2017.11.06.@ 00.11

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 6-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Elképesztően magabiztos, ha üzleti ügyekről van szó, ez pedig még a szokásosnál is jobban igaz lesz rá ezen a héten. Ne lepődj meg, ha ezért több kolléganőjének is bejön kicsit…

Bika: Fontos számára a kapcsolatotok, ezen a héten pedig ezt be is bizonyítja. Szeretne meglepni téged,szóval ne kíváncsiskodj, hagyd, hogy minden úgy alakuljon, ahogy megszervezte!

Ikrek: A munkamániája kicsit az őrületbe kergetett mostanában? Akkor jó hírünk van: ez a hét egyáltalán nem a melóról fog szólni, annál inkább kettőtökről, a szerelmetekről. Élvezd ki a romantikus pillanatokat!

Rák: Az elmúlt hetekben elhanyagolta az edzéseket, cserébe rengeteget bulizott, amiatt hatalmas bűntudata van. Most viszont szeretne visszatérni a régi kerékvágásba, segíts neki, mert nincs könnyű helyzetben!

Oroszlán: Felhőtlenül indul a hétfője, viszont a hét második felében egy családi vita elronthatja a kedvét. Nem is tud másra koncentrálni addig, amíg meg nem oldódik a viszály, ezt próbáld meg tiszteletben tartani!

Szűz: Folyamatosan kattog az agya valamin, hol a karrierjén, hol a jövőjén, hol csak úgy az élet nagy dolgain elmélkedik. Néha azt veheted észre, hogy nem is figyel rád, csak ábrándozik. Ne aggódj, hétvégére teljesen elmúlik!

Mérleg: Fontos, hogy ne hozzon meg hirtelen döntéseket, mert valószínű, hogy nem jól választ. Próbáld meg rávenni, hogy mindent kétszer, sőt akár háromszor is átgondoljon, mielőtt elhatározza magát!

Skorpió: Nincs túl jó kedve, kifejezetten rossz hatással van rá ez a változékony idő. Ha nem szeretnél egész héten veszekedni, szervezz sok programot és mozdítsd ki ebből a depiből!

Nyilas: Nagy koncentrációra és rengeteg felkészülésre lesz szüksége ahhoz, hogy átvészelje a hetet a melóban. Azonban hajlamos utolsó pillanatra hagyni a fontos feladatokat, ezért valószínű, hogy végig stresszelni és kapkodni fog…

Bak: Ha úgy érzed, mostanában kicsit eltávolodtatok egymástól, most itt a remek alkalom, hogy ismét egymásra találjatok. Nagyon nyitott és érzékeny hangulatban van, szóval simán szóba hozhatod a szerelmetekkel kapcsolatos témákat is.

Vízöntő: Néhány váratlan számla ráébresztheti, hogy egyáltalán nem áll olyan jól anyagilag, mint ahogyan azt gondolta. Ez pár napig lelombozhatja, de péntekre már pontosan tudni fogja, hogyan oldja meg a pénzügyeit.

Halak: Rengeteg ügyet kell elintéznie, ezért szinte minden nap rohangálni fog ide-oda a városban. Előfordulhat, hogy így többször is elkerülitek egymást és nagyon nehezen tudtok összehozni egy randit. Légy türelmes, előbb-utóbb kettesben lehettek!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akit kerülj el

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!