2017.11.02.@ 00.11

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Kos: Egy új projektet bízhatnak rád, ami új feladatokat, kihívásokat és új kollégákat is jelent. Elsőre talán nagy falatnak tűnhet, de mindenképpen vállald el, mert imádni fogod!

Bika: A pihinap után hatalmas erővel veted bele magadat a melóba, szeretnél haladni, de körülötted mindenki inkább lazít. Talán te is elhalaszthatod holnapra a nagy hajtást…

Ikrek: Mostanában annyira a melóra koncentráltál, hogy nem is volt időd kikapcsolni. A ma estét viszont szánd csakis magadra! Mit szólnál egy sorozat-maratonhoz vagy egy szuper romantikus könyvhöz?

Rák: Hiszel a véletlenekben, de ma annyi minden összejön, hogy nap végére már nem igazán tudod elképzelni, hogy ne legyen oka minden furcsaságnak. Ne aggódj, hamarosan össze fog állni a kép!

Oroszlán: Reggel még tele vagy energiával, alig várod az esti programodat. Délutánra viszont annyira elfáradsz, hogy elmegy az egésztől a kedved. Azért ne mondd le, tíz perc után úgyis bulihangulatba kerülsz!

Szűz: Ha nem érzed magadat száz százalékosan jól, inkább maradj otthon! Ne kockáztass, mert ha nem pihensz, komolyabban is megbetegedhetsz!

Mérleg: Egy érdekes vitába keveredhetsz, ami elgondolkodtat a jövőddel kapcsolatban. Sőt, erőt is ad arra, hogy meghozz olyan döntéseket, amikhez eddig nem volt merszed!

Skorpió: Hiába pihenhettél volna tegnap, egy rakás dolgot szerveztél magadnak, és végül egy percre sem ültél le. Így ne csodálkozz, ha a mai nap végig szenvedés lesz! Ma este próbálj meg korán ágyba bújni!

Nyilas: Reggeltől kezdve egyfolytában csörög a telód, özönlenek az e-mailek és az sms-ek. Készülj egy extra pörgős napra, mert ez egészen késő délutánig így lesz!

Bak: Szuper formában vagy, hihetetlenül gyorsan ugranak be jobbnál jobb ötletek. Ez jól is jön ma, mert több váratlan problémát is meg kell majd oldanod, a munkatársaid ugyanis nincsenek ma a helyzet magaslatán…

Vízöntő: Egy váratlan kiadás miatt szembesülsz vele, hogy sokkal rosszabbul állsz anyagilag, mint hitted. De ne pánikolj, még bőven van időd az ünnepek előtt egyenesbe jönni, csak kicsit rá kell kapcsolnod a spórolásra!

Halak: Egy rossz megérzés már kora reggeltől nyomaszt, nem tudod pontosan mi az, de teljesen elrontja a kedvedet. Ha viszont nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget, estére már nyoma sem lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!