2017.11.06.@ 00.11

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Elképesztően magabiztos, ha üzleti ügyekről van szó, ez pedig még a szokásosnál is jobban igaz lesz rá ezen a héten. Ne lepődj meg, ha ezért több kolléganőjének is bejön kicsit…

Bika: Fontos számára a kapcsolatotok, ezen a héten pedig ezt be is bizonyítja. Szeretne meglepni téged,szóval ne kíváncsiskodj, hagyd, hogy minden úgy alakuljon, ahogy megszervezte!

Ikrek: A munkamániája kicsit az őrületbe kergetett mostanában? Akkor jó hírünk van: ez a hét egyáltalán nem a melóról fog szólni, annál inkább kettőtökről, a szerelmetekről. Élvezd ki a romantikus pillanatokat!

Rák: Az elmúlt hetekben elhanyagolta az edzéseket, cserébe rengeteget bulizott, amiatt hatalmas bűntudata van. Most viszont szeretne visszatérni a régi kerékvágásba, segíts neki, mert nincs könnyű helyzetben!

Oroszlán: Felhőtlenül indul a hétfője, viszont a hét második felében egy családi vita elronthatja a kedvét. Nem is tud másra koncentrálni addig, amíg meg nem oldódik a viszály, ezt próbáld meg tiszteletben tartani!

Szűz: Folyamatosan kattog az agya valamin, hol a karrierjén, hol a jövőjén, hol csak úgy az élet nagy dolgain elmélkedik. Néha azt veheted észre, hogy nem is figyel rád, csak ábrándozik. Ne aggódj, hétvégére teljesen elmúlik!

Mérleg: Fontos, hogy ne hozzon meg hirtelen döntéseket, mert valószínű, hogy nem jól választ. Próbáld meg rávenni, hogy mindent kétszer, sőt akár háromszor is átgondoljon, mielőtt elhatározza magát!

Skorpió: Nincs túl jó kedve, kifejezetten rossz hatással van rá ez a változékony idő. Ha nem szeretnél egész héten veszekedni, szervezz sok programot és mozdítsd ki ebből a depiből!

Nyilas: Nagy koncentrációra és rengeteg felkészülésre lesz szüksége ahhoz, hogy átvészelje a hetet a melóban. Azonban hajlamos utolsó pillanatra hagyni a fontos feladatokat, ezért valószínű, hogy végig stresszelni és kapkodni fog…

Bak: Ha úgy érzed, mostanában kicsit eltávolodtatok egymástól, most itt a remek alkalom, hogy ismét egymásra találjatok. Nagyon nyitott és érzékeny hangulatban van, szóval simán szóba hozhatod a szerelmetekkel kapcsolatos témákat is.

Vízöntő: Néhány váratlan számla ráébresztheti, hogy egyáltalán nem áll olyan jól anyagilag, mint ahogyan azt gondolta. Ez pár napig lelombozhatja, de péntekre már pontosan tudni fogja, hogyan oldja meg a pénzügyeit.

Halak: Rengeteg ügyet kell elintéznie, ezért szinte minden nap rohangálni fog ide-oda a városban. Előfordulhat, hogy így többször is elkerülitek egymást és nagyon nehezen tudtok összehozni egy randit. Légy türelmes, előbb-utóbb kettesben lehettek!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?