2017.11.02.@ 00.11

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 2-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 2., Csütörtök

Kos: Egy új projektet bízhatnak rád, ami új feladatokat, kihívásokat és új kollégákat is jelent. Elsőre talán nagy falatnak tűnhet, de mindenképpen vállald el, mert imádni fogod!

Bika: A pihinap után hatalmas erővel veted bele magadat a melóba, szeretnél haladni, de körülötted mindenki inkább lazít. Talán te is elhalaszthatod holnapra a nagy hajtást…

Ikrek: Mostanában annyira a melóra koncentráltál, hogy nem is volt időd kikapcsolni. A ma estét viszont szánd csakis magadra! Mit szólnál egy sorozat-maratonhoz vagy egy szuper romantikus könyvhöz?

Rák: Hiszel a véletlenekben, de ma annyi minden összejön, hogy nap végére már nem igazán tudod elképzelni, hogy ne legyen oka minden furcsaságnak. Ne aggódj, hamarosan össze fog állni a kép!

Oroszlán: Reggel még tele vagy energiával, alig várod az esti programodat. Délutánra viszont annyira elfáradsz, hogy elmegy az egésztől a kedved. Azért ne mondd le, tíz perc után úgyis bulihangulatba kerülsz!

Szűz: Ha nem érzed magadat száz százalékosan jól, inkább maradj otthon! Ne kockáztass, mert ha nem pihensz, komolyabban is megbetegedhetsz!

Mérleg: Egy érdekes vitába keveredhetsz, ami elgondolkodtat a jövőddel kapcsolatban. Sőt, erőt is ad arra, hogy meghozz olyan döntéseket, amikhez eddig nem volt merszed!

Skorpió: Hiába pihenhettél volna tegnap, egy rakás dolgot szerveztél magadnak, és végül egy percre sem ültél le. Így ne csodálkozz, ha a mai nap végig szenvedés lesz! Ma este próbálj meg korán ágyba bújni!

Nyilas: Reggeltől kezdve egyfolytában csörög a telód, özönlenek az e-mailek és az sms-ek. Készülj egy extra pörgős napra, mert ez egészen késő délutánig így lesz!

Bak: Szuper formában vagy, hihetetlenül gyorsan ugranak be jobbnál jobb ötletek. Ez jól is jön ma, mert több váratlan problémát is meg kell majd oldanod, a munkatársaid ugyanis nincsenek ma a helyzet magaslatán…

Vízöntő: Egy váratlan kiadás miatt szembesülsz vele, hogy sokkal rosszabbul állsz anyagilag, mint hitted. De ne pánikolj, még bőven van időd az ünnepek előtt egyenesbe jönni, csak kicsit rá kell kapcsolnod a spórolásra!

Halak: Egy rossz megérzés már kora reggeltől nyomaszt, nem tudod pontosan mi az, de teljesen elrontja a kedvedet. Ha viszont nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget, estére már nyoma sem lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!