2017.11.13.@ 00.11

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Nagyon szeretne megfelelni a munkahelyén, bizonyítani a főnökének és a kollégáinak. Ezért rengeteg kompromisszumba megy bele, sőt gyakran háttérebe is szorítja a saját igényeit, még a személyiségét is. Rengeteg energiája megy el minderre, és így folyamatosan fáradt.

Bika: Az őszi depi őt is utolérte! Szinte semmi sem tetszik neki, nincs kedve semmihez, folyamatosan le van törve és szótlanul mereng, vagy bosszankodik valami miatt. Próbáld meg kirángatni ebből az állapotból, mert ez csak egyre rosszabb lesz, te pedig nem fogod sokáig szó nélkül bírni!

Ikrek: Előkerül néhány régi haverja, akiket ezer éve nem látott, ennek pedig annyira megörül, hogy szinte folyton róluk beszél és minden szabadidejét velük tölti. Kicsit talán úgy is érezheted, hogy kifordult magából. De ne aggódj, ez csak három-négy napig tart, utána magától visszaáll minden!

Rák: Érzékeny, kedves és jó hallgatóság, gyakran ki is használják mások ezt a tulajdonságát. Sőt, a legtöbbször csajok szeretnek vele lelkizni, mert mindig megnyugtatja őket. Ne értsd félre és ne is féltékenykedj, a részéről ez tényleg nem több, mint baráti segítség!

Oroszlán: Még csak november közepe van, de a családja már most az ünnepi terveikkel bombázza, amitől teljesen befeszül. Egyelőre még nincs ideje a karácsonyon és az ajándékokon agyalni, ezért olyan ideges, szóval inkább te ne hozd szóba, ha nem szeretnél veszekedni…

Szűz: Kiegyensúlyozott, magabiztos és vidám, egyszerűen jó érzés a közelében lenni! Ezt persze nem csak te érzed… előfordulhat, hogy egy-két csaj ismerőse a kelleténél többet írogat neki vagy több időt szeretne vele eltölteni. Ez alaposan felturbózza az egóját és nagyon élvezi a helyzetet, viszont ha téged ez zavar, nyugodtan szóvá teheted.

Mérleg: Akad néhány anyagi problémája, ami alaposan kizökkenti a zen állapotából. Valószínűleg nem akar majd róla beszélni, mert szeretné egyedül megoldani, egy kicsit talán még szégyelli is előtted, szóval inkább ne feszegesd a témát, mert ha erőszakoskodsz, nagyon megbánthatod.

Skorpió: Ő az, aki a legkorábban ér be a melóba és általában legutolsónak hagyja el az irodát. Nem csoda, hogy teljesen ki van merülve, ha ennyit túlórázik! Viszont most bármivel is próbálkoznál, nem tudnád meggyőzni arról, hogy többet pihenjen, mert nagyon igyekszik befejezni egy fontos projektet. Nyugi, a jövőhét jobb lesz!

Nyilas: Totális tervező-üzemmódra kapcsolt, egyfolytában arról beszél, mit szeretne csinálni a közeljövőben, álmodozik és szervezget. A legjobb pedig az egészben nem is az, hogy milyen cukin lelkesedik, hanem az, hogy minden tervében te is szerepelsz!

Bak: Az ünnepek közeledtével egyre jobban felpörögnek az események a munkahelyén, egyre több feladata lesz. De ettől igazából nem fáradtabb, hanem inkább energikusabb lesz, még meló után is tesz-vesz, nem bír leállni egy percre sem. Nehéz lesz lépést tartanod vele, viszont biztosan nem fogsz unatkozni mellette!

Vízöntő: Nem úgy alakulnak a dolgai a munkahelyén, mint ahogyan azt tervezte, ez pedig nagyon frusztrálja. Szeretne előre lépni a karrierjében és a magánéletében is, de egyik függ a másiktól és úgy érzi, most jó időre megrekedt és nem tudja, mihez is kezdjen. Szerencsére hamar megrázza magát és rájön, mit kell tennie!

Halak: Mindennél jobban el szeretne utazni, lehetőleg olyan messzire, amennyire csak lehet. Az egyenlege viszont nem túl biztató, legalábbis világ körüli útra biztosan nem futná most belőle. Próbáld meg meggyőzni, hogy egy kisebb kiruccanás is legalább annyira izgalmas lehet, főleg ha ketten mentek!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!