Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 13-án is!

2017.11.13. 00:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nagyon szeretne megfelelni a munkahelyén, bizonyítani a főnökének és a kollégáinak. Ezért rengeteg kompromisszumba megy bele, sőt gyakran háttérebe is szorítja a saját igényeit, még a személyiségét is. Rengeteg energiája megy el minderre, és így folyamatosan fáradt.

Bika: Az őszi depi őt is utolérte! Szinte semmi sem tetszik neki, nincs kedve semmihez, folyamatosan le van törve és szótlanul mereng, vagy bosszankodik valami miatt. Próbáld meg kirángatni ebből az állapotból, mert ez csak egyre rosszabb lesz, te pedig nem fogod sokáig szó nélkül bírni!

Ikrek: Előkerül néhány régi haverja, akiket ezer éve nem látott, ennek pedig annyira megörül, hogy szinte folyton róluk beszél és minden szabadidejét velük tölti. Kicsit talán úgy is érezheted, hogy kifordult magából. De ne aggódj, ez csak három-négy napig tart, utána magától visszaáll minden!

Rák: Érzékeny, kedves és jó hallgatóság, gyakran ki is használják mások ezt a tulajdonságát. Sőt, a legtöbbször csajok szeretnek vele lelkizni, mert mindig megnyugtatja őket. Ne értsd félre és ne is féltékenykedj, a részéről ez tényleg nem több, mint baráti segítség!

Oroszlán: Még csak november közepe van, de a családja már most az ünnepi terveikkel bombázza, amitől teljesen befeszül. Egyelőre még nincs ideje a karácsonyon és az ajándékokon agyalni, ezért olyan ideges, szóval inkább te ne hozd szóba, ha nem szeretnél veszekedni…

Szűz: Kiegyensúlyozott, magabiztos és vidám, egyszerűen jó érzés a közelében lenni! Ezt persze nem csak te érzed… előfordulhat, hogy egy-két csaj ismerőse a kelleténél többet írogat neki vagy több időt szeretne vele eltölteni. Ez alaposan felturbózza az egóját és nagyon élvezi a helyzetet, viszont ha téged ez zavar, nyugodtan szóvá teheted.

Mérleg: Akad néhány anyagi problémája, ami alaposan kizökkenti a zen állapotából. Valószínűleg nem akar majd róla beszélni, mert szeretné egyedül megoldani, egy kicsit talán még szégyelli is előtted, szóval inkább ne feszegesd a témát, mert ha erőszakoskodsz, nagyon megbánthatod.

Skorpió: Ő az, aki a legkorábban ér be a melóba és általában legutolsónak hagyja el az irodát. Nem csoda, hogy teljesen ki van merülve, ha ennyit túlórázik! Viszont most bármivel is próbálkoznál, nem tudnád meggyőzni arról, hogy többet pihenjen, mert nagyon igyekszik befejezni egy fontos projektet. Nyugi, a jövőhét jobb lesz!

Nyilas: Totális tervező-üzemmódra kapcsolt, egyfolytában arról beszél, mit szeretne csinálni a közeljövőben, álmodozik és szervezget. A legjobb pedig az egészben nem is az, hogy milyen cukin lelkesedik, hanem az, hogy minden tervében te is szerepelsz!

Bak: Az ünnepek közeledtével egyre jobban felpörögnek az események a munkahelyén, egyre több feladata lesz. De ettől igazából nem fáradtabb, hanem inkább energikusabb lesz, még meló után is tesz-vesz, nem bír leállni egy percre sem. Nehéz lesz lépést tartanod vele, viszont biztosan nem fogsz unatkozni mellette!

Vízöntő: Nem úgy alakulnak a dolgai a munkahelyén, mint ahogyan azt tervezte, ez pedig nagyon frusztrálja. Szeretne előre lépni a karrierjében és a magánéletében is, de egyik függ a másiktól és úgy érzi, most jó időre megrekedt és nem tudja, mihez is kezdjen. Szerencsére hamar megrázza magát és rájön, mit kell tennie!

Halak: Mindennél jobban el szeretne utazni, lehetőleg olyan messzire, amennyire csak lehet. Az egyenlege viszont nem túl biztató, legalábbis világ körüli útra biztosan nem futná most belőle. Próbáld meg meggyőzni, hogy egy kisebb kiruccanás is legalább annyira izgalmas lehet, főleg ha ketten mentek!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.