2017.11.08.@ 09.11

Horoszkóp: November 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 8., Szerda

Kos: Régóta tervezgeted, hogy még az ünnepek előtt kicsit rákapcsolsz az edzésre, de valahogy mindig közbejön valami. Ma viszont minden adott, hogy lemenj a kedvenc órádra, szóval ne hagyd otthon a tornacuccodat!

Bika: Több olyan jelet és konkrét figyelmeztetést is kapsz, hogy vigyázz az egyik kollégáddal vagy ismerősöddel, te mégsem tudod elképzelni róla, hogy ártana neked. Azért próbálj meg minél óvatosabb lenni!

Ikrek: Van egy-két dolog, amit jó ideje nem sikerült tisztáznod a pasiddal, ezért folyamatosan ezeken kattogsz. De mi lenne, ha találgatás helyett este leülnél vele és őszintén rákérdeznél mindenre, ami bánt téged?

Rák: A barátod ma igazán kitesz magáért és egy szuper édes meglepetéssel készül neked! De ha épp szingli vagy, akkor is életed egyik legromantikusabb estélye várhat rád, még ha ezt most nem is tudod elképzelni!

Oroszlán: Ne vegyél ma mindent olyan komolyan! Sok idegeskedéstől és felesleges feszkótól megkímélheted magadat, és persze a környezetedet, ha nem görcsölsz rá még a legapróbb nehézségekre is.

Szűz: Már reggel az is fejtörést okoz, hogy mit vegyél fel, és ez a bizonytalanság kitart egész nap, legyen szó munkáról vagy arról, hogy hol ebédelj. Szinte semmi sem tetszik, semmi sem elég jó… Ne aggódj, vannak ilyen időszakok, holnap már nyoma sem lesz!

Mérleg: Annyira csakis egy dologra koncentrálsz, hogy észre sem veszed, mi történik körülötted, pedig most különösen fontos, hogy időben reagálj az eseményekre. Figyelj, nehogy lemaradj a friss infókról!

Skorpió: Ne félj egy kicsit erélyesebbnek és határozottabbnak lenni! Oké, talán lesz, akinek nem tetszik a dolog, de fontosabb, hogy kiállj magadért, mint hogy elkerüld a konfliktusokat és mindenki szeressen!

Nyilas: Nem szereted rögtön kiadni magadat, kimutatni az érzéseidet. Ez viszont ma gondot okozhat, ugyanis aki nem ismer, elsőre a távolságtartásodat félreértheti és beképzeltnek vagy ellenségesnek gondolhat.

Bak: Kezd kellemetlenné válni, hogy az egyik kollégád jobban nyomul a kelleténél? Gyorsan állítsd le, mielőtt elkezdenek rólatok pletykálni, mert abból csak rosszul jöhetsz ki!

Vízöntő: Nincs kedved senkihez, legfőképpen feleslegesen cseverészni, ezért bárki hozzád szól, csak tőmondatokban válaszolsz. Igazából nem is velük van bajod, egyszerűen szívesebben vagy magadban, de ne csodálkozz, ha magukra veszik!

Halak: Rég volt sikerélményed a melóban, ezért egy kicsit el is ment a kezdeti lelkesedésed. Ez viszont szerencsére ma megváltozik, amitől ismét hatalmas kedvvel és erővel veted bele magadat a feladataidba.

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 4-én is!