveztél magadnak, és végül egy percre sem ültél le. Így ne csodálkozz, ha a mai nap végig szenvedés lesz! Ma este próbálj meg korán ágyba bújni!

Nyilas: Reggeltől kezdve egyfolytában csörög a telód, özönlenek az e-mailek és az sms-ek. Készülj egy extra pörgős napra, mert ez egészen késő délutánig így lesz!

Bak: Szuper formában vagy, hihetetlenül gyorsan ugranak be jobbnál jobb ötletek. Ez jól is jön ma, mert több váratlan problémát is meg kell majd oldanod, a munkatársaid ugyanis nincsenek ma a helyzet magaslatán…

Vízöntő: Egy váratlan kiadás miatt szembesülsz vele, hogy sokkal rosszabbul állsz anyagilag, mint hitted. De ne pánikolj, még bőven van időd az ünnepek előtt egyenesbe jönni, csak kicsit rá kell kapcsolnod a spórolásra!

Halak: Egy rossz megérzés már kora reggeltől nyomaszt, nem tudod pontosan mi az, de teljesen elrontja a kedvedet. Ha viszont nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget, estére már nyoma sem lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!