2017.11.03.@ 00.11

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 3-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ez a nagy tervek hétvégéje lesz! Most bármi összejöhet, amit csak kitalálsz, de csak akkor, ha elég magabiztos vagy és nem hagyod magad eltántorítani!

Párban: Sokat segítene, ha megpróbálnád kívülről nézni egy kicsit a kapcsolatotokat. Több problémátokat is sikerülne megoldani, ha más szemszögből vizsgálnád az egészet!

Bika:

Szingli: Az egyik ismerősöd mindent elkövet, hogy elvegye az önbizalmadat pasizás fronton. Valószínűleg csak féltékeny rád, és amúgy is rossz passzban van, inkább ne is törődj vele!

Párban: Ha sosem beszéltek kényes, intim témákról, honnan is tudnátok, mire vágyik a másik? Itt az ideje rávennetek magatokat egy bevállalósabb beszélgetésre!

Ikrek:

Szingli: Most a szokásosnál is rosszabb hatással vannak rád a félelmeid. Próbálj meg ne arra koncentrálni, hogy mit nem mersz vagy mitől tartasz, hanem inkább arra, hogy miben vagy jó és mi tesz boldoggá!

Párban: Néha úgy érzed, túl nagy áldozatot hozol a kapcsolatotokért, legalábbis a pasidhoz képest mindenképpen. De minél tovább rágod magadat ezen, annál rosszabb lesz, mos már muszáj ezt nála is szóvá tenned!

Rák:

Szingli: A fontossági sorrend a lényeg! Rengeteg programod van, de nem tudsz mindenhol ott lenni, szóval kénytelen leszel rangsorolni, és néhány meghívást visszamondani!

Párban: Kiderülhet, hogy néhány dologban teljesen másképp gondolkodtok, ami hirtelen nagyon megijeszt. De ez még nem váló ok, hiszen gondolj bele, hogy mindemellett milyen sok témában egyet is értetek!

Oroszlán:

Szingli: Ne hagyd, hogy az egód megakadályozzon abban, hogy közelebbről megismerj egy szuper srácot! Ha túl büszke vagy kezdeményezni és venni a jeleit, hamar feladja majd a dolgot…

Párban: Akármennyire is szeretek kettesben lenni és bekuckózni, legalább egyik este vegyétek rá magatokat és menjetek társaságba. Mindkettőtöknek jót fog tenni, ha kimozdultok, még ha elsőre nincs is hozzá kedvetek!

Szűz:

Szingli: Felbukkanhat egy régi ismerősöd, ráadásul pont akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá. Így végül szuperül alakul a hétvégéd, még akkor is, ha nem indul éppen fényesen!

Párban: Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a szerelmed vajon hűséges-e hozzád, szinte egyfolytában ezen jár az eszed. De tényleg van rá okod, hogy kételkedj benne, vagy csak valaki rosszindulatból elültette a bogarat a füledben?

Mérleg:

Szingli: Olyan furcsának tűnnek a barátnőid, mintha titkolnának előled valamit. Pedig valószínűbb, hogy te vagy kicsit bizonytalan és paranoiás mostanában. Ha nem értesz valamit, inkább kérdezz rá náluk találgatás helyett!

Párban: Fontos lesz most a kommunikáció és a megértés köztetek! Ne akadj ki, ha nem reagál rögtön a hívásaidra vagy üzeneteidre, nem megbántani akar, csak annyi dolga van, hogy nem tud egyszerre ennyi mindenre figyelni.

Skorpió:

Szingli: Egyes pasik rámenősnek, sőt agresszívnek gondolhatnak elsőre, valószínűleg a határozottságod vált ki ilyen érzéseket belőlük. Nem kell félénknek lenned, de azért egy icipicit visszavehetsz a tempóból!

Párban: Mindketten feszültek vagytok, és a sok veszekedés még a hétvégén is folytatódhat. Viszont figyelj arra, hogy ne lépj át egy határt, mert hiába nem gondolsz mindent komolyan, nagyon megbánthatod a szerelmedet.

Nyilas:

Szingli: Igyekszel mindenkinek megfelelni, mindenkinek a kedvére tenni, de ez sajnos lehetetlen. Vagy elfogadod, hogy erre senki sem képes, vagy teljesen ki fogsz borulni és a hétvégédet is tönkreteszed!

Párban: Már épp azt hitted, hogy nincs semmi dolgod, megint közbe jön egy meló, és szinte semmi időd nem marad a pasidra. Azért próbáld meg valahogy kiengesztelni, mert bár megérti a dolgot, nagyon csalódott lesz…

Bak:

Szingli: Két pasi között vívódsz és nem igazán tudod, mihez kezdj? Hallgass a megérzésedre és ne az eszedre! Ha őszinte vagy magadhoz, az egyikhez jobban húz a szíved, nem igaz?

Párban: Egyre biztosabb vagy az érzéseidben, de ez vajon a pasidnak is egyértelmű? Itt az ideje, hogy neki is elmond, mennyire komolyan tervezel vele!

Vízöntő:

Szingli: Már épp túltetted magad az exeden, amikor felbukkan és sikerül megint megbántania. De ez csak azért jön össze neki, mert még mindig foglalkozol vele! Ér annyit, hogy ez elrontsa megint egy hétre a hangulatodat?

Párban: Mostanában kevés bókot, visszajelzést kapsz a szerelmedtől, ami nagyon rosszul esik, főleg, hogy amúgy is kicsit bizonytalan vagy magadban. Valószínűleg ez addig nem fog feltűnni neki, amíg nem beszélsz erről vele őszintén!

Halak:

Szingli: Oda mész, ahova akarsz, akkor és azzal, akivel csak akarsz, nem korlátoz senki és ezt nagyon élvezed! Ne is erőltesd a pasizást, amíg jól érzed így magadat, csak mert mások ez várják tőled!

Párban: Ne erőltess olyat a pasidra, amihez nincs kedve, de magadra sem! Ha mást szeretnétek csinálni a hétvégén, nyugodtan töltsétek külön, annál jobban fogtok örülni neki, ha ismét találkoztok!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 20., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 20-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Horoszkóp: Szeptember 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 12-én is!

Így döntesz a nehéz helyzetekben a csillagjegyed szerint

Mindenki másképp reagál, ha válaszút elé érkezik, de ez a horoszkópodtól is függhet. Csekkold, neked mit ír!

Horoszkóp: Szeptember 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 5-én is!

Horoszkóp: Szeptember 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 3-án is!

8 dolog, amit csak a Mérleg csillagjegyűek érthetnek

Szeptember végétől egy hónapon át a Mérleg jegyben születtetek ünnepelnek. Ha neked is ez a horoszkópod, biztosan ismerősek lesznek az alábbi szituk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 31-én is!

Horoszkóp: Augusztus 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!