Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját november 20-án is!

2017.11.20. 00:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: A kos pasi egész héten nagyon romantikus és érzelmes hangulatban lesz, éppen ezért azt veheted észre, hogy mindent megtesz azért, hogy levegyen a lábadról, hogy jobbá tegye a kapcsolatotokat. Élvezd ki, mert hétvégére viszont átvált buli-üzemmódba!

Bika: Mostanában nagyon elégedetlen a külsejével, ezért csakis azzal foglalkozik, hogy minél előbb formába hozza magát. Diétázik, szinte minden nap edz, és másról se tud beszélni. Finoman jelezheted neki, hogy lassan kezdi kicsit túlzásba vinni.

Ikrek: Fél meghozni egy döntést, mert nem biztos, hogy az a legelőnyösebb számára, amit most helyesnek talál. Egész héten ezen rágódik, ami elveszi minden figyelmét és energiáját. Ha nem muszáj, inkább most ne zúdítsd rá a saját problémáidat!

Rák: Lazán és kellemesen indul a hete, de csütörtök magasságában egy rakás feladat szakad a nyakába. Annyi dolga lesz hirtelen, hogy valószínűleg nem tud végezni vele két nap alatt, ezért bőven jut belőle hétvégére is. Ha nem szeretnél unatkozni, szervezz magadnak kivételesen csajos programokat!

Oroszlán: Már fejben összerakta, hogy kinek mit szeretne karácsonyra, és a napokban el is kezdi ezeket beszerezni. Nagyon büszke magára, hogy idén időben gondolt mindenre, szóval ne lepődj meg, ha ezt többször az orrod alá is dörgöli…

Szűz: Egy váratlan utazás, valószínűleg munkával kapcsolatos, teljesen felborítja a terveit, amitől először eléggé befeszül. De hamar rájön, hogy összességében ez egy szuper lehetőség, így hamar elszáll az idegessége és hét vége felé már inkább izgatottan várja a dolgot.

Mérleg: Sokkal többet költött mostanában, mint tervezte, ezért azon aggódik, hogy vajon hogyan tudja megoldani az ünnepi kiadásokat. Ettől ingerlékeny, sőt kifejezetten elviselhetetlen is lehet, de legyél vele elnéző, csak egy-két napra van szüksége, hogy összeszedje a gondolatait.

Skorpió: Egész héten furcsán viselkedhet, titkolózik és ködösít. Elsőre biztosan a legrosszabbra gondolnál te is, de ne aggódj, szó sincs másik csajsziról, csupán egy hatalmas meglepetést szervez neked, mert végre pontosan tudja, hogy idén mivel ajándékozzon meg!

Nyilas: Az esős idő ellenére szuper a hangulata, még az sem zökkentheti ki, hogy a munkahelyén több negatív visszajelzést is kap. Lényegében nem is foglalkozik ezekkel a kritikákkal, pedig nem ártana, ha komolyan venné, ugyanis egyre lazábban veszi a melót, ami már a főnökének is feltűnt…

Bak: Az elmúlt hetekben halogatott egy-két fontos feladatot, de már nem tudja tovább tolni ezeket, viszont még most sincs hozzájuk semmi kedve, ezért nagyon lehangolt és kedvtelen lehet. Ha tudsz, segíts be neki, hogy minél előbb túl legyen az egészen!

Vízöntő: Kicsit befordulós hangulatban van, nincs kedve senkihez, inkább gondolkozni szeretne, egyedül lenni. Ne vedd magadra, mert nem ellened szól, de az is előfordulhat, hogy lemondja a randitokat, sőt nem veszi fel neked a telefont.

Halak: Pontosan nem tudja mi a baja, de valamiért nem érzi magát komfortosan a bőrében. Ezt viszont kivetíti a környezetére, semmi sem tetszik neki, nincs kedve semmihez és mindent csak kritizál. Fogadd el, hogy most nem tudsz jót tenni, inkább próbálj meg vele beszélni az érzéseiről.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!

4 csillagjegy, aki a végsőkig küzd egy kapcsolatért

Ezek a csillagjegyek kitartóak, elkötelezettek és az utolsó utáni pillanatig küzdenek a szerelmükért.